Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-11-22

Comentarii: 19, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-11-22 17:55:31

Mda..

Toate ciurucurile astea portocalii, o fac pe marii anti-comunisti, in speranta ca vor mai prinde niste fraieri in plasa lor.

O condamnare gargarisita, scrisa chiar de progeniturile alogenilor care ne-au adus comunismul, nu tine locul proceselor care ar fi trebuit sa aiba loc.

Ia mai mergeti dracului, tovarasi!

Caius-Roland
2008-11-22 18:10:23

Mda,da!

Eufrosin
2008-11-22 18:27:54

Re: Mda,da!

Mai poponar frustrat, iti dau adresa, daca dovedesti ca vii sa-mi spui astea in fata.

La 2008-11-22 18:10:23, Caius-Roland a scris:

M_D_L
2008-11-22 18:56:40

Re: Mda,da!

muresanu
2008-11-22 18:59:48

Ukrainka

Durerea mare ca ne iau de hotzi.
Decat Rossiia, mai bine Ukrainka!
Sa discute si cu Voronin.

muresanu
2008-11-22 19:04:57

Stop.

Stai colea!
Nu mai avem evrei! Avem o gramada de turci si arabi! Tot sapun vrei sa faci din ei?

Eufrosin
2008-11-22 19:15:12

Re: Stop.

Usor Muresane, nu e drept! Dl. MDL doar explica aparitia unor fenomene istorice legate de evrei, nu e cazul sa arunci cu noroi in dansul.

La 2008-11-22 19:04:57, muresanu a scris:

> Stai colea!
> Nu mai avem evrei! Avem o gramada de turci si arabi! Tot sapun vrei sa
> faci din ei?
>

toth
2008-11-22 19:31:03

Alo, domnul Iuscenko..

Regimul totalitar comunist a lasat mostenire actualei Ucraine teritorii romanesti.
23 august 1939 Pactului de neagresiune intre Germania si URSS.(pactul Ribentropp-Molotov) putina istorie ce dracu. Asta de ce nu denunta Ucrainienii?

ionion
2008-11-22 19:52:05

pt toth : fii pe faza "tovarashe" - aici se lupta impotriva bolsevicului si bolsevicul vine cu

pilule nationaliste.
Intotdeauna ati aburit creierul poporului Romaniei cand a fost de lupta anticomunista hop si eu cu nationalismul, adica hop si voi cu nationalismul.
Ai impresia ca mai esti in dec 1989 tovarase Ion Iliescu ?

ionion
2008-11-22 19:53:41

pt muresan : nu te clabuci de pomana ca nu este cazul. Nu folosi antisemitismul ca

scut impotriva luptei anticomuniste.

ionion
2008-11-22 19:54:24

esti in tuman mureshene !ndc

La 2008-11-22 18:59:48, muresanu a scris:

> Durerea mare ca ne iau de hotzi.
> Decat Rossiia, mai bine Ukrainka!
> Sa discute si cu Voronin.
>

Conan___the___Barbarian
2008-11-22 23:13:35

Vine iarna, n-ai platit de-un an gazul si petrolul rusesc si tu papagal CIA alte grija n-ai acum

Uite cu ce distrage omul CIA atentia in alta parte, in timp ce la el acasa-n "parohie" are chaos si balamuc.
Mai ipocritule, TU VARA, CAND E CALD si n-aveti nimic de gargarisit in vacantza, NU STII SA CONDAMNI URSS-ul?
ACUM TE-AI GASIT, cand ai mancat banii de gaz pe alte prostii de consolitat PUTEREA TA PERSONALA la Kiew, ai livrat armament lui Saakasvili si "faci piratate" 30 de tancuri (cate or fi trecut p'acolo si nu stim?) pt SOMALIA?

Mai daca tot esti pe condamnari, fa bine si da-ne inapoi BUCATA AIA DE BASARABIA. Da un exemplu personal anticomunist lui VORONIN.

... Ce-i nene, gata cu Democracy si cu NATO cand e vorba de dat inapoi ce-a furat URSS-ul ala, ce-l tot injuri ca sa distragi atentia populatiei de la tampeniile tale ..in stilul POPANDAULUI TALIBAN POLONEZ?
Eu zic sa faci si tu ca si ghinaralii aia argentinieni cu Insulele Malvinas ca sa atragi atentia de la problemele INTERNE: bombardeaza Insula Sarpelui ;-) ...

Conan___the___Barbarian
2008-11-22 23:32:27

Re: pt Zwilling-ION : nu te clabuci de pomana ca nu este cazul.

knowbothsystems
2008-11-23 03:29:12

Re: Mda..RE: citi ani ai tovaras-Eufrosin? Iti spun eu cum si-a pus Stalin...

La 2008-11-22 17:55:31, Eufrosin a scris:

> Toate ciurucurile astea portocalii, o fac pe marii
> anti-comunisti, in speranta ca vor mai prinde niste fraieri in plasa
> lor.
>
> O condamnare gargarisita, scrisa chiar de progeniturile
> alogenilor care ne-au adus comunismul, nu tine locul proceselor care
> ar fi trebuit sa aiba loc.
>
> Ia mai mergeti dracului, tovarasi!

De stalinism-intii in Baraganul romanilor- sprijinindu-se pe cozile de topor rosii, romanesti=PMR= vreo mie pe tara atunci cind au decapitatpartidele istorice furind alegerile prime de dupa razboi si inchizind capii apoi disparuti (cozi de topor rosii, intre care si tatal lui Iliescu si Iliescu-tinar comunist).

Stalinismul pus insa de rusi, veniti 'in delegatie" misunind peste tot, controlind si carutele mergind la tirg...de arme. Cind tata a aparut din morti-in ' 47, dela rusi, din minele rusesti unde tinut prizonier de razboi (inca 3 ani dupa, ceace era ilegal-dupa legea internationala a razboiului), eu avind 5 ani (lasata de 2 sapt) am strigat la mama "A venit un rus la noi". Si copiii stiam de rusi, in saracul Baragan! Asa si-a pus Stalin radacinile stalinismului sau, la romani ! Ne ocupase tara si pe foametea din' 46 ne dadea malai la primarie...."Astept pe mama sa vina dela primarie cu malai" raspundeam pe gard, unei vecine intrebind 'ce fac'.

Apoi Rusia ne-a luat toate grinele, boabele pina exact in' 63, prin teribilele cote-la-stat... si pentru chiaburul "nationalizat in' 47 "....ca nu daduse cote la stat' zicea activistul rosu cu mapa (intimplator cumnat lui tata)...cote de grine luate de pe arie de treierat direct, dela taranul cu citeva ha (colectivizat in anii '50).

Asa ca nu vorbi romanilor de bine pe rusi- niste cotropitori satrapi !
Hoti, inculti si fara de scrupule, ca natie nu ca indivizi ! Cind cotropeau tot in jurul lor, ca aliat al vestului-nu uita, rusul sarise din iobag in comunist direct....dar distrugea democratii bine inchegate interbelic ca in Romania....aducindu-le inapoi, la starea de iobagie rosie.

Tata saracul stia cum va ajunge tara sub rusi, vazuse comunismul rus in direct, ca prizonier la munca in mina fara vreo protectie ceace l-a si omorit timpuriu, acasa (altii erau pusi pe ogorul-colhoz) barbatii rusi multi disparuti in razboi nu avea cine sa munceasca lui Stalin pentru "implinirea idealurilor sale, duse la apogeu deasupra celor leniniste..

Vrei cotropire rusa in jurul Rusiei, doar ca Rusia are gaz? Cce altceva are afara de magnati rapid facuti ca in Romania? Are stat de drept pentru multime? NU! Are pe comunisti in fruntea ei, mai rau ca in Romania-unde drepata mijeste dupa ' 90, decapitata jumatate (ca PNT) prin smecheria rosie-CDR cu Basescu ministru-gura mare la distrus 3 guverne si atunci.

Eufrosine, vrei cele rusesti, du-te in Rusia, nu le flutura romanilor sub limba romana, ziar romanesc!

knowbothsystems
2008-11-23 03:56:23

Re: Alo, domnul Iuscenko..RE: dece nu denunta ucrainieinii, intreaba pe Ilici

La 2008-11-22 19:31:03, toth a scris:

> Regimul totalitar comunist a lasat mostenire actualei Ucraine
> teritorii romanesti.
> 23 august 1939 Pactului de neagresiune intre Germania si URSS.(pactul
> Ribentropp-Molotov) putina istorie ce dracu. Asta de ce nu denunta
> Ucrainienii?

Ilici-colabora cu Moscova, fir secret, dupa' 90..Ce teritorii romanesti, lupta diplomatica pentru ele sub Ilici care a manipulat bine si Romania si dizidentii ceausesti si partidele istorice aparute din morti---a reusit Ilici doar cu arma rosie-FDSR , doar dupa razboi de FRONTURI puneau rusi la romani sa duca cu maia pe romani (Frontul Plugarilor, contra Chiaburilor de ex, pregatid taranul roman de colectiva, dupa nationalizarea chiaburului intii).
Ilici- punindu-si si de pensie(onar) luminos profitind tot de comunism, e comunist intii si dupa aia roman. Ilici-coleg cu Gorbaceov, la Univ. Lomonosov din Moscova, in tineretile lui Ilici. De aceea, pus cap de tara romana, cind Rusia a decis- o da pe neocomunism, comunism nu mai putea vinde, "nu mai era.. constiinte.. cu lipici la rosu..trebuia curcubeu".

Si curcubeu avem inca-rosu cu portocaliu sint culor apropiate-spectral. Doar ca portocaliul n-are culoar, vrea sa-l fure pe cel de dreapta, doar asa poate rezista politic, cind s-ar bate cu fratele geaman rosu-fsn iliesc, alternindu-se la stors Romania stindu-i fiecare in cap dar pe rind.

Ehe, smecheria acestor comunisti, ca Basescu, Geoana, Ilici, nu o ginesti decit daca ai crescut odata cu comunismul, ca generatia razboiului. Astia sint mari tartori, au experienta lunga de 63 ani acasa si scoala-lunga de un secol la rusi. Sint la fel de snapani-politic precum mafiotii imobiliari sau tranzactionerii cu droguri. Ei tranzactioneaza politica.

Priviti la ghiveciul politic ,,, care este Basecu. Cce spune 1 minut in urma, contrazice peste alt minut! Asa si-au pus ei toti de comunism. Poti contrazice pe unul care n-are fir drept la spuse? Necum sa-l poti lichida din politica! Sint precum cameleonul, isi schimba pielea ca sarpele, sa scape teafar si o ia dela capat, cu acelasi venin rosu-portocaliu.

Deci conducatorilor Romaniai, adresata intrebarea, nu lui Iuscewnko intii.
Ei nici acum nu deschid pliscul despre problema. Priveste la Basescu... face doar ca Ceausescu.. acum e la fabrici, sosit de pe ogoare, dupa vot pentru al sau pdl, stie-fara pdl mare cade la anul (dar va cadea si cu pdl mare, pun apriu, va cadea ca republicanii peste ocean, acelasi fel de rau facut tarii-rau la extrema).

Insula serpilor aparata doar deun avovat...sub guvern liberal, atit.
Basarabia ignorata de Basescu. Bucovina, data de rusi ucrainienilor, la fel. Primii vinovati--conducatorii romani cautati !

ionion
2008-11-23 07:34:11

Iuscenko lupta impotriva comunismului si SECU din Romania impotriva lui Iuscenko.


de ce Iliescu al vostru a semnat pact de recunoastere a "republicii" Moldova ?
de ce Basescu in timpul vizitei de la Kiev (oficiale!!!!!!!!!) nu a pomenit o snoava
despre Bucovina si doua judete de la bratul Chilia ?
Iar acum cand Iuscenko este hotarat sa termine cu bolsevicul ...hops vine "vantul de libertate" din Romania comunista vuind "da-ne inapoi ce ai luat- acum v-ati gasit ? acum cand lupta direct impotriva suprematiei rusesti ?
Sau strigand "vrem Bucovina" de fapt strigati "proletari din toate tarile uniti-va!" - ca mari stecheri sunteti voi securistii romani- numai ca smecheria voastra o cunoaste deja o lume intreaga.

BULA-NESCU
2008-11-23 13:36:33

Vorbim de Foamete

Ok, Stalin a infometat milioane de oameni. Asta o stim de mult. Ce face nenea Iuscenko acum este o incercare (care nu va reusi) de a mobiliza intreaga totalitate a populatiei Ukrainei si sa-l suporte in incercare lui acerba de a intra in NATO. Pentru asta ai nevoie de putin nationalism, putina emotie si cit mai multa manipulare.
Pina aici este bine dar intrebarea care o am este urmatoarea:
Cumva este Ukraina singura tara infometata in lumea ata datorita politicii unui tiran?
Hai sa ne reamintim de foametea din IRLANDA generata de britanici si despre care nimic nu se vorbeste. Hai sa ne amintim de primul LAGAR DE CONCENTRARE din lumea asta creat de britanici in Africa de Sud dupa ce iau invins pe buri. Se pare ca foametea ia devastat si acolo. Daca mai vreti exemple sa stiti ca mai am.

Razvratitul
2008-11-23 17:20:15

O multime de BULA-NATANGI scriu o multime de tampenii fara a se gandi (de pilda) ca:

1 Petrolul rusesc este extras de pe teritorii cotropite de rusi in secolele 17, 18, 19 de la popoare pe care practic le-au sters de pe fata pamantului.
2 Stalin si ai lui (multi evrei printre ei) au ucis 7,5 milioane de ucraineni numai in Ucraina in numai doi ani; Hitler si ai lui au ucis 6 milioane de evrei in toata Europa in 6-10 ani. La fel de ticalosi si unii si altii, nu oameni ci hominizi care nu trebuie sa beneficiaze de calitati si drepturi umane. Nu are importanta nationalitatea sau etnia niciunuia dintre ei, poate doar scara de valori a fiecaruia si filosofia de viata a acestora cum si credinta lor in rezolvarea problemelor prin crima.
3 Acum, la inceput de mileniu 3, exista in continuare ticalosi care cu nerusinare folosesc pana si credinte religioase in indemnul la crima.Nu-s cu nimic mai presus ca cei de la pc.2.
4 Comunismul poate parea ceva frumos doar in ochii unui prostovan caruia ii este lene sa gandeasca in realitate fiind doar o imensa si criminala minciuna, egalata poate de impostor-liberalii care populeaza FSN , PD-FSN, PD, PD-L.

Ion Ionescu de la Brad
2008-11-23 20:04:17

CRUZIMEA COMUNISTA DEMENTA SI IMPOTRIVA SPECIEI UMANE- mai bine mai tarziu

Poate sa fie si ceva interes electoral sau cum vreti sa-i spuneti, dar Ucraina trebuia sa mobilizeze mai demult opinia publica pentru recunoasterea Holodomorului - exista dovezi indubitabile ale asasinarii unor milioane (intre 7,5 si chiar 10) de ucraineni, in principal "kulaci"(chiaburi). Dar mai greu intrau in categoria asta si copiii, bebelusii chiar, femeile sau batranii fosti soldati chiar bolsevici din primul razboi mondial.De altfel exista sloganul foarte drag revolutionarilor comunisti, bolsevici etc. ca decat sa scape un singur vinovat, mai bine sa piara 1000 de nevionovati , presupunandu-se ca in cei 1000 intra macar unul vionovat. Vinovat de ce? Este inadmisibil pentru specia umana ca un astfel de act de cruzime DEMENTA ,nejustificata nici macar politic (?!) - desi exista "justificari", una fiind chiar a lui Hrusciov - sa ramana neanalizata macar public. Ucraineni raman a demonstra daca sunt sau nu patrioti(sentiment in numele caruia ii toaca marunt pe ai nostri, dar nu sunt in stare sa faca nimic pt.AI LOR), SAU AU DEVENIT CU TOTII COMUNISTI. Vezi si comentariul meu de azi la celalati aricol cu Holodomorul care apare gresit scris in ziar.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00787 sec.