Ziua Logo
  09:27, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-12
Adrian v.D. (, IP: 84.162.83...)
2005-12-12 11:18
Au venit americanii! Pentru toti?/ Si pentru domnul Grosan

Domnule Ioan Grosan,ca sa nu ramaneti cu o intrebare retorica , trebuie sa visati pacea.
De ce sa ne atace "ursul" daca Romania stie sa medieze conflicte?!
Adevaratul pericol vine din interiorul tarii:unii din PRM, si discursul demagogic .
Daca democratii Romaniei nu vor uita ce inseamna cu adevarat o democratie,atunci doar diplomatia(dupa Titulescu)ne va scuti de problemele lumii de maine.Prin diplomatie se pot obtine si rezolvarea unora din doleantele noastre nationale,insa prin amenintari sau prin demagogiile unora din PRM, Romania nu ar avea decat de pierdut. S-a reformat PRM?Dar PSD?!

Trupele americane vor implica si mai mult diplomatia romaneasca in procesele de pace cu vecinii nostri de la Rasarit(si nu numai.)
Iar USA sunt un ajutor pentru noi, in masura in care Romania ramane un stat democratic, care respecta cu strictete drepturile omului,libertatea justitiei,libertatea presei.*
In acest caz,nu vad nici o problema ca Romania sa adere la UE in 2007,sa conlucreze cu succes in NATO,sa castigam prieteni in UE,sa ne bucuram de respect la Rasarit.

Trupele americane pe teritoriile Romaniei sunt certitudinea noastra ca suntem in NATO, ca avem prieteni-fie si de circumstanta -la Washington DC(poate asa incep prieteniile adevarate intre state!)dar viitorul tarii depinde de diplomatii nostri .....

Multi se gandesc zilele acestea la bunici sau la parintii care i-au asteptat pe americani.....Americanii au venit exact cand a fost posibil,cand conditiile geostrategice au permis acest eveniment, cand s-a impus necesitatea unui astfel de pas. Americanii au venit in Romania nici o zi mai tarziu, nici o zi mai devreme.Pentru multi romani mult prea tarziu; pentru alti romani(la fel de multi) exact cand trebuia! Eu ma bucur pentru aceasta generatie tanara.Ei au viitorul in fata,iar acest viitor sper sa fie mai bun ca cel al generatiei mele....

Va urez la toti Sarbatori fericite!
Un Craciun in sfintenie sufleteasca!
Pentru cei necrestini si crestini:Pace si multumire sufleteasca!

Adrian v. D.

* Am spus-o de nenumarate ori: sunt impotriva pedepsei cu moartea si sunt impotriva torturii. Daca cineva tortureaza o persoana doar ca sa salveze viata altor oameni,atunci trebuie sa se formeze o comisie, care apreciaza si analizeaza "necesitatea" unei astfel de metode.Altfel,unde ajungem?!
Multumesc lui Dumnezeu ca nu ma aflu in masura sa iau astfel de decizii.
Vai de oamenii care se gasesc in tari unde nu exista o democratie adevarata! Doar noi,cei care am suferit pe timpul dictaturii comuniste stim ce sfanta este o democratie.
Bunul Dumnezeu sa-i pazeasca pe democratii lumii!
(v.si exagerarile-HRW-Soros-John Kerry-?!)




     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00747 sec.