Ziua Logo
  Nr. 4182 de joi, 13 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-03-13

Comentarii: 6, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

georgems
2008-03-13 12:02:15

De ramanea in tara

Era la oi si azi.

stefann39
2008-03-13 13:55:01

O MEDALIE DIN PARTEA TARII !!!

CONSIDER CA ACEST OM PRIN CE A FACUT IN PROMOVAREA IMAGINII ROMANIEI MERITA SA FIE DISTINS DE PRESEDINTE CU O MEDALIE.

nvt
2008-03-13 16:22:13

http://analize-si-fapte.com/2008/03/13/costel-busuioc-neaga-lumpen-intelectualitatea-de-prada-si-ara

In tara unde un "Institut Cultural "-platit mai ales din banii sarantocilor considerati "prostime " -toaca zeci de milioane de euro pe an pentru nimicuri si plimbari , unde un minister al asa-zisei "culturi "zvarle pe fereastra aproape o suta de milioane de euro ca sa ridice un absurd si inutil "mall " cultural , in tara unde neispraviti de toata mana nu mai prididesc sa se prezinte drept "elita" fara sa aiba alt gand decat jaful , chiverniseala proprie si rastalmacirile stridente de valori , ei , bine , in aceasta tara despre care ei , aceste lepre patentate, cred ca e "tara lor " , a aparut un baiat sarman , daruit de Dumnezeu cu o voce uimitoare si care s-a potrivit sa fie auzit cand trebuia si de catre cine trebuia .
Pentru multi , care vad aici cancanul si stirea senzationala , Costel Busuioc este o marfa de o zi care va fi uitata repede ; dar pentru cine intelege fenomenele in aspectul lor desfasurat , el va trebui socotit un simbol indiferent daca viitorul ii va fi mai ingaduitor . Victoria lui " Costell" este victoria "Romaniei amaratilor " unde desi saracia e lucie , traiesc harul , buna-cuviinta si comuniunea si unde nu au pret gentile de mii de dolari ori masinile cu aspect de avioneta si accesorii de uz insondabil .

Episodul este capital caci exemplifica o realitate dispretuita si satanizata . Acest zidar necajit , plecat in bejenie ca sa castige un ban , nu este nici " elita " si nici "intelectual critic " , este un ruman de la Cuca Macaii , asa cum sunt multimi , si care , ca sa razbeasca in viata n-a avut nevoie de statul in genunchi al "bolbosatilor ochi de broasca " , al catavencilor si patapievicilor de toata mana, o faina subtire ce se va duce in vant . I-a fost deajuns harul fiindca asupra celor curati sta aplecata cu grijire mana care nu greseste niciodata; si nu va gresi nici cand va risipi in toate cele patru zari pleava neispravita si rea , de " culturnici " ce ne mananca noua zilele si ne strica tara.

nvt
2008-03-13 16:24:14

stefann39

mare bou!

george nemteanu
2008-03-14 06:27:59

Re: Limbaj academic

La 2008-03-13 16:24:14, nvt a scris:

> mare bou!
>
Nimeni nu pretinde ca pe forum sa fim stralucitori ( totusi sunt unii), dar utilizarea unui limbaj decent este la indemana oricui. Ferice de acei ce-au avut parinti care sa-i invete cei sapte ani de acasa !

laur
2008-03-14 09:14:31

Romania sistemului care este

Oare de ce in Ro Costel cel Mare nu , nu si iarasi nu ?
Pai pentru ca in Ro sistemul nu are nevoie de el .
Sistemul din muzica desigur . Sistem care de fapt sunt doua.

#1 cel clasic "culturnic" al mafiilor culturale organizate in bisereicute si clanuri care se poroptesc reciproc ca sa nu se vada ca sunt absolut irelevante si nu mai intresesaza de mult pe nimeni . Sistem in care cartonul tzine loc de valoare , PUNCT !!!!!! Romania unde Ministerul al Cuturii si inpreuna cu Ministerul al Educatziei simuleaza organizarea unor concursuri cu circuit inchis de muzica culta, concursuri cu imapact popular zero si relevatza asisderea . Concursuri destinata exclusiv unei impartzelei mafiote intre clanuri si gasti a banilor publici , PUNCT !!!!!!!
#2 cel comercial unde "industria muzicii" este o alta form,a a snobismului cu fitze si e tzinuta exclusiv din banii de buzunar pompatzi de rudele ( tatal , sotzul pritenul= viitorul sotz ) dizeuzei fitzoase .

Nu ma credetzi hai sa numaram
1- la cate concursuri de muzica clasica exista un vot polupar pe model Eurovison . Sau nui la noi valoarea nu se puen la vot si ea exisat sa in vid in clopul ei de sticla mancandu-si exclusiv din propria-i coada . Sa inseme asta ca respectivele concursuri nu se fac pentru public ? Pai daca da de ce le mai fac pe scene si nu le organizeaza din prima intr-un studiou de inregistrari ? Ce insema asta este ca domnilor "culturnici " li se rupe' pasipe de cum suna si cum arata muzica lor . Ei stiu ca o fac ei , pentru ei dar exclusiv pe banii nostrii si de aceea Costel cel Mare desi suna bine nu si are locul in acesta lume de cartoane goale si orgolii de clan.

2- la comerciala ce solist si-a amortizat cheltuielile de lansare si fara sa recurga la vre-un trurneu cu toate costuriel si promovarile platite integral si in avans din varii susanele publicitare o. Ori in acesta lume a jafului hotziei si playbackului cine naiba sa fie intresat de vocea cantaretzului cand asta se rezolva din playback .

Acesta e Romanai culturala de azi o Romanie impartinta intre niste mafitzi mofluzi snobi si irelevantzi si niste "mecena" de Ana Lesko mai corect spus nisite pompatori de popouri de Anal Lesko (numele nu e reprezentativ pentru fapta descrisa da .... altul nu imi vinbe in cap si stiu ca cei din domeniu trebuie sa caute mult si bina ca sa gasesca o dizeroza care su nu fi promovat pe retzeta printzesa R&B din Onesti sau Anal Lesko) . Voi pe care din aceste doul tabere le vedetzi intresate de talent sau de valoare ?

Si daca asa arata Romanai Culturii imaginatzi-va cum arata restul ?
Cine in Ro mai e intresat de talent si de valoare ? De talent si valaorea existent si certificabil prin sine si nu prile retzeua de relatzii cunostiinte si pile (adevaratul PCR care a fost diuntotdeuna la putere in Ro )
In Romania nimeni, nicaieri nu cauta valoarea, exceptionalul extinderea limitelor posibilului , eventul si in cel mai bun caz e dispus sa o tolereze dac nu ii limiteaza niciuna din privilegiile si nu il impidica in niciunul din abuzuruile personale si cam atat . Nimeni si nicicnd nu rostesre " boiereste" aidoma lui Alecsandri :"la a lui inaltzare se'nchina al meu apus "

Cam asa trebuia spus mai NVT da ... sa scrii e greu , mai usor cu copy & paste .


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea lui Stalin, bucuria romanilor (4134 afisari)
 Cioroianu, din nou in ofsaid protocolar (2615 afisari)
 Cu tristete despre generatia mea (2491 afisari)
 Magyar Zoo (2015 afisari)
 Vita de ministru (1543 afisari)
 Nu s-a ridicat doi ani de pe WC (4744 afisari)
 Desfigurata de o tumoare cumplita, asteapta de la Sarkozy acceptul de a fi eutanasiata (4078 afisari)
 Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului (3898 afisari)
 Ce (nu) fac vedetele pentru a avea o silueta de invidiat (2715 afisari)
 Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a parasit scena vietii (2522 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00596 sec.