Ziua Logo
  Nr. 4242 de marti, 27 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Jurnal de campanie

2008-05-27

Mark din STRASBOURG (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2008-05-28 12:48
Independetul Oprescu joaca la dublu

Se vehiculeaza tot mai des ipoteza ca fostul pesedist Sorin Oprescu joaca la centru sprijinit din umbra de un fost ofiter acoperit Mircea Popescu si carismaticul Ioan Talpes ale carui afinitati pentru Traian Basescu sunt deja notorii.Ipoteza conform careia Vasile Bleaga a fost impins la sacrificiu incepe sa prinda contur favorabil PLD. Serviciile loiale inca D-lui Basescu au pus in scena o capodopera electorala menita sa spulbere nesansa de a pagubi partidul prezidential de edificiul strategic , Bucurestiul.S-au luat in calcul toate variantele .Cea mai usor vandabila bucurestenilor a fost "Solutia Oprescu" care odata demisionat din PSD , victimizat de BEC si "salvat" in ultima clipa de justitie avea sa devina "front runner-ul" capabil sa castige .
Cu Sorin Oprescu inscaunat la Primaria Bucurestilor, Mafia racordata ombilical la Traian Basescu prin Videanu & CO va supravietui fara probleme.Si de-acolo nu va mai fi decat un pas pina la membershipul PLD fara termen de valabilitate, oferit lui Sorin Oprescu pentru merite deosebite in lupta de clasa .Prin aceasta manevra regizorala de exceptie , Vasile Blaga ar putea fi inlaturat chiar de la pupitrul de comanda al PDL , fie pentru motive legate de trecutul "deficitar" al acestuia bantuit fantomatic de legaturile pe care le-ar fi avut cu mafia traficantilor de tigari motiv pentru care ar fi fost santajat de "Vulpea" Virgil Ardeleanu si un posibil dosar de informator aflat inca in lucru la CNSAS.
Un alt factor dominant al acestui scenariu l-ar putea constitui prezenta lui Vasile Blaga intr-o functie decizionala a PDL , sufocanta pentru stolobocii prezidentiali care-si simt in-existenta amenintata. Astfel Zeus Cotrocenicus castiga pe doua fronturi o batalie care parea pierduta. Cucerirea bastionului dreptei , Bucurestiul si eliminarea lui Blaga pentru a putea inscauna "valorile" si simpatiile blonde la varful partidului de laborator.
Intentia lui Basescu este de a se retrage inainte de expirarea mandatului de la Cotroceni ,Stolojan sa intre in cursa prezidentiala pe care cu sprijinul unanim al partidului condus de Mircea Geoana ,o va castiga iar El sa-si adjudece portofoliul de Prim Ministru in concubinaj cu PSD , fratele de cruce FSN .


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Piata imobiliara in cadere libera (5292 afisari)
 Se rupe Phoenix (3820 afisari)
 Stapanii inelelor (2463 afisari)
 Celula extremista din UE (1764 afisari)
 Carter: "Israelul are 150 de focoase nucleare" (1727 afisari)
 Soros: Scumpirea pretului petrolului este doar un balon de sapun (3737 afisari)
 Socant: O femeie a fost violata de 800 de ori de propriul tata (3231 afisari)
 Fiica "monstrului" din Austria, Josef Fritzl, s-a trezit din coma (1938 afisari)
 Dustin Hoffman: "Monogamia este anormala" (1864 afisari)
 Becul cu apa si clor (1781 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00668 sec.