Ziua Logo
  12:20, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2006-06-12
lenoi (...@clicknet.ro, IP: 86.35.183...)
2006-06-12 02:16
Sistemul de Pensii din Romania

Asi dori cateva intrebari sa-i adresz domnului presedintE al CNPAS si conducerii Ministerului Muncii:
1.Daca domnul presedinte al CNPAS confirma pozitia domnului ministru Barbu prin afirmatiile facute in massmedia in sensul ca citez:"Penisonarea este un sport national" inchei citatul.
2. Se cunoaste situatia ca peste 90% din pensionarile anticipate sau partial anticipate au fost si sunt determinate de restructursrile din economie, cu contributia MMSS care nu a oferoit si nu oferea alternative de locuri de munca. In aceasta situatie de ce SE INCURAJEAZA chiar de MMSS MUNCA LA NEGRU?
3.Pentru care fapt atat MMSS cat si CNPAS nu agreeaza propunerile venite din randul celor care s-au pensionat partial sau total anticipat ca ATUNCI CAND IDENTIFICA angajatorri dispusi sa-i angajeze la UN NOU LOC DE MUNCA cu carnet de munca chiar la un salar minim, pltinda in acest caz la stat atat toate impozitele cat si conrtibutia la Fondul National de Pensii- sa nu le mai suspende drepturile de pensie? Ne obliga in acest caz sa muncim la negru pentru a ne mai suplimenta veniturile? De ce se da cu piciorul la sumele pe care ar putea legal sa le colecteze statul la fondul de pensii din partea acestor loviti de soarta?
Pot concluziona doar numai prin acest exemplu ca posibilitati ar exista pentru atragere de surse suplimentare la fondul de pensii dar INSTITUTIILE DE STAT nu sunt interesate SI NU SE IMPLICA in soltionarea legala si favorabila a drepturilor pensionarilor.

cosor ion din SUA (...@msn.com, IP: 24.21.212...)
2006-06-12 04:23
Re: Sistemul de Pensii din Romania


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00438 sec.