Ziua Logo
  09:30, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Romania, tara mea!

2007-01-18

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

rita_veverita
2007-01-22 15:25:39

Traiasca Basescu

pentru ca a condamnat comunismul.
Acum este liber sa condamne drept criminala comuna primitiva, Epoca Pietrei Cioplite.

ioang
2007-03-21 12:17:15

Parerea mea

Nu revin la istoria cu Ialta,Malta si Balta. Ce a fost in perioada 44-89 a FOST si orice daca nu are nici o relevanta (DACA bunica ar fi avut 4 roti si troleu ar fi fost TRAMVAI)
De condamnat se poate orice. Dar decent si in spiritul secolului in care traim ar fi bine ca aceasta condamnare sa apara ca rezultat al unui PROCES intentat comunismului si nu al unui raport pseudostiintific intocmit de un sferto doct.
Intr-un proces poti auzi atat cuvantul acuzarii dar exista loc si pentru aparare si martori.
In rest sa fim sanatosi si daca printre cei care posteaza poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare ii raman recunoscator:
Intrebare: In ce fel s-a facut separarea puterilor in Stat (Romania ) in momentul in care un ministru( membru al GUVERNULUI - "EXECUTIVULUI") este si parlamentar (membru al PARLAMENTULUI - "LEGISLATIVULUI")? Sa inteleg ca foloseste 50% din Hard disk in guvern si restul in parlament? Ar fi pacat caci hardul ori cum este mic si in conflict de interese. Sau poate ma insel si interesele coincid.

otesalamina
2007-05-29 16:33:18

Despre Parlamentul Romaniei, Comunism, condamnare si decenta

Nu sint de acord cu condamnarea comunismului.Pe cine sa condamnez.In 40 de ani de comunism Romania a aratat ceve in lume.O tara cu invataminta de baza foarte bun,sportivi invidiati peste tot,un sistem de sanatate destul de bun si foarte multe probleme cu libertatea presei,oamenilor.Acum la 20 de ani dupe revolutie(d-zeu sa o faca revolutie) singur produs de export sint romancele(90% prostituate) si 10% femei femei de casa sa ajute batrini si bolnavi.Traiesc in Grecia si mie mila cum a ajuns tara asta.Sa lasam condamnarea si sa mergen inainte cu lucru si intelepciune.Cit despre comunism o sa ne arate istoria in viitor cit de rau ne-a facut.

otesalamina
2007-05-30 10:08:48

DECADENCE

SA CONDAMNEZI 40 DE ANI DE ISTORIE CRED CA ESTE O MARE PROSTIE.DE CE?DE CE SA CONDAMNI 40 DE ANI DIN ISTORIA UNEI TARI?CA SA ARATI PRIETEN IUBIT LA AMERICANI ,EU SI NATO.CE O SA IASA PRIN CONDAMNAREA COMUNISMULUI?NU POT SA INTELEG LA CE O SA NE AJUTE REZULTATUL.SA ARATAM CA SINTEM DEMOCRATI,LINGAI LA TOT CE E NOU IN NOUA POLITICA INTERNATIONALA.SA NE UITAM UMPIC IN URMA SI SA VEDEN PUTIN CE NEA LASAT COMUNISMUL.DISTRUGII,RAVAGII,NU LIBERTARE PERSONALA,NU EXCURSII IN STRAINATE e.t.c.INSA SINTAMUL DE INVATAMINT A SCOS OAMENI CARE CITEU,SISTEMUL SE SANATATE NU PREA TA LASA SA MORT LA USA SPITALULUI,SISTEMUL SPORTIV A SCOS ZECI DE ATLETI CU FAIMA INTERNATIONALA.ACUM DUPA 20 DE ANI DE DEMOCRATIE CE SCOATEM?SA VA SPUN EU(DUPA PAREREA MEA) CARE TRAIESC IN GRECIA .CEL MAI BUN PRODUS DE EXPORT DIN ROMANIA = PROSTITUTIA(ROMANCA = CURVA ORDINARA) .ASA AMA AJUNS DUPA 20 DE ANI DE DEMOCRATIE.SA NU AVEM NIMIC DE EXPORTAT.COMUNISMUL S-A TERMINAT.ISTORIA L-A TRIMIS IN PAMINT.DUPA 20 DE ANI DE DEMOCRATIE NU POT SA SPUN CA AM AJUNS LA UN NIVEL INTELECTUAL DEZVOLTAT.CINE O SA APERE PE SOMERUL MUNCITOR CARE O SA RAMINA FARA LUCRU PTR CA FABRICA SE PRIVATIZEAZA.CITEODATA NU VEDEM PADUREA DIN CAUZA POMIILOR.SA NU AJUNGEN SA SPUNEM AM SCHIMBAS JUGUL DE LEMN RUSESC CU JUGUL DE FIER AMERICAN.NU STIU IN GENERAL NU MI-A PLACUT COMUNISMUL INSA SI ANI DUPA REVOLUTIE NU IMI DAU CURAJ SI SPERANTA PTR VIITOR.ADEVARUL SI CALITATEA VIETII E CAM LA MIJLOCUL SISTEMELOR.


« Sumar blogs

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00589 sec.