Ziua Logo
  Nr. 4156 de marti, 12 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-02-12

Comentarii: 2, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Olga Khan
2008-02-13 03:03:40

In unele State

chiar si azi populatia de culoare este majoritara!!!!
Tin minte cu cativa ani in urma s-a anuntat cand s-a nascut omul al 300 lea milion in State si de atunci au mai venit cativa pe lume.
301,139,947 am fost in July 2007!!!

saccsiv
2008-02-13 10:55:42

John D. Rockefeller III

Scrisesem cu alta ocazie despre papusarelul Soros si implicarea sa in formarea noii societati prin fundatiile sale pepiniera de intelectuali sau oameni politici , asta in afara de activitatile sale economico-politice internationale .

Azi voi scrie cateva cuvinte despre un reprezentant al unei familii din grupa GREILOR :

John D. Rockefeller III

In afara de a fi fost membru al Council on Foreign Relations ( cum ii sta bine unui reprezentant ai omniprezentei familii ) , dansul a fost foarte activ pe domeniul , populatie , crestere demografica , controlul nasterilor , familie .

In 1952 infiinteaza si finanteaza Population Council . Cu toate ca a fost controversat , avandu-si radacinile in miscarea " eugenie " , consiliul si-a vazut linistit de treaba . Ba in 1968 presedintele sau declara "Eugenic goals are most likely to be achieved under another name than eugenics . " . Cel mai important obiectiv al sau a fost family planning .

Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future , cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii , creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane ( daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice ) .

Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau :

Legalizarea avortului prin ABSORTIE

Educatia sexuala in scoli

Equal Rights Amendment – oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminarilor pe baza de orientare sexuala .

Societatea acelor vremuri inca mergea pe tipicul familiei traditionale , dupa modelul traim impreuna ( barbat – femeie , evident ) deci ne casatorim si facem cat mai multi copii , iar majoritatea mireselor aveau sub 20 de ani . Cum noile directive prevedeau o medie de 1-2 copii per familie si nu se puteau steriliza barbatii ca in China , s-a trecut la masuri in forta de alta natura si aceasta au facut-o rasturnand traditiile . Prin urmare a aparut revolutia sexuala , promovarea tuturor perversiunilor ce evita posibilitatea sarcinii , emanciparea moderna a femeii care sa fie de preferat singura si daca e sa se marite , s-o faca de la 30 de ani incolo , largirea la maxim a conceptului de sarcina nedorita ( simplu de realizat daca ii tii pe indivizi departe de biserici care le-ar spune ca-i pacat , daca cuplul nu este casatorit sau se prefera relatiile sexuale trecatoare , pentru a nu te " lega la cap " si daca societatea e construita de asa natura astfel incat indivizii sa alerge ca bezmeticii dupa succes si cariere ) . Un factor determinant l-a constituit si legalizarea si incurajarea avortului prin absortie . Nu s-a dorit oprirea lucrurilor aici si s-a extins conceptul de familie si la cuplurile de homosexuali iar prin promovarea ideii in randurile scolarilor ca exista si altceva decat relatii normale barbat – femeie , se spera o crestere a numarului acestora .

De asemenea s-a considerat ca prin oprirea cresterii demografice se rezolva problema health care .
T
oate acestea au dus la un efect secundar ce se putea banui dar nu l-a luat nimeni in considerare : imbatranirea populatiei . O schimbare dramatica a raportului populatie tanara si adulta – batrani .

Un alt efect secundar , aidoma tiganilor din Romania si cam din aceleasi motive , populatiile de culoare au o rata a natalitatii mult mai mare decat a albilor .

http://saccsiv.weblog.ro/


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Decretele secrete (4711 afisari)
 Ilie Dumitrescu amenintat cu pistolul in fata politistilor (2561 afisari)
 Inapoi la Cotroceni (2270 afisari)
 Misterele de langa noi (2059 afisari)
 Puterea din umbra (2054 afisari)
 Martor la inmormantarea Ceausestilor (6561 afisari)
 Macel in Berceni (2704 afisari)
 Portavion american survolat de bombardiere rusesti (2597 afisari)
 Mercedes cu un picior la Cluj, Porsche, instalat la Dej (2457 afisari)
 Ion Iliescu si Nica Leon s-au porcait la Parlament (2315 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00590 sec.