Ziua Logo
  21:23, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-11-14
gili din romania (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2005-11-14 13:31
ASA DA

AR FI FOST NECESAR SA SE SPECIFICE "CALITATEA" CARE , DE FAPT , A DETERMINAT TRATAMENTUL CU PLUMB INCA DIN TITLUL ARTICOLULUI.

IATA CITA TEVATURA SE FACE PE LA NOI PRIN BATATURA PENTRU ACEEASI CHESTIE.
DEJA CHESTIA A FOST LUATA LA FRECAT ASIMILIND-O CAZULUI DIN PRIMAVERII. ERA DECI NECESAR SA REIASA MAI BINE DIN ARTICOL CA CETATEANUL BELGIAN A FOST RETINUT NU PENTRU CA A IMPUSCAT TILHARII , CI SE PARE CA NU A ANUNTAT POLITIEI EVENIMENTUL SI NICI CU DETINEREA ARMELOR SI MUNITIILOR NU REIESE PREA CLAR CE ESTE , NU ?
BAIETII ASTIA CARE CAUTA NOAPTEA PRIN CASELE OAMENILOR AR TREBUI TRATATI CU PLUMB NECONDITIONAT.
E SINGURA SOLUTIE SA II IMPUTINAM .

DE CE PE TIMPUL LUI TEPES DORMEA OMUL CU PUNGA DE PARALE SUB CAP SI II ERA FRICA SA NU SI-O FURE SINGUR ?

radulupu din USA (...@hotmail.com, IP: 209.142.155...)
2005-11-14 16:34
eu am mai propus o data urmatoarele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....eu am mai propus o data ca toti cei care se simt in pericol de a fi calcati de romanasi ar adopta urmatorul „pachet de legi”:
1. A nu se dormi noaptea cu ochii inchisi. Cei vizati sa doarma pe marginea patului, eventual cu un picior pe jos, gata de a sari in picioare la nevoie. Ceasul sa sune la fiecare sfert de ora, moment in care se face o revizuire rapida a bunurilor: bani, argintarie, corp de sotie/amanta.
2. A se pastra cate trei seturi de copii a tuturor bunurilor. Astfel hotul va fi dezorientat si mai usor de dibuit. Este de stiut ca hotul are doua maini deci un set va ramine automat nefurat.
3. Toate bunurile sa fie marcate "made in China". Undeva afara se va pastra o galeata goala, unde raufacatorul isi va varsa greata indusa de acele marcaje marsave.
4. A se transforma toate bunurile in bani cat mai mici (de preferat in monede de un leu), depozitati in saci uriasi, minimum trei metri inaltime, stiu fiind ca nu exista masini de aceasta inaltime cu care sa fie transportati acesti saci.
5. A se seta celularul sa sune la Politie cu trei ore mai devreme decat fapta. Astfel politistii vor avea timp sa-si termine jocul de barbut, sa inchida site-urile Porno de la computer, sa se imbrace, sa caute pistolul, etc
6. A se decupa in usa de intrare diverse profile: Mitica Dragomir, Becali, Fratii-Paunescu, Patriciu, etc. Politia va identifica mai usor raufacatorul prin simpla mirosire a profilului transpirat de hot la iesirea din casa.
7. A se lasa toate geamurile deschise, si o cantare de cucuvea sa razbata afara. Sant peste 73% sanse ca hotul sa fuga rupand pamantul.
8. Sa se posteze in geam poze in marime naturala cu Ion Iliescu. Doua galeti se vor pastra afara.
9. A se lua lectii de evitat saritura in cutit. A se viziona filme cu karate.
10. Daca punctele 1-9 sant considerate inabordabile, bogatasul sa se mute la bloc, undeva la parter, fara gratii la geam, nu inainte de a-si imparti averea la saraci.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00632 sec.