Ziua Logo
  Nr. 4298 de joi, 31 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-07-31

Comentarii: 31, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Giuseppe Cocos
2008-07-31 18:48:01

Ce-i nazist ptografiile aratata?

Sper ca artistii in cauza sa angajeze un avocat bun si sa-i dea in judecata pe care s-au rafistolat atita.

Solitude
2008-07-31 18:49:12

Sunt convins

Ca taman pudibonzii cei ultra-moralisti si grijulii cu imaginea Romaniei in USA sunt cei care au sesizat Departmentul de Stat si FBI-ul!

Oricum, toata mizeria se incadreaza perfect in (si continua) campania initiata acu' ceva vreme (anonime trimise universitatilor din SUA si departantului de stat denuntandu-l pe Patapievici ca nazist si anti-semit!!!) de "fortele sanatoase, contra-revolutionare" ale diasporei Securitatii-KGB in exil...
Pentru ca asta e tinta: debarcarea lui Patapievici din fruntea ICR! De ce? pentru ca un anumit numar de nulitati obisnuite sa pape banii ICR nu mai au acces la painea dulce a statului roman.

Deh.. jigodii au fost, jigodii sun inca, si-or fi in neamul romanesc...

Ereticul
2008-07-31 18:58:26

Confuzii

Cei care au pus expozitiei respective eticheta de "nazista" au gresit grav, pentru ca expozitiile de arta de la Berlin din perioada Fuhrerului erau extrem de decente, iar in cazul in care erau prezentate nuduri (sculpturi sau picturi) exponatele erau extrem de bine proportionate si migalos lucrate. Exponatele ICR se incadreaza perfect in ceea ce era denumit si combatut de NS drept "Entartete Kunst" (arta degenerata).
In plus, se observa pe una din fotografiile puse pe site un A incercuit, care este simbolul anarhistilor, grupare diametral opusa National Socialismului.
Si o intrebare - de cand numele de Linda Barkasz si Marwan Anbaki sunt romanesti? Chiar nu mai avem artisti neaosi romani pe care sa-i trimitem in strainatate sa ne reprezinte?

Eufrosin
2008-07-31 19:19:32

Unde erau ?

Unde erau demascatorii anti-nazisti de profesie care tocmai "s-a intamplat" sa se afle si ei pe-acolo, atunci cand politia a sosit scandand in cel mai pur stil trotzkist "nazistii acasa" , cand la un muzeu major din New York, a fost prezentata "arta" vadit anti crestina, imi e si rusine sa spun ce mizerii au fost expuse acolo, dar voi spune totusi ca excremente umane si animale era parte din "exponate".
Pana si Rudi Giuliani, primar al NY pe vremea aceea si el insusi nepasator fata de catolicism, a luat atitudine, insa cum fortele corecte politic au puterea care-o au un SUA, daca ei sprijina niste decazuti care se dau artisti, nici macar expozitia nu se inchide.
Acum cand Dl. Patapievici a permis asemenea defaimare a Romaniei, in chiar cladirea consulatului oficial, trebuie sa ne intrebam:
Ce fac SRI aici si SIE dincolo ? N-au stiut ei cat de grave pot fi implicatiile acestei actiuni intentionate de distrugere a imaginii Romaniei inca de la primele titluri din ziare de-acum 2-3 saptamani ?
Nu putea un serviciu secret care pretinde ca apara interesele Romaniei sa actioneze preventiv, sau fie si reactiv, dar imediat, ca sa aplaneze chestiunea? Ce era atat de greu in asta?
Sunt capetele lor intr-atat de incompetenti, sau intr-atat de tradatori, incat sa stea pasivi cand diversi agitatori de profesie insceneaza provocari atat de daunatoare imaginii tarii noastre?

Nu m-am adresat niciodat direct presedintelui Basescu, dar o fac aici, in premiera:

D-le Presedinte, e timpul sa numiti patrioti adevarati in fruntea serviciilor noastre secrete, in locul celor care se afla la carma lor in prezent.
Este evident ca ele nu functioneaza cum trebuie, atunci cand un scandal atat de mare putea fi atat de usor evitat.
Nu permiteti urmatorului scandal sa aiba loc, datorita incompetentei si-a lipsei de profesionalism de care George Maior si Razvan Ungureanu dau dovada si crearea de pagube si mai mari tarii pe care ati fost ales s-o conduceti. Puneti punct acestui trist episod din istoria Romaniei si lasati ceva de care sa puteti fi mandru in urma Dv. : servicii secrete a caror prima si unica tinta, sa fie apararea intereselor Romaniei!
Nu v-ar fi greu D-le Presedinte, dar trebuie vointa politica din partea reprezentantilor alesi ai poporului. Dat-mi va rog un motiv ca sa imi para rau ca nu v-am votat.
Va multumesc!

Ereticul
2008-07-31 19:49:44

Re: Unde erau ?

"la un muzeu major din New York, a fost prezentata "arta" vadit anti crestina"

Daca o sa va uitati atent o sa vedeti ca si in imaginile de la prezentul articol exista o "parodie" a icoanelor crestin - ortodoxe (ma refer la imaginea cu maturatoarea REBU cu aura + stanga/dreapta cate 2 litere chirilice, fundal maro). Pe aia de ce n-au mai observat-o / criticat-o "anti-nazistii"?

Arcturus
2008-07-31 19:58:22

ha ha ha! Libertatea de expresie in SUA?

Este inexistenta!

Eufrosin
2008-07-31 19:59:48

Re: Unde erau ?

Aveti dreptate - fireste n-au vazut-o, dar ei nu scapa absolut nici o ocazie de a maligniza Romania. De-aceea sunt atat de furios pe incompententii de la carma SRI si SIE: se putea preveni atat de usor scadalul acesta!

La 2008-07-31 19:49:44, Ereticul a scris:

> Daca o sa va uitati atent o sa vedeti ca si in imaginile de la
> prezentul articol exista o "parodie" a icoanelor crestin - ortodoxe
> (ma refer la imaginea cu maturatoarea REBU cu aura + stanga/dreapta
> cate 2 litere chirilice, fundal maro). Pe aia de ce n-au mai
> observat-o / criticat-o "anti-nazistii"?
>

Ghita Bizonu'
2008-07-31 20:20:57

Re: mde si directorle ICR el nice usturoi nu manca nice gura nu-oi pute , da?

oricum ar fi fost mai bine fara porcarele din alea de expus prin closete de scoal generala ......

La 2008-07-31 18:49:12, Solitude a scris:

> Ca taman pudibonzii cei ultra-moralisti si grijulii cu imaginea
> Romaniei in USA sunt cei care au sesizat Departmentul de Stat si
> FBI-ul!
>
> Oricum, toata mizeria se incadreaza perfect in (si continua) campania
> initiata acu' ceva vreme (anonime trimise universitatilor din SUA si
> departantului de stat denuntandu-l pe Patapievici ca nazist si
> anti-semit!!!) de "fortele sanatoase, contra-revolutionare" ale
> diasporei Securitatii-KGB in exil...
> Pentru ca asta e tinta: debarcarea lui Patapievici din fruntea ICR! De
> ce? pentru ca un anumit numar de nulitati obisnuite sa pape banii ICR
> nu mai au acces la painea dulce a statului roman.
>
> Deh.. jigodii au fost, jigodii sun inca, si-or fi in neamul
> romanesc...
>
>

Solitude
2008-07-31 20:30:59

Re: Unde erau ?

Scandal este numai in capul pudibonzilor nationalisti de profesie bagatori de seama si traind intr-un obscurantism al epocii de piatra!! Dar pana si omul cavernelor nu se rusina sa mazgaleasca pe peretii pesterilor oameni si animale in rut, s-au trezit niste neica nimeni sa protesteze in numele... in numele cui, tovarasu' Eufrosin? De simbolistica falusului in arta ai auzit?

Chiar nu poate nimeni intelege ca este o expozitie de street art!??? Ca nu are nimic de a face cu curentele "clasice" si imagistica blajina a artistoizilor prasiti pe toate gardurile de scolile de (mai putin) arta si (mai mult) meserii?
Aceeasi reactie au avut-o cetatenii "cu bun simt" ultragiati de expunerea tablourilor lui Van Gogh, Gauguin, Picaso! La fel au fost scuipati, interzisi din galeriile arta, de aceeasi specie de gardieni ai artei invata din carti scrise de idioti cae nu au nimic in comun cu arta!

Tot scandalul a fost declansat de nimicnicia unor obtuzi precum individul de pe you tube care vitupereaza cu un lexic de scoala primara la adresa unei forme de arta pe care vadit nu o intelege si nici macar nu incearca sa o inteleaga! Vreti sa punem pariu ca departamentul de stat, FBI si politia au fost informate de manifestarea anti.semita organizata de ICR taman de acesti guristii cu neuroni menopauzali!!?

Mi-e sila de toti cretinii care traiesc si respira mentalitai de ev mediu!

Evreu-rus
2008-07-31 20:36:12

SUA nu au auzit de libertate de exprimare-termenul a fost eradicat din DEX-ul lor

Oricum, arta tinerilor imi place, interesanta si usor excentrica (ptr eventualii detractori-gusturile nu se discuta) -le doresc mult succes in continuare si sper sa-i dea pe brazda pe ticalosii care le ataca acest drept inalienabil (nu este nici un fel de ironie aici).

M_D_L
2008-07-31 20:36:36

Re: mde si directorle ICR el nice usturoi nu manca nice gura nu-oi pute , da?

La 2008-07-31 20:20:57, Ghita Bizonu' a scris:

> oricum ar fi fost mai bine fara porcarele din alea de expus prin
> closete de scoal generala ......
>

Ati inceput sa imbatraniti, daca nu va mai atrage arta moderna. Cred ca sunteti nervos de la meciul de box cu mache, pe tema clasei medii din Romania.

berti
2008-07-31 20:46:48

Re: Unde erau ?

Doua puncte as aborda aici :
1. Este clar ca lumina zilei pentru orice muritor de rind , ca in ziua de azi , SUA si libertatea n-au nici cea mai mica tangenta . SUA nu respecta libertatea de expresie , iar politia americana pune etichete ieftine de "nazisti" si scandeaza " nazistii vor pleca acasa" , ca si cum acele persoane au fost deja judecate , gasite vinovate si se pregatesc de expulzarea lor !!!
2. Nu stiu citi ofiteri securisti patrioti mai exista azi in Secu (ma rog, SRI ...) , insa inainte de 90 , in DSS activau si securisti intradevar patrioti , cu dragoste de tara . Nu erau multi , insa erau ....
Ai perfecta dreptate , in SRI si SIE , ar trebui facuta o reforma , si alesi cu grija ofiteri si subofiteri tineri , cu simtul datoriei si dragoste pentru Romania .
SRI trebuie sa lucreze doar in slujba intereselor Romaniei si Poporului Roman , nu a strainilor .


La 2008-07-31 19:19:32, Eufrosin a scris:

> Ce fac SRI aici si SIE dincolo ?
> D-le Presedinte, e timpul sa numiti patrioti adevarati in fruntea
> serviciilor noastre secrete, in locul celor care se afla la carma lor
> in prezent.
> Este evident ca ele nu functioneaza cum trebuie, atunci cand un

MirceaS
2008-07-31 20:49:04

nazisti peste tot

Trebuie sa fii paranoico-semit sa vezi "nazism" in aceasta expozitie, mai ales ca nazistii dispretuiau "arta decadenta".

"In momentul cand politia a intrat in sediul galeriei, multi din oamenii prezenti acolo au aplaudat si au inceput sa scandeze: "Nazistii, acasa !", potrivit cineastului roman Robert Horvath aflat la fata locului"
...poate se refereau la politisti (cei in uniforma si cei de la politia gandirii).

Personal nu ma incanta aceasta expozitie, dar nu ma obliga nimeni sa o vad in detaliu.

Nu e decat ceea ce are pretentia sa fie, "street art". (art fiind poate de prisos)

IonG
2008-07-31 20:49:19

Re: Unde erau ?

Problema se pune cu totul altfel. Este ICR port-drapelul artei mondiale avantgardiste, sau rolul sau e sa promoveze valorile recunoscute intern? De ce nu a organizat ICR o expozitie cu Grigorescu, unul dintre cei mai mari pictori ai lumii, dar care e atit de putin cunoscut in afara. Ca institutie guvernamentala, mai inainte de orice, rolul sau este sa protejeze imaginea si interesele Romaniei. Nu sa intre in polemici de filozofia artei cu indivizi obscuri. Problema este ca ICR este un cuib de incompetenti cu pile, care isi satisfac doar interesele personale, indiferent de consecinte. Acum si-a adaugat la lunga lista de timpenii si un scandal la nivel oficial.


La 2008-07-31 20:30:59, Solitude a scris:

> Scandal este numai in capul pudibonzilor nationalisti de profesie
> bagatori de seama si traind intr-un obscurantism al epocii de piatra!!
> Dar pana si omul cavernelor nu se rusina sa mazgaleasca pe peretii
> pesterilor oameni si animale in rut, s-au trezit niste neica nimeni sa
> protesteze in numele... in numele cui, tovarasu' Eufrosin? De
> simbolistica falusului in arta ai auzit?
>
> Chiar nu poate nimeni intelege ca este o expozitie de street art!???
> Ca nu are nimic de a face cu curentele "clasice" si imagistica blajina
> a artistoizilor prasiti pe toate gardurile de scolile de (mai putin)
> arta si (mai mult) meserii?
> Aceeasi reactie au avut-o cetatenii "cu bun simt" ultragiati de
> expunerea tablourilor lui Van Gogh, Gauguin, Picaso! La fel au fost
> scuipati, interzisi din galeriile arta, de aceeasi specie de gardieni
> ai artei invata din carti scrise de idioti cae nu au nimic in comun cu
> arta!
>
> Tot scandalul a fost declansat de nimicnicia unor obtuzi precum
> individul de pe you tube care vitupereaza cu un lexic de scoala
> primara la adresa unei forme de arta pe care vadit nu o intelege si
> nici macar nu incearca sa o inteleaga! Vreti sa punem pariu ca
> departamentul de stat, FBI si politia au fost informate de
> manifestarea anti.semita organizata de ICR taman de acesti guristii cu
> neuroni menopauzali!!?
>
> Mi-e sila de toti cretinii care traiesc si respira mentalitai de ev
> mediu!
>

ZaStones
2008-07-31 20:55:08

pai desene d'astea...

Face si mos Grigore pin Chicago si ce, l-a arestat cineva pa Mizgalici ?
E adevarat ca nu prea face din'alea cu sexu ' ... ca omu' inca n-a vazut asa ceva !

silviana
2008-07-31 21:15:47

libertatea de exprimare exista la nivel individual,

asa ca indivizii,trebuia in numele lor sa'si deschida expozitii particulare,neavind dreptul si nici libertatea sa reprezinte pe altcineva,intrega societate,romania,nici macar in interiorul ei,dar in sua sau in lume,nici atit,insa strategia neo/comunista de a se dori reprezentativa a tot ce inseamna nonvaloare extremist'criminala,iese in fata cu ce are mai nonvaloros,in neo/directiva a neo/ideologii de partid/mamut,distruge,ataca,malformeaza,discrediteaza,manipuleaza,invinge si cucereste din interior,din exterior,la toate nivelele,in toate formele,tot ce inseamna adevarata valoare umana si democratie reala,deci si din icr trebuie sa dispara indivizii/tupeistii,strategici ai mamutului neo/comunist,pusi pe functii,cu actiuni distructive,impotriva intereselor romaniei in lume si intereselor ei insesi de a deveni o democratie reala,adevarata,responsabilitatea guvernului,a ministerului culturii de a reprezenta romania,fiind confiscata iar,si!! in acest caz de neoameni,neo/extremistii dindu'si mina in toate ipostazele politicooriginal'artistice.

Eufrosin
2008-07-31 23:28:55

Re: Unde erau ?

Imaginea Romaniei a avut de suferit ca urmare a delasarii si incompetentei care plutesc ca o miasma rea asupra serviciilor noastre secrete aflate sub conducerea unora pentru care patriotismul este un cuvant murdar.
Ce-i atat de greu de priceput aici?
Cand agentii PC ( politically corect), au mijloacele sa insceneze un scandal ieftin dar de proportii, din care imaginea tarii noastre si asa nu prea buna, sa aiba de suferit, nu era necesara o conducere competenta si atenta a SRI si SIE, care sa previna asemenea scandaluri internationale, inainte ca ele sa aiba loc ?
Nu-i vorba de falsa pudoare aici, ci de realism fata de lumea in care traim.
Nu suntem o tara care sa-si permita sa dea cu tifla mai marilor zilei.
Avem nevoie de conducatori si pazitori atenti, inteligenti si loiali Romaniei, mai mult decat oricand.


La 2008-07-31 20:30:59, Solitude a scris:

> Scandal este numai in capul pudibonzilor nationalisti de profesie
> bagatori de seama si traind intr-un obscurantism al epocii de piatra!!

Liviu2002j
2008-08-01 00:06:45

"Nuclear Fairy" (Linda Barkasz), "IRLO" (Laurentiu Alexandrescu) si "Omar" (Marwan Anbaki) "

Generatia lui Horia !!! In ipostaza: "producatori" de arta (noua !) ...

. .
2008-08-01 00:15:53

Re: Sunt convins

Patapievici e prea odios ca sa fie antisemit.

Virgil Ciuca
2008-08-01 04:06:23

Curios

Patapievici, un roamn de origine evreiasca ajuns nu se stie de ce in fruntea Istitutului Cultural Roman, in dorinta sa de a descredita si de a continua procesul de "culpabilizare" a Romaniei recurge chiar la difuzarea de simboluri antisemite in cladirea Consulatului Roman poate cu gand ca ne va da Israelul in judecata pentru antisemitism si va trebui sa le mai adaugam alte miliarde de dolari la cele gandite de comisia Elie Wiesel

Cine la numit pe Patapievici la ICR? ar fi bine sa se spanzure singur.

Cum nu vii tu Tzepes Doamne

Virgil Ciuca

Shadow
2008-08-01 11:29:37

Sa-mi spuna si mie careva

Daca li se pare "arta" ceea ce vad in imaginile alea. Nu discutam nici macar un moment de simbolistica.
Eu stiu ca "lumea a innebunit" dar daca aia e arta "pisiscul meu" e mult mai dotat la capitolul desene. E suficient sa-i ung labutele cu cerneala.

Solitude
2008-08-01 11:40:47

Hai ca lucrurile sunt clare acum!

Cred ca tot scandalul nu e decat publicitate grosolana pentru o revista imberba din punct de vedere intelectual, New York Magazin.

"Prestigioasa" fituica a simtirii romanesti autentice a lui Culian este de ceva vreme gazda unor atacuri penibile la adresa ICR, motivate cel mai probabil de frustrarea culturnicilor newyorkezi ignorati (pe buna dreptat) de ICR New York (evident ca nici madam Suteu, sefa ICR NY n-a scapa de vigilenta patriotarda a tovarasilor de ep 84th street).
Insa masura nimicniciei si-au dat-o odata cu denuntul (calomnios) la politia NY facut de romanul de renume mondial Robert Horwath, mare aparator a reputatiei de salvator de evrei a lui Antonescu si critic acerb al activitatii comisiei Wiesel in Romania (interesant, nu? cine s-a gasit sa acuze de antisemitism expozitia sprijinita de IR!!).

Jigodii au fost, jigodii sunt inca, si-or fi cat neamul romanesc...

Liviu2002j
2008-08-01 11:47:11

Re: SUA nu au auzit de libertate de exprimare-termenul a fost eradicat din DEX-ul lor

La 2008-07-31 20:36:12, Evreu-rus a scris:

> Oricum, arta tinerilor imi place, interesanta si usor excentrica (ptr
> eventualii detractori-gusturile nu se discuta) -le doresc mult succes
> in continuare si sper sa-i dea pe brazda pe ticalosii care le ataca
> acest drept inalienabil (nu este nici un fel de ironie aici).
>
Eu sper ca in felul in care au pornit-o nu numai sa nu aiba niciun succes (la oamenii normali - atatia cati mai sunt !!!) dar sa nu li se mai dea nici apa la moara ca sa creada ca cine stie ce "hartisti" sunt ei ... Gusturile nu se discuta atunci cand este vorba de ceva cu gust !!! Iar ceea ce-i permis domnului nu ii este permis porcului ...

Eufrosin
2008-08-01 12:31:41

Re: SUA nu au auzit de libertate de exprimare-termenul a fost eradicat din DEX-ul lor

He, he, ...


La 2008-08-01 11:47:11, Liviu2002j a scris:

. Gusturile nu se discuta atunci cand este vorba de ceva cu gust
> !!! Iar ceea ce-i permis domnului nu ii este permis porcului ...

Liviu2002j
2008-08-01 14:19:25

Si totusi ...

Patapievici ce are de spus in aceasta situatie ?!!! A dat-o afara pe "aia" ?! Hartistii au fost lasati la vatra ?! Sau umbla in libertate prin tara cea mai libera din lume si deseneaza pe zidurile WC-urilor din State ?! Aviz lui Mache si Olgutei ...

Ereticul
2008-08-01 14:50:02

Re: Hai ca lucrurile sunt clare acum!

"Jigodii au fost, jigodii sunt inca, si-or fi cat neamul romanesc..."

Daca va referiti cu citatul de mai sus la cel care a spus ca "radiografia plaiului romanesc este ca a fecalei; o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii" aveti dreptate, cu mentiunea ca nu se stie totusi cat de roman e autorul citatului (sigur e doar ca s-a nascut in Romania, dar asta nu e suficient pentru a si fi roman) ...

Ereticul
2008-08-01 14:59:44

Re: Sa-mi spuna si mie careva

"Daca li se pare "arta" ceea ce vad in imaginile alea"

Presupusa "arta" "romaneasca" expusa la New York se incadreaza in curentul "cultura second-hand", initiat si promovat de cel care conduce in zilele noastre ICR-ul ...
Pentru cei care sustin ca expozitia face parte din curentul"street - art" - va recomand urmatorul link: http://www.redjellyfish.com/fun/street-art.html . Poate daca aveti termen de comparatie n-o sa mai numiti expozitia lui patapievici arta, nici macar de strada ...

Shadow
2008-08-01 15:01:25

Re: Hai ca lucrurile sunt clare acum! cata vrajeala

> Cred ca tot scandalul nu e decat publicitate grosolana pentru o
> revista imberba din punct de vedere intelectual, New York Magazin.

Crede si nu cerceta.

> "Prestigioasa" fituica a simtirii romanesti autentice a lui Culian
> este de ceva vreme gazda unor atacuri penibile la adresa ICR, motivate
> cel mai probabil de frustrarea culturnicilor newyorkezi ignorati (pe
> buna dreptat) de ICR New York (evident ca nici madam Suteu, sefa ICR
> NY n-a scapa de vigilenta patriotarda a tovarasilor de ep 84th
> street).
> Insa masura nimicniciei si-au dat-o odata cu denuntul (calomnios) la
> politia NY facut de romanul de renume mondial Robert Horwath, mare
> aparator a reputatiei de salvator de evrei a lui Antonescu si critic
> acerb al activitatii comisiei Wiesel in Romania (interesant, nu? cine
> s-a gasit sa acuze de antisemitism expozitia sprijinita de IR!!).

"culturnicii frustrati si ignorati" "pe buna dreptate". In locul lor fiind sustinute mizeriile care nici macar la nivel de arta nu pot fi considerate ale unor "zacusca srl".
Sa te intreb daca mai ai frati pe acasa? Cica aia este expozitie de arta romaneasca.

> Jigodii au fost, jigodii sunt inca, si-or fi cat neamul romanesc...

Asa este dar ca de obicei i-ai incurcat. Jigodiile sunt aia care "aduna banu" pt "pretini". respectiv icr-ul patibular in "solitudine".

Solitude
2008-08-01 16:24:24

Re: Hai ca lucrurile sunt clare acum!

@Shadow

Sa te intreb daca ai reusit sa miluesti lumea asta cu progenituri dupa chipul si asemanarea ta?

"Aia" este expozitie de street art.. si nu de arta romaneasca, got it!?
E un principiu de bun simt care vad ca ocoleste penumbra dumitale: nu pricepi, nu te pronunti (valabil si pentru limitatul cu postarea pe you tube).

Cat despre crede si nu cerceta.. stimabile din umbra, da un search si judeca asupra istoricului relatiei NYM cu ICR si activitatea patriotard culturnica a unor Horwath si Culian.

Ah.. inca o rugaminte: fii bun si scuteste-ma de locurile comune vehiculate de presari si jigodii frustrate. Imbecilitati de genul "patibularul" ICR si Patapievici vin din si sunt valide in partidul-WC al tribunului nationale...

Solitude
2008-08-01 17:35:48

Re: Sa-mi spuna si mie careva

http://www.barcelonastreetart.net/
http://www.streetsy.com/streetsy (si rasfoieste cu rabdare)
http://www.youtube.com/watch?v=bs9MFG1OqH0
http://www.flickr.com/photos/sandraruiz/2722126202/in/pool-14665572@N00

@Ereticul: te referi la sidewalk 3D art.. alta modalitate de expresie, alta mancare de peste... Dar banuiesc ca nu vrei sa sugerezi ca toti street art artists ar trebui sa "deseneze" doar in stilul cel placut ochiului domniei tale?

Ereticul
2008-08-01 17:58:03

pt. dl. solitude

Dar banuiesc ca nu vrei sa sugerezi ca toti street art artists ar trebui sa "deseneze" doar in stilul cel placut ochiului domniei tale?

Daca respectivii vor sa fie denumiti de mine artisti ar trebui. Altfel, mazgalelile se numesc simplu ... mazgaleli. A nu se confunda cu arta.
Legat de Barcelona, va recomand "statuile vii" de pe La Ramblas - contin oricum mai mult talent si imaginatie artistica decat mazgalelile unor indivizi care au uzurpat termenul de arta.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ridicarile Ontanu-Ciuclea (2066 afisari)
 Alegeri mascate (1843 afisari)
 Steaua si Dinamo, vehicule de santaj (1788 afisari)
 Testul Morar (1383 afisari)
 Sfarsitul lumii vechi sau ce va face "generatia mea" (1307 afisari)
 Parasit de nevasta dupa ce extensia penisului a cedat in timpul actului sexual (3947 afisari)
 Acuzata de impostura intr-un mail remis presei, Printesa Brianna Caradja spune ca e hartuita de sotul pe care l-a parasit (2937 afisari)
 "Veronica" se intoarce si cere 20 de mii de euro drepturi de autor (2764 afisari)
 Cel mai vechi banc din lume dateaza din 1600 i.Hr (2533 afisari)
 Hugh Hefner, atras de o ucraineanca sexy (2191 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01826 sec.