Ziua Logo
  Nr. 4686 de sambata, 7 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Prezidentiale 2009

2009-11-07
arr1975 din Timisoara (...@gmail.com, IP: 82.77.149...)
2009-11-09 09:49
Pentru toti acei care au vazut stirea afisata in ziua de 22 octombrie 2009 si stearsa in 24 octombri

Exista un personaj intre nu putinele de aceeasi calitate, ce-si varsa otravurile procesate pe bani grei prin site-urile penibilei noastre media electronice: Bogdan Tiberiu Iacob.

Conform inteligentului personaj:
"Lansarea lui Talpes in cursa prezidentiala a fost, nu se indoieste nimeni de asta, opera PDL si a lui Traian Basescu. Rolul generalului era de lansare a unor atacuri de campanie contra adversarilor presedintelui si de zapacire, pe cate se poate, a electoratului." (am incheiat citatul)

Nimic mai simplu, monumentul de constiinta numit Bogdan Tiberiu Iacob, ajuns pe ziare de "sticla", isi marturiseste de la inceput obiectivul: Talpes si Basescu.
Treaba lui, poate presupune orice, dar sa mai si spuna, cu suficienta ca "nu se mai indoieste nimeni de asta" ar presupune ca la balamucul existentei sale am fi si noi partasi. Inclusiv cititorii.

Pentru ca despre ce ar putea fi vorba cand te afli in fata aberatiilor care urmeaza: "Talpes a avut promise de la PDL cele 200.000 de semnaturi necesare inscrierii plus niscaiva fonduri, batand spre un milion de euro, din ce se aude prin targ"; "s-a dat urgent ordinul centralizarii rapide a tuturor resurselor existente, inclusiv cele 200.000 de semnaturi destinate lui Talpes. Chiar si asa Basescu s-a trezit in ziua inscrierii cu numai 1,7-1,8 milioane de semnaturi valide (...) Gafa PDL i-a costat, se zice, pe greii partidului cateva injuraturi zdravene din partea lui Basescu, iar Ioan Talpes a ramas cu buzele umflate, constrans fiind la o retragere jenanta" (inchei citatele).

Pai bine mai, maretule - ma adresez celui care se cheama Bogdan Tiberiu Iacob - chiar asa ieftin si imbecil esti?

Nu te gandesti nici cat o curca degerata ca exista sute de oameni care, din proprie initiativa, a strans fiecare - zeci, sute si chiar mii si zeci de mii de semnaturi pe numele Ioan Talpes?
In panoplia "maurilor" de serviciu jagardelele n-au decat sansa penibilului. Si nu numai.
Tinandu-se cont de faptul ca traficul si vanzarea sau cumpararea de semnaturi pentru listele electorale este interzisa si pedepsita de lege, in consecinta, si cel care profereaza acuze de incalcare a prevederilor legii, fara a proba, ba chiar dimpotriva, poate deveni "obiectul" unui demers judecatoresc. Chiar daca nu este altceva decat un obiect.

Si acum cateva cuvinte domnului general, inca activ, dupa ce a primit decretul de pensionare oficiala, cu multi ani inainte: taie pliscul papagalului.
Iar administratorului cercului caucazian: este ultimul avertisment pentru "fantomele" care, dupa ce au privatizat serviciul, se vad stapanii tarii.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cercetarea lasa Curtea de Conturi perplexa (4326 afisari)
 Generalul Eremia umilit de Basescu (4088 afisari)
 HAOS.RO (2243 afisari)
 Cabinetul Negoita varianta primarilor 80% (1939 afisari)
 Masacru la US Army (1756 afisari)
 Sex in sala de sedinte! Camerele de supraveghere nu au ratat nici un moment - VIDEO (6300 afisari)
 Basescu nu l-a lasat pe Mircea Dinescu sa vorbeasca la Cetate: Eu la un miting organizat pentru mine nu il las sa ia cuvantul (VIDEO) (4620 afisari)
 Monica Columbeanu catre partenerul sau de la "Dansez pentru tine": Dintre noi doi, tu esti retardatul! (4487 afisari)
  Sondaj CCSB: Basescu va castiga primul tur al alegerilor, dar va pierde in cel de-al doilea tur (3879 afisari)
 Sexy Jessica Alba, batuta cu o curea peste fund inainte de o partida de sex nebun (FOTO/VIDEO) (3651 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00703 sec.