Ziua Logo
  Nr. 4149 de luni, 4 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-02-04

Comentarii: 10, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mannerheim
2008-02-05 01:50:41

Partz!

E tot ce se poate spune despre declaratiile unuia ca Kosaciov. Daca chiar se vrea subiect de scandal, mai adaugati si declaratiile lui Jirinovski, Baburin, Alksnis, Anpilov & Co. Dupa ei, actul recunoasterii Transnistriei e ca si tiparit, urmeaza doar sa fie publicat de azi pe maine.... :D

ionion
2008-02-05 07:46:25

Transnistria va deveni Imperiul federal SMIRNOVIA ! Ei si ? Romania ar trebui sa acorde

sprijin populatiei romanesti care doreste sa se retraga pe maul opus al Nistrului in judetul Chisinau.

GICA CONTRA
2008-02-05 07:51:27

ATENTIE LA PERVERSITATEA RUSIE! ROMANI VI SE PREGATESTE CEVA!

Pai sa incepem logic. Se stie ca Rusia a retrocedat tezaurul Ungariei. Ungaria ca rasplata lupte pe orice cale sa faca viata grea UE -ului fiind total nonconformisit. Au fost nenumarate lupte de strada pentru a fi rapus actualul prim ministru omul americanilor. Orban, fostul prim ministru maghiar, a fost debarcat dupa ce a facut cumparaturi in afara pietei NATO luind ceva helicoptere de la suedezi.

Apoi, se stie ca Putin a anuntat ca recunosterea Kosovo ca tara va crea un precedent acela prin care tari ca Spania, Belgia, Moldova dar si ROMANIA vor avea de suferit prin faptul ca detin minoritati care revendica autonomia.

Deci popor roman cine credeti ca ar urma? Dece Rusia a inceput cu jocuri chinezesti in padurile mexicane? Pai cheia este transilvania. Am avut-o in posesie tocmai ca Rusia a dorit acest lucru dar cu ceva renuntari anume la Basarabia si partea de sud a Dobrogei. Imi este teama ca s-a creat un precedent si nimeni nu va mai putea opri minoritatea ungara sa isi declare independenta in Transilvania si aici Rusia se va implica pina in git pentru ca nu ne au la suflet si apoi nimeni nu poate spune nu cind toti au luptat pentru scindarea sirba.

Deci romani atentie vi se pregateste ceva!

ionion
2008-02-05 08:19:45

Mesaj de la Cernauti pt Moscova :

ionion
2008-02-05 08:21:54

Stiri din SMIRNOVIA

Spectacole smirnoviste
Astazi, 25 martie ,
La Tiraspol, in piata centrala , in fata monumentului "salvatorului" Suvorov, a fost prezentat inca un spectacol organizat de Smirnov. Des de dimineata, coloane intregi de oameni trimisi cu forta de la intreprinderi, de elevi si studenti luati cu forta de la ore si trimisi in piata. se indreptau spere centrul orasului, motivul fiind "intilnirea coloanei de automobile ce vin din Rusia..." adica ajutorul umanitar ", produse alimentare , etc.. In oras, toate intreprinderile au oprit lucrul, deoarece Smirnov a dat ordin sa nu iasa nimeni la munca pentru a dovedi...ca uite ce fac Kisinaul si Ukraina cu noi? Lumea este indobitocita si lipsita de informatie. In afara de posturile de radio rus si transnistrean, care de fapt sunt tot ale rusilor, nu poti vedea si asculta nimic - televiziunea de la Kisinau si de la Bucuresti sunt blocate.
Impartind rolurile de oratori intre fii si tata, Smirnov organizeaza zilnic mitinguri de protest in toata Transnistria; un fiu in raioanele Dubasari si Grigoriopol, altul in raionul Slobozia. Oare cine are nevoie de mitinguri si atita falsitate? astfel Smirnov baga frica in populatie...dar alta dovada este ca dupa el vin fiii lui, care vor continua teroarea asupra populatiei bastinase.
Dar, revenind la mitingul organizat astazi in legatura cu intimpinarea coloanei cu "ajutor umanitar"...
Oare lumea moare de foame? magazinele sunt pline de marfuri ce se produc in Rusia si Ukraina, cine are nevoie de atita hrana? Alta poveste e ca acum "seful statului" a ridicat preturile la toate marfurile...cumpara numai cel ce are bani, iar cei saraci sunt nevoiti sa stea la piata sa vinda obiectele ce le mai au prin casa ori sa cerseasca.
Aceasta e problema actuala la moment. Vazind ca nu au ce minca, oamenii de virsta a 3-a sunt nevoiti sa stea pe la marginile oraseelor , la vama moldo-ukraineana, findca cei de acolo sunt bine platiti si asigurati cu produse alimentare. Iata pentru cine vine ajutorul din Rusia: pentru tinerii din organizatiile neofasciste si pentru pensionarii ce abia-si duc zilele.
Doar inainte de a organiza aceasta blocada, toti pensionarii din Transnistria au inceput a protesta in fata "casei sovietelor", acolo unde se afla birlogul lui Smirnov". Acum, cind acestia sunt bine platiti, au cite 50$ in zi, plus pachete cu produse alimentare, nu mai au chef de greve si proteste impotriva "statului". Aici apare alta intrebare? Atunci cind profesorii si medicii au un salariu mizer de aproximativ 50$ lunar, iar acesti "salvatori" ai Transnistriei primesc zilnic 50$, de unde oare Transnistria ia acesti bani pentru a plati zilnic sume enorme ? Pai coloana ce a sosit astazi la Tiraspol, care ar fi adus mai multe produse alimentare pentru copii, inca odata da dovada ca Rusia este si va fi mereu alaturi de separatisti.
Iar seara la televizor, iese criminalul de Smirvov, si cu zimbet fals, cu voce "binda" v-a vorbi: dragi cetateni ai Transnistriei, vedeti ca mama-rusia nu ne lasa la nevoi...noi vom invinge dusmanul moldo-ukrainean...."
da, va vorbi asa cum vorbea si tatuca- brejnev pe timpuri, odihneasca-se in pace.

ionion
2008-02-05 08:23:38

2006 Stiri din SMIRNOVIA

ionion
2008-02-05 08:25:56

Pentru d-l Traian Basescu :

acta_derbedeica
2008-02-05 08:26:29

Re: ATENTIE LA PERVERSITATEA RUSIE! ROMANI VI SE PREGATESTE CEVA!

La 2008-02-05 07:51:27, GICA CONTRA a scris:


> Rusia se va implica pina in git pentru ca nu ne au la suflet si apoi
> nimeni nu poate spune nu cind toti au luptat pentru scindarea sirba.
>
> Deci romani atentie vi se pregateste ceva!
>
Merci de grija, Gica. O singura problema: ca rusii ne au sau nu la suflet nu e motiv suficient sa se incricene sa mute Transilvania la unguri. Eu cred ca au treburi mai importante. Parerea mea...

Igor
2008-02-05 10:14:59

Floare de dor...

De aici va incepe reactia in lant pentru Basarabie, caci despre caucazieni - sunt mai putin importanti pentru mine. Deja cioroiul maldavean cu kgb-istul rus au ajuns la o intelegere secreta, primul pentru a-si proteja afacerile ilegale ale familiei cu orcice pret, altul pentru a trece la realizarea planurilor sale diabolice de extraputere si dominatie mondiala. Simt deja o duhoare care vine de la aceste "intelegeri" - teama mi-e, ca nu numai transdnestria va fi pastrata, ci poate va fi inghitita in cativa ani toata Basarabia de catre clanurile mafiote proruse.
Pregatiti-va, deci dragi frati de peste Prut, sa aveti un flux de refugiati in anii ce urmeaza. Si sa nu va para de gluma, in Chisinau deja avem multi refugiati de dincolo de Nistru, si, pe vremurile celea nici noi nu prea am crezut in asa ceva.
Scuze guvernului roman, dar, dupa ce a-ti acordat cetatenia romana miilor, daca nu zecilor de mii de veniti de pe aiurea in Basarabia pentru bani, acum a-ti stopat acordarea cetateniei fratilor vostri, daca ne mai recunoasteti ca rude! Si nu ne invinuiti, ca nu am purces atunci in graba la depunerea cererilor - noi nu am socotit necesar - suntem acasa si nu aveam de ce sa va punem pe jar. Pe vremuri nu dispuneam de 250-350$ pentru a mi se aduce pasaportul romanesc chiar in pragul casei de catre niste indivizi, care circulau cu regularitate pe ruta Chisinau-Bucuresti, iar acum ma intreb - de ce as fi varsat aceste sume - caci, oricum nu au ajuns in vistieria statului roman, si, cu atat mai mult a "statului moldav".
Sunt in minoritate in Basarabia, eu sunt roman, iar statul roman nu ma accepta ca fiind, bolsevicii ce administreaza tarcul dintre Prut si Nistru mi-au interzis sa fiu roman, ppcd-istii basarabeni mi-au tradat sufletul meu de roman, aliindu-se cu urgia rosie, cat despre romanii din transdnestria - vai si amar de capul lor. Privesc la ei, ma intristez, plang - asta e tot ce pot face.
Floare de dor, Basarabie...

ionion
2008-02-05 11:44:53

Ai dreptate Igor, da-l jos pe cioroi , organizati-va voi romanii si poate va mai ajutam


si din alte parti, dar initiativa de romanizare a teritoriului dintre Prut si Nistru trebuie sa porneasca de la voi.
Faceti voi primul pas si vor fi si altii care vor face pe cel de-al II-lea si urmatorul.
Rasculati-va impotriva regimului comunist bolsevic de la Chisinau.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea doamnei Oprisan (5860 afisari)
 Sindromul Golfului in Romania (2033 afisari)
 Suntem o tara de incompetenti (1826 afisari)
 Neconstitutionalitatea statului de drept (1539 afisari)
 Nastase: "N-am batut pe nimeni!" (1484 afisari)
 Flota pierduta a lui Hitler, decoperita in Marea Neagra (3104 afisari)
 Prima Doamna insarcinata, fosta Doamna ... maritata (1942 afisari)
 Rusia, gata sa recunoasca independenta Transnistriei, Osetiei si Abhaziei (1524 afisari)
 Rusia vrea sa deschida o misiune militara in Romania  (1521 afisari)
 Romanii bat toate recordurile: Jaful de 11 secunde (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00680 sec.