Ziua Logo
  Nr. 4639 de luni, 14 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-09-14
GHIA din Brasov (...@yahoo.com, IP: 79.116.223...)
2009-09-14 22:45
NOUL TAIN

Daca a vazut Piratul ca nu poate cadea la pace cu unchiul Sam, incearca sa-l mai imbuneze. Doar, doar isi va da OK-ul pentru a fi reales. Si atunci flutura afacerea cu F-16. Nu este ceva nou, dar se stie ca numai Basescu este pro pentru achizitionarea acestui avion. Numai ca este o afacere foarte paguboasa. Cam seamana cu afacerea cu modernizarea MIG-urilor, care pe de o parte a lungit numai cu cativa ani boala, iar pe de alta, dupa modernizare au picat cam multe. Cam asa va fi si cu F-16, care este un avion deja depasit, nu intamplator SUA vrea sa scape de ele, si daca se poate sa si obtina ceva bani. Unii vor yice ca americanii vor sa le dea gratis, iar noi vom plkati numai modernizarea lor, care ne costa tot cam cat un avion nou. Ne-am ars cu fregatele, si cu modernizarea MIG-urilor. De ce nu suflam si in iaurt. Si mai este ceva, s-ar putea ca matrozul sa ia plasa, ca si Nastase. Nu a semnat guvernul lui, ca tain, contractul Bechtel, ca apoi, la masa verde, marele licurici sa-l declare castigator pe timonier. Si tare mi-e teama ca asa va fi. Nu m-ar fi interesat prea mult cine va trage lozul castigator, daca acest tain ar fi platiti de impricinat din buzunarele proprii, dar el il plateste din buzunarele noastre, ba mai mult, cu aceasta ocazie comisioanele vor curge si prin buzunarele fratiorului. Vor gasi ei o cale sa o faca, cu toata vigilenta unora. Dar cu o conditie. Baselul sa mai fie reales. Nadajduiesc din suflet ca nu va fi.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Masonii lui Danacu se leapada de statul roman (4561 afisari)
 Basescu aparat de papagalul EvZ (3594 afisari)
 Fratii de Arme protejati de EvZ (2233 afisari)
 Inaltarea Sfintei Cruci (1873 afisari)
 Sfarsitul haiduciei lui Bandris (1606 afisari)
 O descoperire revolutionara: Lumea ar putea sa nu ramana niciodata fara hidrocarburi (3281 afisari)
 Ioana Visan, dama de companie preferata a lui Berlusconi: "E un libidinos si pe deasupra arata si groaznic" (2826 afisari)
 Camerele video de la Metro Baneasa filmeaza in cabinele de proba - VIDEO (2571 afisari)
 Un sarpe cu picior a fost descoperit in China (1904 afisari)
 Breb, orasul maramuresan unde Printul Charles este vecin cu un fotograf britanic venit sa caute "raiul pe Pamant"  (1783 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00681 sec.