Ziua Logo
  11:12, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-04-11
buratino din Maglavit (...@rol.ro, IP: 69.19.144...)
2005-04-11 02:20
care e, bre, legatura dintre titlu si continut?

vazui titlul si crezui ca la Radio Romania difuzeaza astia materiale neonaziste. cin' colo, unul din redactori cica "este un personaj extrem de controversat in mediile internationale, sensibile la acest subiect, acuzat de multe personalitati culturale si politice ca incurajeaza rasismul, ca este un adept al fascismului." uau, ma dadushi pe spate bre D.E.I. cum naiba de il cunosc mediile alea internationale asa de bine pe nea Gogu Radulescu cind noi, astia din cartieru' lui, habar n-avem cine e shi ce vrea? o fi neonazist, o fi fascist, o fi hitlerist, o fi negationist, o fi rasist, o fi legionar - hai bre, nea D.E.I (sau oi fi fro tanti) hotaraste-te odata. vrei sa spui ca e policalificat? zi-mi, bre, o tara din Europa care nu are nazisti sau rasisti. auz?

shi ne citeaza autoru' din Observatorul Cultural "se arata ca distantarea celor de la Noua Dreapta fata de ortodoxism, facuta destul de vag .. tradeaza preferinta pentru un paganism de tip neo-nazist". aha! deci e destul de vaga, da' tu ai simturile extrem de fine shi te prinseshi :-) shi ce-i cu asta? fiecare e liber sa creada in ce vrea. daca io sint ortodox asta nu inseamna ca toti romanii din cartier tre' sa fie ortodocsi. daca vecinu' vrea sa se roage la Zamolxe e liber sa o faca, ce-am io cu el?

shi ne mai baga autorul citate din interviurile a doua somitati: Andy Barid (Corespondentul cotidianului israelian Yedioth Aharonot la Bucuresti) shi Shlomo Leibovici-Lais (presedintele Asociatiei Culturale Mondiale a Evreilor Originari din Romania). toata stima pt. astia care nu dorm noaptea de grija Romaniei. fiti vigilenti, baieti, fiti vigilenti :-)

care e, bre, priza la public (la electorat) a lu' nea Radulescu shi a organizatiei lui? cine a auzit de el? ii facurati voi reclama in ziar shi peste 2 zile cititorii vostri n-o sa-shi mai aduca aminte nici de el nici de articolu' asta superb.

oameni buni, ce naiba tot publicati compuneri de clasa a 3-a in Ziua? chiar nu mai aveti oameni profesionisti care sa scrie articole inteligente?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00692 sec.