Ziua Logo
  Nr. 4117 de vineri, 21 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-21

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Echilibru
2007-12-21 21:09:39

Comentarii

Am toata intelegerea si simpatia pentru domnul ministru Leonard Orban. Cred tot ce spune domnia sa. Sunt insa nelamurit de ce a asteptat "ca uin copil cuminte" timp de 3h venirea politiei daca nu s-a intamplat nimic?

Dupa cum marturiseste este o persoana f ocupata. Si mie mi s-a intamplat sa lovesc o masina parcata regulamentar insa nu am stat nici macar 1 minut. I-am lasat o carte de vizita, m-a sunat proprietarul masinii, am declarat ca sunt vinovat si gata.

Domnia sa s-a dus pe partea cealalta a trecerii de pietoni pentru a vorbi cu o fata care plangea pentru ca se lovise la mana atunci cand alunecase pe treptele casei. Totusi, de unde si pana unde marturia celui care a sunat la 112? Acesta a mentionat clar ca o fata a trecut peste capota?

Presupun ca daca era vorba de o inscenare aceasta ar fi putut veni mai repede din zona unor profesionisti iar acestia n-ar fi putut nicidecum utiliza copii actori de 14 ani.

CID
2007-12-22 04:51:09

Re: Comentarii

Nu e Leonard, e Ludovic.
A asteptat 3 ore pentru ca credea ca s-a sunat la 112 si sa nu plece de-acolo. N-ai vazut imaginile alea penibile de la Realitatea ca sa te lamuresti? N-ai vazut ca nu era nici o victima? Ce-ti mai pui intrebari aiurea?
Omul a stat ca un copil tampit, vorba lui, probabil ca sa nu se faca balci pe tema ca ar fi fugit. Ce ironie!
Culmea e ca taraturile justitiare de pe la Realitatea sau EVZ in special, se intreabau ca de ce nu l-a sunat din prima clipa de ministrul David de la interne. Asta mai lipsea! Sa fi vazut atunci spume la gura tot la aceiasi justitiari.
Chestia cu capota n-a spus-o cel care a sunat la 112, ci politistul de la dispecerat, care evident, nu stia nimic. In plus, facea glume. Cel care a sunat la 112 a venit dupa incident, si a spus ca a vazut o posibila victima, o fata care plangea, in picioare. De aici probabil si deductia politistului de la dispecerat, aceea ca nu s-a intamplat nimic, politist care a aruncat la misto chestia probabila din punctul lui de vedere, aceea cu luatul pe capota.

Socrate
2007-12-22 14:22:51

Planul secret al procuratorii

Din surse din anturajul procurorilor, surse care vor sa-si pastreze anonimatul, am afalt planul secret al procuraturii. Daca se incapataneaza sa nu dea declaratii conform directivelor de sus, fata va fi internata la scoala de corectie si i se va vatama si celalat cot, pentru simetrie. Tatal, care a marturisit ca se afla la carciuma, va fi internat pentru dezalcolizare la Rahova. Mama fetei va fi decazuta din drepturile maternale, pentru ca nu a fost in stare sa-si convinga fata sa dea o declaratie conform directivelor. Matusa va infunda puscaria pentru ca a agresat cu o paine echipa de hingheri de presa care o hartuiau. Vecinii si martorii vor fi condamnati in bloc, pentru asociere in refuzul de a declara ce li s-a cerut. In final, domnul Turcescu va obtine locul 1, cu cununinta, la urmatorul concurs 10 contra Romania, la categoria inchizitori de presa.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 ZIUA VA COLINDA! (2487 afisari)
 Experimentul KGB. Pana cand? (2457 afisari)
 Kosovo (1908 afisari)
 Procurorii nu l-au convins pe tatal Simonei (1445 afisari)
 Desertul A2 (1373 afisari)
 Sarkozy incalca protocolul Vaticanului din dragoste pentru Carla Bruni (1257 afisari)
 Accidentul lui Orban: Martorii mai au un pic si isi petrec Sarbatorile la Parchet (916 afisari)
 Practic si distractiv: Un restaurant german este dotat cu gauri pentru fumat (909 afisari)
 Iliescu vrea sa mistifice adevarul despre decembrie '89 si in cartile de istorie (849 afisari)
 New Orleans: Primaria si-a tratat locuitorii cu electrosocuri si gaze lacrimogene (548 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01393 sec.