Ziua Logo
  Nr. 4160 de sambata, 16 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-02-16

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

cosor ion
2008-02-16 19:57:43

intrebari

unde se afla situat din punct de vedere geografic Kosovo si cam ce populatie albaneaza are?ce fel de resurse naturale are,ce economie are etcUE nu considera aberanta aceasta declarare a independentei unui stat cit un judet din tara noastra?ce urmareste de fapt UE cu aceasta Kosovo?americanii nu cred ca ar trebui sa se implice in aceasta situatie,lasind acest drept in primul rind sirbilor si-n al doilea rind UE.

Zenn
2008-02-16 22:19:28

Da, si!????

Duminica cica se proclama nu stiu ce aberatie...Sa mai astepte pana dezbate ceva Parlamentu' lu' peshte...:))))))))))))

JMJ
2008-02-17 00:49:00

Tot de la diviziuni s-a ajuns si la distgrugerea Atlantidei

Ar trebui sa se uneasca toti sarbii si kosovarii in jurul Sfintei Fecioare la Medjugorje si asa nu se va atinge nimeni de ei, vor avea pace si prosperitate.
Dar ca sa se convinga ar trebui sa cunoasca lecturile lui Edgar Cayce despre Atlantida, si religia catolica, si sa vada cum s-au verificat in practica dealungul istoriei.
Cayce locuia in Kentucky atunci cand a vorbit in timpul lecturilor despre distrugerile ce ar veni asupra Terrei, si a fost sfatuit tot fiind in transa, sa-si stabileasca sediul organizatiei in statul Virginia intrucat aici vor fi mereu in siguranta pt ca nu se va scufunda (se referea probabil si la Biblioteca ce trebuia sa ramana peste ani).
el nefiind catolic ci prezbiterian, probabil ca n-a facut legatura ca Virginia vine de la Virgin Mary - desi tot ea ii aparuse in copilarie de-l inzestrase cu haruri deosebite.
Tot Ea a zis in aparitia de la Garabandal (1961-65) despre un tanar italo-american ce va veni acolo si care prin organizatia infiintata in statul New York va aduce mult bine. binele il va aduce pt ca vorbind cat mai multor oameni despre profetiile ei va face ca acestia sa-si schimbe viata si sa reduca sau opreasca distrugerile asupra New Yorkului - prevazute de Cayce si in Apocalipsa, cand zice de marele cutremur ce ar distruge toate orasele lumii.
Locurile de aparitie a Fecioarei Maria, ca si cele unde multa lume recita Rozariul, vor fi in siguranta. Asta s-a dovedit si la Nagasachi, caci Manastirea Ridicarea la Cer a sf. Feciaore, precum si cei opt preoti catolici ce spuneau rozariul zilnic, nu au fost afectati desi erau la mica distanta de centrul unde a cazut bomba atomica.
Hitler a platit arheologi sa gaseasca Ark of the Covenant (Chivotul Legii) intrucat stia ca cel ce o are va iesi castigator. Ce nu stia el era ca Feciaora Maria este Arca de salvare a crestinilor, si s- a dovedit ca ea l-a invins prin crestinii ce s-au rugat urmand invataturile si profetiile de la Fatima (1917).
Astfel ca la 13 mai 1944 - aniversarea primei aparitii de la Fatima - Roma a fost eliberata prin "Victoria de la Garigliano", iar la 13 oct. 1945 - aniversarea ultimei aparitii de la Fatima, trupele aliate au bombardat Nuremberg transformand sediul nazist in ruine.
Dar este intreaga noastra gandire contrara invataturilor lui Iisus, si mai ales operele scrise, vrajitorii si stiinta contrare Lui, care creaza lumea haotica pe care o vedem. Cum sunt si credintele si violentele kosovarilor si islamului care nu vor sa ne unim in invataturile lui Christos.Ca si multi din UE care cred ca se va putea face pace pe alte cai - adica prin divizarea tarii.
Hitler a fost si el o proiectie de gandire, caci in 1889 - anul nasterii lui - artistul Franz von Struck l- a pictat pe zeul razboiului - Woden - calarind pe un camp, cu mustata taiata si o suvita pieptanata pe spranceana stanga, astfel ca peste ani cand a fost vazuta pictura au crezut ca era portretul lui Hitler. Zice ca nazistii era adanc in misticism si de-aia au fololsit si zvastica crezand ca le va aduce noroc (care a fost folosita in antichitate de multe popoare aavand cultul soarelui si dragonului), misticism derivat in parte din cultul antic al templierilor - cum scrie M. Brown in "Sent to Earth" - , cu inspiratie de la Crowley - astfel s-a ajuns la SS - sasaitul sarpelui.
Lumea crede ca se joaca cu cuvintele scriind carti despre vrajitorii, tot felul de jocuri despre razboi, aduc ofense lui Iisus si M:aicii Sale, dar nu stiu ca astea toate atrag violente si razboaie. De fapt, cred ca pe de-o parte unii traiesc si raspandesc imoralitate, prostitutie, coruptie, s.a, iar altii satui de toate inegalitatiel si suferintele cand vad ca le sunt copiii indrumati gresit, cer venirea pedepsei (cum nu vii tu Tepes Doamne...) astfel ca nu intarzie sa vina.
Numai citind lecturile lui Edgar Cayce despre cum s-a ajuns la distrugerea Atlantidei ne dam seama ca totul a pornit de la diviziuni - prima fiind separarea de Dumnezeu si crearea celor doua sexe.Astfel, unul dintre solicitantii de "lectura" traia pe pamant atlant in acele timpuri care au precedat venirea lui Adam pe pamant, printre care erau atunci proiectii de gandire si corpul fizic comporta unul din cele doua sexe in acelasi corp. Era, totusi, mare muzician si canta la instrumente de suflat." (5066-1, mai 1944)
"...pe pamant atlant, cu ocazia separarii corpurilor in entitati mascul si femela." (2121, feb 1933
"...pe pamant atlant, in acele perioade cand s-a produs prima dintre revoltele care au provocat proasta aplicare a stiintei, cand fortele care ar fi putut sa fie folosite in mod constructiv au fost folosite pt activitati distrugatoare ...entitatea s-a alaturat Fiilor lui Belikal, care au inventat forte distrugatoare, ca sa incerce sa distruga viata animala care invadase alte tari." (1378-1, 1 iunie 1937)
Pe-atunic era invazia pasarilor, acum sunt actele teroriste, dar oricine sustine rezolvarea pe calea armelor distrugatoare urmeaza calea lui Baal si nu a lui Iisus. Rezolvarea pe calea lui Dumnezeu inseamna analiza propriei gandiri si comportament , ca individ si popor, comparat cu invataturile Lui, si corectat de urgenta. Numai asa se vor opri atacurile si distrugerile asupra planetei.
Dar cand si crestinii vorbesc mai repede de profetiile aztecilor cu sfarsitul lumii in 2012 in loc de profetiile Fecioarei Maria pt ca lumea sa stie ce sa faca sa se puna la adapost, avem slabe sperante.
Mai ales ca nici caolicii si mai ales Vaticanul nu prea vorbesc despre ele si li se pare ca-i "business as usual". Asta face ca multi botezati crestini sa ramana in afara bisericii si sa nu-i intereseze invataturile, astfel ca se trezesc cu casele luate de ape, vant sau foc.

Tractoristu
2008-02-17 04:49:58

Kosova va fi libera

iugoslavia s-a destramat. Sirbii sa se duca la munca de acum. Ca ei erau numai militieni si padurari ( adica crema job-uriulor ).
" fa-ma mama ce n-am fost
padurar si sef de post ! "

paraipan
2008-02-17 06:07:41

Pai ce'ar mai fi de facut? Ar mai fi ca ...


Cei 400 mil cetatzeni ai UE, in 16 ore ce le mai au la dispozitzie, sa printeze "The Final Act of the Conference on Security and Cooperation in Europe 1975", cunoscuta si sub numele de "Declaratzia de la Helsinki", ori in argou "Declaratzia de la Haisanki", de pe unde or putea fiecare. E strongly recommended a se printa pe hirtie cit mai fina, macar esentza Declaratziei:

1 - Sovereign equality, respect for the rights inherent in SOVEREIGNITY
2 - Refraining from the threat or use of force
3 - Inviolability of FRONTIERS
4 - TERRITORIAL INTEGRITY OF STATES
5 - Peaceful settlement of disputes
6 - Non-intervention in INTERNAL AFFAIRS
7 - Respect for human rights and fundamental freedoms, including the freedom of thought, conscience, religion or belief
8 - Equal rights and self-determination of peoples
9 - Co-operation among States
10 - Fulfillment in GOOD FAITH of obligations under international law

Miine, pe la ora 6:00 p.m. (Wienn), cei 400 mil Evropeni "de suche", in lantz de tragatori, grupuri mici ori individual, sa ia cu asalt budele Batrinei Evrope, unde, folosind printingul Declaratziei de la Haisanki, isi vor curatza temeinic ochiul cel maro.

Avec ma plus haute conssideration,

Le paraipan
« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Taxa auto in varianta Mediu (3117 afisari)
 Kosovo - reduta mafiei islamice din Europa (II) (3038 afisari)
 Kosovo, Serbia si romanii timoceni (2230 afisari)
 Tariceanu nu a renuntat la afaceri (2170 afisari)
 Operatiune SIE esuata (1719 afisari)
 Cel mai gras om din lume are o iubita fotomodel (4943 afisari)
 Colegii de generala ai Elenei Basescu: Operatiile estetice i-au schimbat mult infatisarea (4266 afisari)
 Kosovo, exemplu pentru liderii maghiari din Romania (1955 afisari)
 Eclipsa totala de luna in Romania pe data de 21 februarie 2008 (1616 afisari)
 Desi risca puscaria, un cuplu incestuos nu poate renunta la dragostea lor bolnava (1530 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00620 sec.