Ziua Logo
  18:02, duminica, 4 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Nu_ma_tem

2006-11-16
neamtu tiganu (...@aol.com, IP: 172.177.47...)
2006-11-17 18:04
Pantofii

Pantofii,

Au fost niste prieteni buni din Franta pa la noi. Am stat la taclale, baut, mincat, plimbat.

Dupa citeva zile nefasta a inceput sa zbiere ca o apucata. Am luat un obiect contondent, pe care l-am gasit in drum, cu intentia sa-i scurtez suferinta. Se-ngalbenise si tremura, s-o linistesc i-am dat un pahar cu tuica pe care tocma-l aveam la indemina. Sunt un baiat prudent si am intotdeauna o sticla la-ndemina pt. cazuri de necesitate. A inceput sa tuseasca, da i-a disparut galbejeala devenind roza. Mi-am adus aminte de ia ca mireasa ca o fardase Maricica, de la etaju 9. I-am dat un pumn zdravan in spate sa nu-si inghita limba. Efectu a fost deosebit, i-a iesit limba afara da si ochii s-au bulbucat. Incerca sa spuna si sa arate ceva, undeva sub pat. Patu e din ala care se ridica cu-n mecanism complicat. I-am zis sa stea linistita ca ma duc sa cumpar tigari.

Am venit dupa vro doua ore ca m-am intilnit cu Walter la chiosc, Walter e mare fan cu Schalke 04, fusese simbata la meci.

Nefasta se mai linistise, plingea mocaneste, am deschis o sticla de vin, ca trebe sa recunosc ca si io eram tulburat de ce-mi povestise Walter.

-Mai stii de pantofii aia verzi cu buline rosii italienesti pe care i-am cumparat de la polonezi in San Marino? ma-ntreaba.
-Bineinteles, zic, da cind am fost la San Marino?
-Da alea trei perechi italienesti de la Romano? zise ignorind contraintrebarea mea.

Incerc sa ridic patu,.. Nuuu, striga, incepind din nou sa tremure.

Ma-ndrept spre paharu de tuica.. se linisteste si-mi zice ca toti pantofii italienesti au fost rosi. Indradevar, ma uit, erau toti mincati de soareci, da numai aia italienesti celelalte 40 de perechi erau intacte.

Chem specialistu, reuseste sa prinda soarecele si-mi spune ca-n mod sigur asta-i un soarece frantuzesc, manipulat genetic de americani, ca ie o specie care roade numai pantofi italieni.

Mai zise ca exista si o specie de musculite betive italienesti care intra-n vinu frantuzesc.
Doamne pazeste!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00668 sec.