Ziua Logo
  03:47, sambata, 23 ianuarie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2010-01-06
BULA-NESCU din canada (...@excite.com, IP: 69.156.57...)
2010-01-06 12:36
Doua Comentarii absolut "Idioate"

Mai "copilashi nestiutori", preferati sa ignorati esenta declaratiilor acestiu cardinal si va legati in mod superficial fie de figura lui, fie de ce ce nu puteti intelege.
"Perfectiunea spirituala" a islamicilor la care acest cardinal se refera sta in credinta lor puternica in Dumnezeu (Alah si Dumnezeu sint acelasi lucru). Nu face absolut nici o diferenta daca religia lor este cea corecta s-au incorecta.
Comparind cu mentalitatea vestica recent adoptata si de europenii din est, islamicii isi pastreaza credinta in Dumnezeu in timp ce restul si-au mutat credinta de la Dumnezeu la lipsa de principii tolerata in exclusivitate de materialismul vulgar, excesiv si lacom.
Islamul va deveni eventual majoritar in Europa pentru ca lacomia si lipsa de principii vestica iau adus ca sa le faca muncile de jos si prost platite. Acum insa s-au imultit si contiua sa se inmulteasca in timp ce in democratia desantata de tip vest european, numarul crestinilor contiua sa scada. Acesta este mesajul acestui cardinal.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.