Ziua Logo
  Nr. 4416 de marti, 16 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-12-16

Comentarii: 4, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

M_D_L
2008-12-16 18:41:49

Nunt niste tradatori, niste unelte ale masoneriei

I-au votat extrem de putini romani (60 % neprezentati la vot, de scarba, nu pentru ca nu i-ar interesa politica) si vor sa ne faca sa credem ca sunt legitimi la conducerea Romaniei.
Nu au nici un plan pentru redresarea economiei si n-o mai termina cu asfaltarile si refacerea trotuarelor, ca sa arda banii si sa nu-i bage in ceva care ar genera dezvoltare si progres. Din cand in cand casuna pe bietii caini comunitari, de parca din cauza lor am trai noi rau. De ceva nou in industrie, o fabrica, o hidrocentrala, ceva productiv, nici nu se poate lua in calcul, pentru ca tocmai au terminat de distrus ce s-a creat prin munca noastra timp de o jumatate de secol. Au ordin de la sefii lor din Vest, sa ne distruga in totalitate.
Ne ametesc cu educatia fizica si sporturile, de parca din asta vor trai copiii nostri cand vor fi pe salariu. Se invart ca capiatii in jurul cozii, pentru ca nu au voie sa ia nici o decizie care ar fi buna, in folosul nostru. Repeta aceleasi chestii, dupa o reteta transmisa de masoni. Daca nu fac asa, sunt dati jos din functii si isi pierd privilegiile.
Sa le creeze copiilor spatii pentru joaca (de care si-au batut joc, construindu-si vile pe ele), bazine de inot, stranduri la care tarifele de intrare sa fie accesibile oricarui copil, tabere de odihna la munte sau la mare, ca pe vremuri. La scoala sa-i invete lucruri utile, matematica si fizica, informatica, meserii, ca nu vor fi fotbalisti decat cativa dintre ei.
Sa doteze cercurile de la Palatul Copiilor, inclusiv cele tehnice, unde se invata tot felul de lucruri utile in viata.
Sa creeze locuri de munca bine platite, ca sa putem sa le cumparam copiilor fructe si mancare naturala, sanatoasa. De asta sunt copiii grasi si deformati, pentru ca manaca totul chimizat, cu calorii si fara vitamine si minerale.
De ce nu le dau premii mari olimpicilor de la disciplinele grele (matematica, ...) ?
Sau de ce nu le ofera sansa sa se inscrie la liceele sau facultatile de profilul la care au fost premiati, daca tot nu se dau examene de admitere serioase si se duc acolo habarnisti cu media generala mare, cu notele cumparate ? Este normal sa se intre la clasa de matematica, cu media de la limba romana sau de la alte materii ?
Ciumele astea, care s-au imbogatit prin furt de la stat si care ne sfideaza, nu au voie (din Vest) sa vina cu ceva util, serios. Nu mai scapam dracu de ei ! As prefera sa vina o dictatura militara si sa-i impuste pe toti. Sa-i adune pe stadioane, cu familii cu tot, si traga in ei cu mitralierele pana se inrosesc tevile.

sportul
2008-12-17 07:32:35

salvarea Sportului=3 ore pe saptamana

Salvarea sportului si a educatiei fizice din scoli este de 3 ore de ed.fizica pe saptamana si reinfiintarea de urgenta a MTS.Sper ca noul guvern sa nu uite de lipsa salilor de sport care trebuie construite la scoli si de construirea de bazine olimpice de inot si de patinore si arene de hochei,refacerea terenurilor de sport din inciinta scolilor.asa vom avea performanta si medalii la J.O/si mai importanta este ca copiii sanatosi de azi vor fii adultii sanatosi de maine si care vor indragi un sport si il vor practica.Fara 3 ore si fara MTS tot ce am scris mai sus cade,se duce de rapa!

sportul
2008-12-17 07:41:55

salvarea sportului=marirea salariilor antrenoriilor si profesoriilor

mai adaug ca marirea de 50% a salariilor trebuie facuta acum la inceput de drum.Boc and Co.nu uitati asta ca puteti incet ar sigur sa aduceti profesorii ,antrenorii, plecati peste granita ,inapoi in tara la catedre prin mariri succesive,bogate de salarii in invatamant si la CSS-uri(cluburi sportive scolare).Ideea cu palatul copiilor, fostul palatul pionieriilor nu e rea deloc,dar trebuie refacuta ,inbunatatita si aplicata mai mult,cu sprijin mai mlt pe sport.
fara 3 ore de educatie fizica pe saptamana copiii sunt aproape ca si morti, devin lenesi si cu o capacitate de munca ulterioara ca adult foarte redusa.

M_D_L
2008-12-17 12:57:23

Re: salvarea sportului=marirea salariilor antrenoriilor si profesoriilor

La 2008-12-17 07:41:55, sportul a scris:

> mai adaug ca marirea de 50% a salariilor trebuie facuta acum la
> inceput de drum.Boc and Co.nu uitati asta ca puteti incet ar sigur sa
> aduceti profesorii ,antrenorii, plecati peste granita ,inapoi in tara
> la catedre prin mariri succesive,bogate de salarii in invatamant si
> la CSS-uri(cluburi sportive scolare).Ideea cu palatul copiilor,
> fostul palatul pionieriilor nu e rea deloc,dar trebuie refacuta
> ,inbunatatita si aplicata mai mult,cu sprijin mai mlt pe sport.
> fara 3 ore de educatie fizica pe saptamana copiii sunt aproape ca si
> morti, devin lenesi si cu o capacitate de munca ulterioara ca adult
> foarte redusa.
>


Te gasisi dumneata, tocmai din Toronto, sa ne spui ce este mai bine pentru copiii nostri, aici in Romania. Sa se faca mai multe ore de sport la clasele sau la scolile sportive, cum se face si la alte discipline (matematica-intensiv, limbi straine). Copiii sa faca miscare afara, la joaca. Sa le asigure cunditii pentru asta (bazine de inot, stranduri , etc, ce am spus anterior).
Pentru ca sa le mareasca salariile profesorilor cu 50%, trebuie sa duduie economia si sa mearga productia, iar pe poarta scolilor sa iasa tineri bine pregatiti, ingineri si tehnicieni care sa produca in fabrici. Cu fotbalisti si cu bisnitari nu vad cum cum s-ar putea plati salariile profesorilor.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu ameninta URSS cu bomba atomica (5978 afisari)
 Guvernul Emil Boc (4831 afisari)
 Dreptate pentru generalul Iulian Vlad (4205 afisari)
 Efectul "draga Stolo" (3761 afisari)
 De ce s-a retras Stolojan (3604 afisari)
 Cu un san la vedere, Halle Berry ingroasa numarul vedetelor victime ale erorilor vestimentare (4122 afisari)
  Al Treilea Razboi Mondial incepe inainte de Craciun, iar Obama nu va apuca sa fie investit  (3731 afisari)
 Jennifer Aniston, prinsa ca poarta sfarcuri false! (3346 afisari)
 Atentie, bestiile se dezbraca! (3276 afisari)
 Avion ce efectua o cursa spre New York, disparut la 35 de minute dupa decolare (3263 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01201 sec.