Ziua Logo
  Nr. 4182 de joi, 13 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2008-03-13
saccsiv (...@yahoo.com, IP: 79.115.6...)
2008-03-14 13:14
TOT PAPUSARII

PAPUSARII

Cand ii auzi pe oamenii PAPUSARILOR cum se fac ca nu pricep ce se intampla in jurul lor si cand ii vezi cum parca ar cauta saracutii de ei solutii pentru binele maselor , mai ca iti vine sa-i crezi .

Ca de inceput , urmariti va rog materialele filmate accesand link-ul de mai jos :

http://www.apfn.org/apfn/reserve.htm

Toata averea natiunii americane este controlata de Federal Reserve Bank. Opt dintre principalii proprietari ai acestei suprabanci, care stapaneste America, sunt:

Bancile Rothschild din Londra si Berlin

Banca Fratii Lazard din Paris,

Banca Israel Moses Seif din Italia,

Banca Warburg din Hamburg si Amsterdam,

Banca Fratii Lehman,

Banca Kuhn Loeb,

Banca Chase Manhattan si

Banca Goldman Sachs

toate din New York. Banca Chase Manhattan ii apartine lui Rockefeller, restul apartin celor al caror nume il poarta, adica lui Rothschild, Kuhn, Loeb etc. Aceste banci particulare detin sistemul monetar al Statelor Unite prin actiunile pe care le detin cei aproximativ 300 de actionari, proprietarii bancilor susnumite.

Ar putea fi in ordine , daca personajele implicate in Federal Reserve nu ar avea si alte activitati in domenii majore ale economiei si politicii . Colosii care conteaza , Rockefeller , Rothschild , Lazard , Warburg , Lehman , Goldman Sachs , alaturi de JP Morgan , nu controleaza doar sectorul banci-finante . Daca parcurgem rapid presa , citim multe denumiri de banci importante , care creaza iluzia unei mari diversitati . Daca citim ziarele financiare sau site-urile oficiale , constatam ca in spatele lor se afla titanii de mai sus . Controlul lor nu se limiteaza doar la spatiul american ci si la cel european . Iar tendinta de mai mult timp este de extindere la nivel global .Ca forta decizionala , conduc detasat doua familii Rothschild si Rockefeller . Cronologic , prima a finantat si inscaunat dinastii financiare ca cea de a doua (monopolul petrolului), Carnegie (monopolul otelului), Harriman (caile ferate). Casatorinduse intre ei, acestia formeaza de acum o unitate atat biologica, cat si financiara. Cand spui Rockefeller , spui si : petrol ( Standard Oil ) , Bilderberg Group , Trilateral Commission , Council on Foreign Relations ( unde iar intalnim J. P. Morgan ) . Deci lucrurile sunt legate intre ele : finante-banci , economic , politic , politica externa .

Pentru a vedea de cand se joaca ei de-a bursa , sa urmarim scurta istorioara din timpul razboaielor napoleoniene : Englezii i-au batut pe francezi si s-au pus pe baut. Nu au trimis stirea in Anglia. Atunci, Rothschild care avea o posta privata, si-a trimis un informator in Anglia care a spus ca Anglia a pierdut. Bursa s-a prabusit, Rothschild a cumparat tot, dupa trei-patru zile soldatii englezi s-au trezit din baut si au trimis vestea buna. Rothschild a vindut si a castigat enorm . Desigur , acesta este un eveniment cunoscut publicului , cum a fost si lovitura lui Soros la Bank Of England in 1992 ( si acesta are stranse legaturi cu Rockefeller ) , dar de obicei nu se afla nimic de catre populatie . E domeniul lor , sunt jocurile lor , sunt regulile lor .


Si pentru a-si vedea linistiti de treaba au nevoie de ajutorul mass-mediei . O confirma chiar ei , caci iata , la 5 iunie 1991, fondatorul David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations pe care a infiintat-o si-o stapaneste ) declara cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg: "Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala "

Despre cele de mai sus se vorbeste din ce in ce mai des . De curand am urmarit un interesant documentar pe canalul History , referitor la fam. Rockefeller , perioada pana dupa primul razboi mondial . Cine l-a urmarit , daca il leaga pe acesta de altul , difuzat tot de ei cu putin timp in urma , referitor la invazia Irakului pe motiv de petrol , incepe sa se dumiresca cum stau lucrurile dar si sa-si puna intrebari in legatura cu declaratiile oficiale .

Referitor la „ cei cu ochii oblici „ , personajele lor cu putere de decizie , alaturi de megacompaniile din zona galbena , sunt cuminti si fac parte din sistem . Sa nu uitam ca in forma lor moderna , tigri asiatici au aparut foarte tarziu , in a doua parte a sec. 20 , si nu au avut cum sa se dezvolte decat in cadrul sistemului . Japonia , dupa pierderea razboiului , nu a avut nici ea alta varianta . Singura problema ar fi China . Dar in cazul ei , mai e mult pana departe . Desigur , teoretic pot avea loc in acea zona evadari sau dezertari dar sa nu uitam ca intotdeauna exista planuri de rezerva , de tipul revolutiilor portocalii , Tien an men sau chiar mai drastice .


In ultimele doua decenii, hotararile decisive pentru agenda mondiala au o ciclicitate anuala ierarhizata: summit-ul Davos – reuniunea „ Bilderberg „ - summit-ul G8

De fiecare data greii planetei se intalnesc cu mai micii lor slujitori discutand si dand directive . Aceeasi grei , de fiecare data , omniprezenti si omnipotenti .

Pentru confirmarea randurilor de mai sus , verificati va rog site-urile oficiale , ziarele financiare , presa sau wikipedia prin cautarea cuvintelor cheie :

Bilderberg - Rockefeller

Council for Foreign Relations - Rockefeller

The Trilateral Commission - Rockefeller

Desigur , veti gasi si alte nume importante de prieteni sau slujitori de nadejde ai respectabilei familii .

Prin cautarea date Rockefeller veti gasi de asemenea mega afacerile din finante-banci , petrol si alte „ maruntisuri „ si ii veti intalni pe distinsii lor prieteni si asociati Rothschild , JPMorgan , Goldman Sachs , Kuhn Loeb

http://saccsiv.weblog.ro/
     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Stalin, bucuria romanilor (4134 afisari)
 Cioroianu, din nou in ofsaid protocolar (2615 afisari)
 Cu tristete despre generatia mea (2491 afisari)
 Magyar Zoo (2015 afisari)
 Vita de ministru (1543 afisari)
 Nu s-a ridicat doi ani de pe WC (4744 afisari)
 Desfigurata de o tumoare cumplita, asteapta de la Sarkozy acceptul de a fi eutanasiata (4078 afisari)
 Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului (3898 afisari)
 Ce (nu) fac vedetele pentru a avea o silueta de invidiat (2715 afisari)
 Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a parasit scena vietii (2522 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00724 sec.