Ziua Logo
  14:19, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-03-03
motanul incaltat (, IP: 207.200.116...)
2006-03-03 02:36
ILenutzo, mai miaun si eu uneori, dar tot mai spun ceva.....

....pe cind tu, Ilenutzo, nu prea spui nimic !
Un mieunat de pisica leshinata, cam asa ceva !
E rau daca ai avut vreo deziluzie in materie, dar chestia asta cu discriminarea e veche decind lumea si pamintul.
Discriminam decind sintem la gradinita. Ne place trompeta aia de plastic, in care suflam ca turbatii, ca sa ne stricam bojoceii, dar nu ne place numaratoarea cu bile, caci miroase a scoala....
Iar cind o auzeam pe Leana ca-i place numai alunelu', fara sa bage-n seama pe alunitza (cica a lu' nelu e mai mare....), pai si asta e discriminare, caci nu pot fi toti ca Terente, dar tre sa traiasca si ei, n'asha ?
Discriminam si cind facem pasul cel mare, la insuratoare. Multi luam
ce-i mai nepotrivit pentru noi si discriminam astfel impotriva unei persoane, poate de zece ori mai buna si pe care o parasim, dar care nu produce in cerebelul nostru acel "chemistry" care te leaga la gard. Cind e clar ca o sfecliram (ce-o avea sfecla cu asta nu stiu) este .... tu leit !
Discriminam si cind nu-l angajam pe Parpanghel, ci pe Costel. Asa cum angajam pe unul care e mai iute de minte decit altul, tot asa NU angajam pe unul care e mai iute de mina.... Il angajezi p'ala care a terminat Harward University si prin asta discriminezi impotriva altora, care, de exemplu, au terminat facultatea undeva, in lumea a III-a (dupa parerea lor....), ca la Bucale, de-o pilda. Poti sa-i zici aluia ceva ? Cel mult iti poti aminti de vorba Lapusneanului, iar asta-ti tzine loc si de rugaciune.
Cit despre unii din categoriile pe care le enumerasi poci pentru ca sa-ti spui ca la NYSE (sa-mi scrii daca vrei sa-ti traduc, ca la Stavilarul Ciurel poate n-ai fi auzit), primele 20 de companii din top sint...."d'alea". La fel, toate marile conglomerate de media din cea mai bogata si puternica tzara a lumii sint.... "aussi", ca NY Times, Wall Street Journal, Washington Post, International Herald Tribune..."aussi" ! Ele sint GENERATOARELE stirilor, ceilalti doar copiaza ! Ele formeaza opinia elitei intelectuale (elita ? ma rog, asa zic ei...), ele iti spun ce carti sa cumperi si ce filme sa vezi, intelegi ? Gerald Levin (tot...."aussi") are cel mai mare concern de media (AOL-Time Warner), de "Walt Disney" nu-ti mai spun, dar si asta e tot..."aussi". Si p'astia-i plingi tu ca sint discriminati ?????????
Cine dreaq ma intreaba pe mine, ce vreau eu sau ce gindesc ? De cite ori am fost discriminat pentru ca eram roman, sau poate pentru ca nu eram altceva ? N-am fire de par pe coadaaaaaa !!!!!! Si cui sa ma pling ?
Acum nu mai e cazul, desi as face de zeci de ori mai mult, dar nu pot, pentru ca n-am neamuri la........ exact ! Uite ca incepusi sa te prinzi !
Vezi, doar un pic m-ascultasi ....si te si desteptasi !
Motanul

roy (...@hotmail.com, IP: 80.230.49...)
2006-03-03 06:39
Re: ILenutzo, mai miaun si eu uneori, dar tot mai spun ceva.....

motanul incaltat din USA (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2006-03-03 09:35
Re: Roy - ILenutzo, mai miaun si eu uneori, dar tot mai spun ceva.....


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00481 sec.