Ziua Logo
  Nr. 4436 de joi, 15 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Educatie

2009-01-15
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2009-01-16 01:25
Mai meditati pt ca si Hitler, Stalin si Musolini au fost exmatriculati

Daca profesorii lor ar fi stiut ce dictatori vor ajunge si cati oameni vor muri din cauza lor ar fi cautat cai sa-i corecteze.
Mai bine ati schimba sistemul de educatie ca sa-i faceti oameni ascultatori si intelepti.
E nevoie de “GOOD VIRGIN'S PRIESTS”, NU DE bodyguarzi!!!
Copiii pot fi adevarati ingeri daca sunt invatati sa spuna rugaciunile Rozariului sau Statiilor Crucii, precum au fost invatati copiii din Pontmain, Franta, de le-a aparut si Fecioara Maria in la 17 ian,1871, de a salvat tara de armata prusaca. Copiii lui Cezar si Victoria Barbedette, carora le-a aparut Sf. Fecioara, mergeau la biserica, inainte de scoala, sa spuna Statiile Crucii (scoala fiind langa biserica), pt ca fratele lor sa se intoarca sanatos din razboi. Dupa scoala ajutau si la treburile din gospodarie. Zice ca acesti COPII DIN PONTMAIN ERAU FOARTE ASCULTATORI, PARINTII II CORECTAU NUMAI DINTR-O PRIVIRE.
De mare importanta mi se pare faptul ca preotul a pus statuia Sf. Fecioare in turnul clopotnitei. El ca preot nu poate decat sa semene Cuvantul lui Dumnezeu, dar pt a da roade e nevoie de “pamant manos” precum Maica Domnului. Ea ii va transforma si pe oameni pt ca invataturile divine sa prinda radacina si sa dea roade. Cam asta i-a spus si Sfantului Dominic cand i-a revelat rugaciunile rozariului, spundu-i sa inceapa slujba prin salutul angelic adresat Sf. Fecioare.
Mai ales in conditiile actualei crize economice e nevoie de “BUNI PREOTI AI VIRGINEI” PT A INVATA TINERETUL SA-SI PASTREZE VIRGINITATEA SI PURITATEA, PT CA NUMAI ASTFEL VOR DA ROADE BOGATE.
Bodyguards pot apara oamenii numai de pericolele vazute, nu si de cele neprevazute

Rugaciunile ne apara in orice situatie, iar Sf. Fecioara fiind Regina ingerilor ni-i trimite in aparare.
Tocmai am vazut la tv cum un avion, plecat pe la 3:30 de la aeroportul La Guardia, NY, dupa numai cateva minute de zbor a fost nevoit sa aterizeze pe Hudson River, datorita unor pasari ce au facut sa explodeze motorul.
Povesteau oamenii cum au fost ingroziti la inceput, dar cand le-a spus comandantul sa se pregateasca pt impactul cul apa, au inceput multi sa se roage. Si-au pastrat oarecum calmul si Dumnezeu le-a ajutat sa fie cu totii saltvati. Zice ca a fost un miracol. In urma cu 27 de ani, cand a mai cazut un avion in apa inghetata, n-au fost la fel de norocosi.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Familia Eminescu (2963 afisari)
 Scandalul minciunilor intre SUA si Israel (2890 afisari)
 Succesul e scris in degete (2846 afisari)
 Jumatatea de masura (2559 afisari)
 Republica Traiana (2388 afisari)
 Republica lui Basescu (12347 afisari)
 Tera Patrick, pentru prima data goala in 2009 - FOTO (6353 afisari)
 Gata cu fustitele scurte in tenis! Jucatoarele sexy vor fi amendate! (3266 afisari)
 A fost descoperita viata pe Marte! (3084 afisari)
 In plina criza a gazelor, Andreea Mantea ii incalzeste pe ucraineni cu un pictorial incendiar Playboy (FOTO) (2415 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00655 sec.