Ziua Logo
  09:39, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Nu_ma_tem

2007-03-21
didi (...@sympatico.ca, IP: 64.230.62...)
2007-04-01 04:40
Da, ne iau drept prosti, dar nu numai...

...ai perfecta dreptate, cred eu - "parerea mea"... vorba unui vacar din zilele noastre. Si eu am observat exact ce spui: tot felul de copii-de-bani-gata se perinda prin emigratie, cel putin in Canada. Ce cauta aici? Pai, cauta ce li s-a spus sa caute, mai precis ce li s-a ordonat. Si daca-i ordin, nu-i asa?, daca-i musai, cu placere! Nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase.

Am plecat din tara, din mai multe motive, dar unul din ele a fost sa scap de feciorashi si fecioare de bani gata, de nomeclaturisti si cripto-comunisti sau pseudo-capitalisti sau liberi-schimbisti, sau ce-or mai fi! Ete ca si aici am dat tot de ei, fir-ar sa fie!

Si da, sunt cinici, dar nu asta-i problema, ca cinic sunt si eu, dar deosebirea e ca cinismul meu nu afecteaza pe nimeni, da' al lor e bataie de joc! Au aflat si stiu ei foarte bine ce a trait majoritatea romanilor. Se pare insa ca majoritatea asta e mai putin numeroasa decat credeam...sau mai precis minoritatea lor e mai numeroasa decat credeam, de vreme ce-i vezi peste tot in lume.


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00619 sec.