Ziua Logo
  Nr. 4117 de vineri, 21 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-21

Comentarii: 9, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

cosor ion
2007-12-21 23:01:20

marturii despre evenimentele din 22 dec.89

Ceausescu nu a vrut sa fuga din Tara asa cum au incercat unii sa spuna,ci pur si simplu a dorit sa revina-n forta la CC.ginditi-va ca la resedinta de la Snagov s-au pus la cale acele evenimente si trebuie sa stiti ca Ceausescu daca putea ajunge in unitatea de tancuri din Tirgoviste,multi sau chiar f.multi din cei din Piata Palatului ar fi ramas pe caldarim.sunt documente la acea unitate care atesta ca-n dimineata zilei de 22 dec.deja pornise spre Bucuresti,cap compas,Piata Palatului si Universitati un nr.de 15 tancuri,la ordinul scris al gen.Milea,care se gaseste in fax la acea unitate,iar sediul comitetului judetean de partid era evacuat de functionari si amenajat pentru primirea tovarasilor din cc.de la Snagov,Bobu si Manea Manescu au plecat cu o masina spre Tirgoviste,neavind loc in elicopter.cine le-a incurcat planurile a fost insasi comandantul elicopterului,care stia de planurile lui Ceausescu fiind alaturi de le in timpul sederii la Snagov ascultind toate discutiile dintre tov,C.si cei de judeteana de partid Tirgoviste.cu riscul vietii intregul echipaj a cazut de acord in citeva sec.cit au fost nesupravegheati sa nu ajunga la acea unitate.simulind ca se va trage de la unitatea Boteni,cind survoalau aceasta unitate,a coborit in cimp elicopterul si planul lui Ceausescu a cazut.acest erou national,avea sa fie omorit mai tirziu incurcindu-se in firele unui stilp de telegraf cu un elicopte de la agricultura,caci acolo il trimisesera tov.care au luat locul impuscatului.credeau ca daca-l omara pe V.Malutan,altii nustiau si deci nimeni nu va mai vorbi.s-au inselat si pentru a verifica spusele mele,ziaristii se pot deplasa la acea unitate cerind sa vada ordinul gen.Milea,cit si documentele care atesta plecarea tancurilor spre Bucuresti.restul se stie si cine vrea sa aprofundeze situatia nu au decit sa mearga pe firul evenimentelor.si inca ceva in acea unitate nu s-a tras niciun foc de catre asa zisii teroristi.a fost doar o inscenare pusa la cale de comandantul unitatii cu noua echipa de la cc,pentru a fi condamnat la o cit mai rapida executie a sotilor ceausescu.procurorul militar Joarsa,are destul material,nustiu de ce nu s-a folosit pina acum,ba mai mult un asemenea proces este trecut la instantele civile,de ce?

rasputin
2007-12-22 00:35:36

Toc Iliescu,

poate va explica si cum a respins delegatzii din Basarbia, in 1991, care au cerut alipirea acestei regiuni romanesti la patria mama?

ionescu
2007-12-22 05:49:19

Revolutia din 1989 un mister inca nedeslegat

Revolutia din 1989 ramane un mister si nici un guvern postcomunist, impanat de fosti comunisti, securisti, spioni si fripturisti corupti,si care a beneficiat de pe urma evenimentelor din 1989 nu doreste ca adevarul sa iasa la iveala.

Metoda este cunoscuta ca pur comunisto-securista de a denatura adevarul si a dezinforma si prosti poporul adica "prostimea", asa cum postcomunistii considera cu dispret poporul.

Dar pana cand?

brancoveanu
2007-12-22 06:50:37

preluarea puterii sau... daruirea ei... !!!???

Dupa douazeci de ani de la "eveniment" este timpul sa se analizeze in mod obiectiv faptele. De ce a fost ales Domnul Iliescu si cei din jurul sau si nu a fost ales raposatul Coposu ...cu Ratiu.... cu Campeanu... si cu alti oameni importanti ai Romaniei de atunci......sau chiar Regele Mihai si Monarhia asa cum a facut Spania dupa Franco.... !!!!???
criterii de selectionare:
- care dintre ei putea sa fie mai docil.....!!!???
- care dintre ei avea disponibilitatea sa previna "razbunarile sangeroase, nefolositoare si chiar daunatoare" ale oamenilor care au suferit ani grei de temnita si teroare comunisto-stalinista...!!!???
Putem continua dar....!!!??? Credeti ca ne mai foloseste la ceva in afara de redactarea unor " comunicari stiintifice" care sa fie prezentate la eventuale simpozioane istorice...!!!??? Parerea mea este ca resursele umane ale Romaniei formate din persoane cu cu varsta intre treizeci si patruzeci de ani este pregatita sa " preia puterea si conducerea " in Romania. Hai sa-i lasam sa faca acest lucru si sunt convins ca o vor face cu succes. Craciun Fericit la toata lumea !

ionion
2007-12-22 07:11:47

Asasinul Ion Iliescu si-a luat nasul la purtare simtind frica lui Traian Basescu pe care o are fata

el si atunci de ce sa nu--si mareasca gradul de obraznicie.
Ion Iliescu si cu lumanerea in mana ?
Ha ha ha ! poate si-o tine pentru el insasi pentruca OAMENII NORMALI nu-i vor aprinde
nici o lumanare, dupa ce va trece pe lumea cealalta.

ionion
2007-12-22 07:38:15

Apropos de moartea familiei Domnitoare BRANCOVEANU :


nici o data nu poti sti cand vine mazilirea !

ionion
2007-12-22 13:39:15

pt Ion Iliescu ex-presedinte al Romaniei : asculta ma, ma speriasem ca nu mai gaseam articolul si

zic hait ca redactia l-a suprimat , dar spre bucuria mea l-am gasit.
Mai Iliescule stii care este norocul tau enorm ca tu stai in Bucuresti si eu in Uganda si Uganda cu Romania nu au relatii juridice ca de mult te-as fi dat in judecat !
Ai distrus o parte din poporul Romaniei- asasinule ! Au plecat jumatate din populatie din tara numai din cauza ta , esti un blestem pentru neamul romanesc la fel ca Voronin- sa va luati de mana si sa va duceti...pana cand va voi spune opriti-va - si va fi prapastia infinutului apoi.

ionion
2007-12-22 15:00:35

Tovarase Traian Basescu, de ce Saadam a fost spanzurat si Iliescu nu ? Macar judecat-impuscat

daca nu judecat-spanzurat !

ionion
2007-12-22 15:10:13

Auzi Iliescule, stii cum Domnul Tarii Romaneste, Vlad Tepes ii pedepsea pe hoti ?

De ce mai Iliescule ai furat tu revolutia poporului pentru libertate si democratie ?
Cu ce drept ma ?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 ZIUA VA COLINDA! (2487 afisari)
 Experimentul KGB. Pana cand? (2457 afisari)
 Kosovo (1908 afisari)
 Procurorii nu l-au convins pe tatal Simonei (1445 afisari)
 Desertul A2 (1373 afisari)
 Sarkozy incalca protocolul Vaticanului din dragoste pentru Carla Bruni (1257 afisari)
 Accidentul lui Orban: Martorii mai au un pic si isi petrec Sarbatorile la Parchet (916 afisari)
 Practic si distractiv: Un restaurant german este dotat cu gauri pentru fumat (909 afisari)
 Iliescu vrea sa mistifice adevarul despre decembrie '89 si in cartile de istorie (849 afisari)
 New Orleans: Primaria si-a tratat locuitorii cu electrosocuri si gaze lacrimogene (548 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01491 sec.