Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Revolutia de la Chisinau

2009-04-08
Kermit (...@yahoo.ca, IP: 24.57.53...)
2009-04-08 17:54
Si vania ce fel de gheneral e?

Reactia partidelor de opozitie de a contesta alegerile era previzibila iar comunistul KGBist voronin stia asta. Sfatuiti de moscova si ajutati de ungaria au infiltrat provocatori in randul demonstrantilor care sa provoace tulburari ... si totul pt a da o noua lovitura Bucurestiului. Cat despre vize e Ok. Sa introduca si MAE vizele, selectiv adica pt bolsevicii si rusii din Basarabia. Apoi imbecilul de voronin putea fi trimis cu mancurtii lui cu tot peste nistru daca Bucurestiul ar fi avut inspiratia sa distruga afacerile avortonului de oleg voronin. dar atat birocratii de la Bucuresti cat si media romaneasca n-au avut inteligenta sau curajul sa loveasca familia mafiotului rus(ca numai moldovean nu e). O alta miscare inteligenta a bandidului rus a fost rechemarea pt consultari a ambasadorului puterii de la chisinau inainte de a se anunta expulzarea ambasadorului roman. E timpul ca papagalii de la Bucuresti sa lase manusile deoparte in lupta cu derbedeul rosu de la Chisinau. Ar fi cazul ca macar acum in ceasul al 12-lea clasa politica romaneasca sa inteleaga ca singura solutie in a scapa de 'mancarimile" de la granita de est sa-l expulzeze cu tot cu clan pe acest criminal rosu din Basarabia si sa mobilizeze toate resursele pt acest obiectiv ... insa sa nu uite ca D-zeu chiar deaca nu ajuta bolsevicilor nici nu pune umarul in sprijinul limbricilor care se caca pe ei de frica. Acum e momentu' ca acest ticalos sa o ia in bot si nu cred ca rusnacii vor sa repete un episod" georgia", apoi Romania nu e Georgia. Nu in ultimul rand Romania trebuie sa fie un model pt. cei din Basarabia si e timpul daca tot se declara patrioti, ... politruci de la Bucuresti trebuie sa inteleaga ca e cazul sa puna furatul in cui si sa transforme tara intr-o forta economica, un stat cu institutii democratice, puternice.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.