Ziua Logo
  14:43, duminica, 23 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Nu_ma_tem

2006-11-16

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

neamtu tiganu
2006-11-17 18:04:52

Pantofii

Pantofii,

Au fost niste prieteni buni din Franta pa la noi. Am stat la taclale, baut, mincat, plimbat.

Dupa citeva zile nefasta a inceput sa zbiere ca o apucata. Am luat un obiect contondent, pe care l-am gasit in drum, cu intentia sa-i scurtez suferinta. Se-ngalbenise si tremura, s-o linistesc i-am dat un pahar cu tuica pe care tocma-l aveam la indemina. Sunt un baiat prudent si am intotdeauna o sticla la-ndemina pt. cazuri de necesitate. A inceput sa tuseasca, da i-a disparut galbejeala devenind roza. Mi-am adus aminte de ia ca mireasa ca o fardase Maricica, de la etaju 9. I-am dat un pumn zdravan in spate sa nu-si inghita limba. Efectu a fost deosebit, i-a iesit limba afara da si ochii s-au bulbucat. Incerca sa spuna si sa arate ceva, undeva sub pat. Patu e din ala care se ridica cu-n mecanism complicat. I-am zis sa stea linistita ca ma duc sa cumpar tigari.

Am venit dupa vro doua ore ca m-am intilnit cu Walter la chiosc, Walter e mare fan cu Schalke 04, fusese simbata la meci.

Nefasta se mai linistise, plingea mocaneste, am deschis o sticla de vin, ca trebe sa recunosc ca si io eram tulburat de ce-mi povestise Walter.

-Mai stii de pantofii aia verzi cu buline rosii italienesti pe care i-am cumparat de la polonezi in San Marino? ma-ntreaba.
-Bineinteles, zic, da cind am fost la San Marino?
-Da alea trei perechi italienesti de la Romano? zise ignorind contraintrebarea mea.

Incerc sa ridic patu,.. Nuuu, striga, incepind din nou sa tremure.

Ma-ndrept spre paharu de tuica.. se linisteste si-mi zice ca toti pantofii italienesti au fost rosi. Indradevar, ma uit, erau toti mincati de soareci, da numai aia italienesti celelalte 40 de perechi erau intacte.

Chem specialistu, reuseste sa prinda soarecele si-mi spune ca-n mod sigur asta-i un soarece frantuzesc, manipulat genetic de americani, ca ie o specie care roade numai pantofi italieni.

Mai zise ca exista si o specie de musculite betive italienesti care intra-n vinu frantuzesc.
Doamne pazeste!

bbbb
2006-11-17 20:51:47

nici eu nu ma tem

sa spun ca ceea ce ati gandit sa fie acest blog se potriveste ca nuca-n perete cu ziarul.
Daca tot n-are cine sa publice pe blog, de ce l-ati mai infiintat?

Nihilescu
2006-12-01 04:35:30

Nasol cu depresia...

... ca si cu viermi, de altfel, dar asta-i viata. La urma urmei, viermii aia isi fac si ei job-ul asa cum pot. Mai nashpa ar fi fara ei. Gandeste-te si tu ce nasol ar fi fara ei, s-ar umple planeta de cadavre eterne. Si tu, tot eterna ai fi. Plictisitor. Ca si cum ti-ai fi cumparat pantofii aia si nu i-ai mai fi schimbat niciodata, i-ai fi purtat pentru vesnicie... Si mie mi-e teama de moarte, dar daca as putea sa aleg intre moarte si nemurire, de ultima mi-ar fi si mai frica.
Traim intr-o lume tot mai murdara si in consecinta, solutiile ecologiste devin tot mai populare (cel putin in principiu...). "Biodegradabil" a devenit un cuvant la moda, slogan repetat uneori cu fanatism. Vrem ca totul sa fie biodegradabil, cu o singura exceptie: noi insine.


« Sumar blogs

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00572 sec.