Ziua Logo
  Nr. 4309 de miercuri, 13 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-08-13

Comentarii: 2, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

demetrius
2008-08-14 08:07:45

Maria

din reclama lui Bonux este cea mai potrivita pentru postul respectiv. E foarte convingatoare...face rufele ca noi. Ca asta va trebui sa face respectivul la Bruxelles... sa minta de sa stea ursul in coada...ca la Bucuresti totul e in regula... Poate reuseste sa-i prosteasca pe europeni...

horiageo
2008-08-14 11:16:14

Pai Maria!

Inca de cand a fost numita Monica Macovei, apropiatii ei au dus o munca de lamurire a UE ca ea este cea mai buna alegere pt justitia romaneasca si acum vedem ce a facut aceasta minciuna, Tot raul justitiei se datoreaza acestor minciuni. Sa fiu clar : inca de la numirea ei ca min. al justitiei si al lui Morar la DNA, Justitia s-a blocat definitiv. Nu a mai functionat decat in cateva cazuri de mici gainarii ale vulgului. Nici un caz serios de coruptie nu a ajuns cu dovezile necesare pe masa judecatorului . Judecatorii s-au transformat si ei ca si sefii lor in dumnezei. Ei hotarasc ce si cum sa se faca justitie. Infractori criminali cu miile sunt scapati sfidator de acesti justitiabili macoveisti si basesti. Cand un presedinte care se baga acolo unde nu-i fierbe oala, stbileste el in mod abuziv profitand si de obedienta procuraturii si DNA, adica in justitie, atunci se creaza haos , adica exact ceea ce avem acum in tara. Si cu tupeul lui obisnuit, tot el este cel ce acuza pe altii de trista situatie ce dainuie in Romania. El nu ar trebui sa aiba acces la dosare la nustitie. El este prea ambitios si patimas si vedem ce se intampla in acest caz. Se baga in toate treburile institutiilor depasindu-si prerogativele, si totul se da peste cap . Ceea ce ar trebui el sa faca nu face ci doar distruge ceea ce altii cu mare greutate au facut. El nu vrea condamnarea lui Nastase si Mitrea ci doar compromiterea lor, fiind redutabili adversari politici.Sa speram ca poporul va intelege jocurile lui murdare si la alegeri il va taxa.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Atentatul necunoscut la Ceausescu (8354 afisari)
 Cine l-a otravit pe Nae Ionescu (3201 afisari)
 Basescu pierde sau castiga? (2418 afisari)
 Rusia a intrecut masura (1366 afisari)
 Inca o lacuna. La BOR si ICR (1364 afisari)
 Ucraina ar putea deveni urmatoarea tinta a Rusiei (2362 afisari)
 Saakașvili a căzut intr-o capcană brutală și a pierdut, spun voci din anturajul lui Sarkozy (2281 afisari)
 Medvedev i-a facut ticalosi pe militarii georgieni (2099 afisari)
 Finalista de la Roland Garros isi lasa echipamentul pe zgura pentru un pictorial FHM - FOTO (1773 afisari)
 Premiera la Hollywood: "Mirrors", un horror terifiant filmat in Romania, dupa vizionarea caruia veti privi altfel in oglinda (1772 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00599 sec.