Ziua Logo
  12:19, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-15
Davidescu vasile din Bicaz (...@k.ro, IP: 86.107.250...)
2006-12-14 23:12
NU EXISTA MINCIUNA PERFECTA

Traim intr-o tara in care calomnia,lipsa de curaj civic,invidia si opozitia totala fata de reforme reprezinta o caracteristica a politicienilor (inclusiv sau mai ales al celor de la putere),si adesea si a unor sustinatori liberali din afara si uneori chiar a unor diplomati care cred ca te poti amesteca in treburile Romaniei fara probleme. Se INVOCA adesea,in lipsa de argumente pentru a combate adversarul,apartenenta acestora,in trecutul indepartat la PCR sau ahiar la UTC. Cand aveai note mari in liceu sau facultate,cel putin in ultimul deceniu al lui Ceausescu intrarea in UTC si chia PCR era impusa,si cine s-ar fi putut opune atunci? Este rizibi azi sa crezi ca magnificii politici ai momentului,chiar cei tineri nu ar fi avut si ei azi carnetul rosu in buzunar. De fapt aici este strigatul reactionarilor,lipsiti de argumente logice ,a celor care se tem de reforme,sau a celor care vor sa fie eterni la putere ca si comunistii,cei care acum blameaza, chipurile pe fostii comunisti,mimand curajul pe care l-ar fi avut ei daca ar fi trait atunci,vorba lui Creanga,si o fac din dosul sobei. Nu este greu sa vezi ca cei mai contestati,numiti comunisti, securisti sunt politicienii,ministrii care fac reforme reale ale domeniului ce il conduc (Macovei, Nicolaescu, Ungureanu, Stolojan ,Fluture si,in fruntea tuturor Dl.Presedinte Basescu). Mare si miraculoasa coincidenta.Grupul numit comunisto-securist lupta pentru reformarea tarii,a justitiei,agriculturii,a pozitiei Romaniei in lume,in timp ce purii anticomunisti,liberali rasati si originali de tipul petroliberalilor au certificat de virginitate.Ati auzit ceva despre dl.Patriciu,Voiculescu,Tariceanu,Norica Nicolae,Olteanu,Crin Antonescu,Olteanu,nepotul tovarasei Ghizela Vass care era a treia in rang in comitetul executiv al PCR(adica dupa Nicolae si Elena Ceausescu) ?Sigur ca s-a auzit,s-ascris in ziare cum au colaborat cu securitatea,cum provin din familii comuniste notorii, si care intr-un fel sau altul au fost salariati ai magnatului petrolului, dar ei sunt chipurile anticomunisti si liberali autentici,fac parte adesea din grupuri de putere a banilor prin care s-au si impus puteriii.Ei sunt insa dusmanii reformelor si reformatorilor din PNL si din Romania,ei se opun reformelor dar ofera sau primesc servicii bune la mii de apropiati cum s-a exprimat chiar renumitul dl.Crin Antonescu...deci sunt foarte buni. Macovei,Basescu,Nicolaescu,Ungureanu.Fluture,Stoica,Stolojan sunt comunisti si securisti,au chiar necuviinta de a spune ca actualul PNL trebuie reformat,ca grupurile oligarhice trebuesc inlaturate de la conducerea tarii. NUMAI CA PROVERBUL CHINEZESC SPUNE MINCIUNA NU ESTE NICIODATA PERFECTA

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 82.237.55...)
2006-12-15 01:59
Re: NU EXISTA MINCIUNA PERFECTA sa ne batem joc de minciuna (autor vasilica)

Ca te papa tata minciunii cardinalul de Loyola.

> Traim intr-o tara in care calomnia,lipsa de curaj civic,invidia si
> opozitia totala fata de reforme reprezinta o caracteristica a
> politicienilor (inclusiv sau mai ales al celor de la putere),si adesea
> si a unor sustinatori liberali din afara si uneori chiar a unor
> diplomati care cred ca te poti amesteca in treburile Romaniei fara
> probleme.

S-a suparat nea vasile pe Watson ca nu l-a pupat pe crestet pe stolo. Daca il pupa "amestecul" era acceptat. Ca asa e "in tenis" la aplaudaci.

> Se INVOCA adesea,in lipsa de argumente pentru a combate
> adversarul,apartenenta acestora,in trecutul indepartat la PCR sau
> ahiar la UTC.

Asa cum se "invoca" si mai debil in sens invers "originea nesanatoasa" a adversarilor(vina de parinti). Si matale ii trageai "tare" cu asta. Aia meteahna tipic comunista.

> Cand aveai note mari in liceu sau facultate,cel putin in
> ultimul deceniu al lui Ceausescu intrarea in UTC si chia PCR era
> impusa,si cine s-ar fi putut opune atunci?

Fals. Eu aveam note mari si nu mi-a impus nimeni. E drept ca nici la"drept", "folozofie" (unde ziceai matale ca ai studiat logica) nu intrai decat cu "dosar bun" si in mod clar "origine sanatoasa". Recunosc ca am fost pionier, soim nu am prins.

> Este rizibi azi sa crezi ca
> magnificii politici ai momentului,chiar cei tineri nu ar fi avut si ei
> azi carnetul rosu in buzunar.

Au fost doar 4 milioane de carnete la 23 de milioane de persoane. Ceva sanse ca altii sa nu-l fi detinut sunt mari.

> De fapt aici este strigatul
> reactionarilor,lipsiti de argumente logice ,a celor care se tem de
> reforme,sau a celor care vor sa fie eterni la putere ca si
> comunistii,cei care acum blameaza, chipurile pe fostii
> comunisti,mimand curajul pe care l-ar fi avut ei daca ar fi trait
> atunci,vorba lui Creanga,si o fac din dosul sobei.

Habar n-ai despre ce vorbesti. "Reactionari ailalti" si "lipsiti de logica" din gura matale suna doar "ilar". Ca argumente nu ai avut niciodata in afara unor interminabile copy paste din fituica lui stolo.

> Nu este greu sa
> vezi ca cei mai contestati,numiti comunisti, securisti sunt
> politicienii,ministrii care fac reforme reale ale domeniului ce il
> conduc (Macovei, Nicolaescu, Ungureanu, Stolojan ,Fluture si,in
> fruntea tuturor Dl.Presedinte Basescu).

Ai pus o "lista" si ai adaugat la lista si "verbul" a face plus reforme. Cum e lista merita sa te intreb. Care e reforma lui fluture? Ai date(saracul a avut si aviara pe cap sa-l lasam ca a lucrat bine la aviara)? Care e reforma lui"light roumanian"? Aia de a da vize la basarabeni de doua ori mai incet ca psd-istii. De a "lucra cu directori" demisi carora sa nu li se fi comunicat asta decat de catre presa? Cu protejarea romanilor din Timoc sau cu fundatia godju? Sau poate cu "avionul la scara". Nici gioana nu astepta asta.

Care reforme sunt alea ale lui base? "Serviciile e numai ale mele si numai eu le foloseste(rimeaza cu care este)"? Si mai are niscaiva "incercari legislative" neconstitutionale. In rest "populism" cu tona.
Am uitat are o pozitie transanta de independenta energetica fata de gazul rusesc dar din pacate doar atat. Ca "licuricii" mari sau mici tot nu ne iau in seama.


> Mare si miraculoasa
> coincidenta.Grupul numit comunisto-securist lupta pentru reformarea
> tarii,a justitiei,agriculturii,a pozitiei Romaniei in lume,in timp ce
> purii anticomunisti,liberali rasati si originali de tipul
> petroliberalilor au certificat de virginitate.Ati auzit ceva despre
> dl.Patriciu,Voiculescu,Tariceanu,Norica Nicolae,Olteanu,Crin
> Antonescu,Olteanu,nepotul tovarasei Ghizela Vass care era a treia in
> rang in comitetul executiv al PCR(adica dupa Nicolae si Elena
> Ceausescu) ?

E clar ca ala de e nepot de comunist e mai vinovat decat comunistul sadea nu? Debilitatea nu se trateaza? Patriciu intamplator nu e lider. Posibil sa fi fost secu ca astia sunt asa "descurcareti". Taricelul nu e decat fiul lui tacsu vitreg (grav amarnic pt aplaudacul de serviciu), de norica nu stiu dar de cand a votat nepoata pt ea trebuia cercetata in stare de arest, crin habar n-am ce a facut dar nu "tine" ministere si nici mare putere nu are pe mana.

> Sigur ca s-a auzit,s-ascris in ziare cum au colaborat cu
> securitatea,cum provin din familii comuniste notorii, si care intr-un
> fel sau altul au fost salariati ai magnatului petrolului, dar ei sunt
> chipurile anticomunisti si liberali autentici,fac parte adesea din
> grupuri de putere a banilor prin care s-au si impus puteriii.

Da-mi si mie linkul unde scrie ca sunt sau au fost pe listele de plata ale lui patriciu. Il ai sau doar "minti"? Si pt multa minciuna exista un nume de boala in psihiatrie nu-i asa? Se trateaza insa. Totul e sa vrei. E drept ca eu il am pe unul care a fost pe lista de plata a lui tofan grup cand s-a semnat sublimul contract cu mapn. Cat o fi fost "partea variabila" daca sti ce-i aia?

> Ei sunt
> insa dusmanii reformelor si reformatorilor din PNL si din Romania,ei
> se opun reformelor dar ofera sau primesc servicii bune la mii de
> apropiati cum s-a exprimat chiar renumitul dl.Crin Antonescu...deci
> sunt foarte buni.

Ia baga "linkuri" daca ai. Stii ce e aia "reforma"? Reforma nu este sa faci presiuni ca sa cumperi energie de la producator sub pretul pietei cand piata energiei este liberalizata. Si nici sa nu fi in stare in 2 ani sa tragi "un km" de autostrada in schimb sa poti schimba "cum trebuie" caietele de sarcini. Recunosc ca e "reformator" sa pui camere video pe plaja pacat ca reforma s-a oprit doar la 3 si alea fara "legatura" la politie, doar de frumustete.

> Macovei,Basescu,Nicolaescu,Ungureanu.Fluture,Stoica,Stolojan sunt
> comunisti si securisti,au chiar necuviinta de a spune ca actualul PNL
> trebuie reformat,ca grupurile oligarhice trebuesc inlaturate de la
> conducerea tarii. NUMAI CA PROVERBUL CHINEZESC SPUNE MINCIUNA NU ESTE
> NICIODATA PERFECTA

E bine ca i-ai citit si pe chinezi "tinere studente" si "filozof". Mai multe miciuni ca matale putini au putut sa sustina pe forum. Minciuna are picioare scurte si ai cam fost "prins". Asta era zicala pur romaneasca.

Davidescu vasile din Bicaz (...@k.ro, IP: 86.107.250...)
2006-12-15 14:44
Re: Shadow da lectii fara sa fie profesor

La 2006-12-15 01:59:14, Shadow a scris:

>Poate ca in viata privata sunteti un om cinstit,poate ca la betie chiar puteti plange,dar in postura de pe acest forum nu sunteti un interlocutor ci un activist.

ramaneti cu prietena dv.Raquel cu care va asemanati,

A face pe altii prosti,a face ca scriu rau,dar cine sunteti dv.,cu ce va laudati in viata,ca stati la calculator su souneti de toti care nu va impartasesc ideile ca sunt nelogici,ii luati in deradere.

Numai aceasta si nivelul dv.uman nu prea face multe parale.

Scrieti domnule ce vreti,fiecare cu sufletul si constiinta lui

moroianu (...@k.ro, IP: 89.122.216...)
2006-12-15 15:39
Re: Sarmanul Davidescu...


De-a dreptul induiosator cum crede ca mai poate impresiona pe cineva cu hectarele de ineptii scalciate.

La 2006-12-15 01:59:14, Shadow a scris:

> Ca te papa tata minciunii cardinalul de Loyola.
>
> > Traim intr-o tara in care calomnia,lipsa de curaj civic,invidia si
> > opozitia totala fata de reforme reprezinta o caracteristica a
> > politicienilor (inclusiv sau mai ales al celor de la putere),si adesea
> > si a unor sustinatori liberali din afara si uneori chiar a unor
> > diplomati care cred ca te poti amesteca in treburile Romaniei fara
> > probleme.
>
> S-a suparat nea vasile pe Watson ca nu l-a pupat pe crestet pe stolo.
> Daca il pupa "amestecul" era acceptat. Ca asa e "in tenis" la
> aplaudaci.
>
> > Se INVOCA adesea,in lipsa de argumente pentru a combate
> > adversarul,apartenenta acestora,in trecutul indepartat la PCR sau
> > ahiar la UTC.
>
> Asa cum se "invoca" si mai debil in sens invers "originea nesanatoasa"
> a adversarilor(vina de parinti). Si matale ii trageai "tare" cu asta.
> Aia meteahna tipic comunista.
>
> > Cand aveai note mari in liceu sau facultate,cel putin in
> > ultimul deceniu al lui Ceausescu intrarea in UTC si chia PCR era
> > impusa,si cine s-ar fi putut opune atunci?
>
> Fals. Eu aveam note mari si nu mi-a impus nimeni. E drept ca nici
> la"drept", "folozofie" (unde ziceai matale ca ai studiat logica) nu
> intrai decat cu "dosar bun" si in mod clar "origine sanatoasa".
> Recunosc ca am fost pionier, soim nu am prins.
>
> > Este rizibi azi sa crezi ca
> > magnificii politici ai momentului,chiar cei tineri nu ar fi avut si ei
> > azi carnetul rosu in buzunar.
>
> Au fost doar 4 milioane de carnete la 23 de milioane de persoane. Ceva
> sanse ca altii sa nu-l fi detinut sunt mari.
>
> > De fapt aici este strigatul
> > reactionarilor,lipsiti de argumente logice ,a celor care se tem de
> > reforme,sau a celor care vor sa fie eterni la putere ca si
> > comunistii,cei care acum blameaza, chipurile pe fostii
> > comunisti,mimand curajul pe care l-ar fi avut ei daca ar fi trait
> > atunci,vorba lui Creanga,si o fac din dosul sobei.
>
> Habar n-ai despre ce vorbesti. "Reactionari ailalti" si "lipsiti de
> logica" din gura matale suna doar "ilar". Ca argumente nu ai avut
> niciodata in afara unor interminabile copy paste din fituica lui
> stolo.
>
> > Nu este greu sa
> > vezi ca cei mai contestati,numiti comunisti, securisti sunt
> > politicienii,ministrii care fac reforme reale ale domeniului ce il
> > conduc (Macovei, Nicolaescu, Ungureanu, Stolojan ,Fluture si,in
> > fruntea tuturor Dl.Presedinte Basescu).
>
> Ai pus o "lista" si ai adaugat la lista si "verbul" a face plus
> reforme. Cum e lista merita sa te intreb. Care e reforma lui fluture?
> Ai date(saracul a avut si aviara pe cap sa-l lasam ca a lucrat bine la
> aviara)? Care e reforma lui"light roumanian"? Aia de a da vize la
> basarabeni de doua ori mai incet ca psd-istii. De a "lucra cu
> directori" demisi carora sa nu li se fi comunicat asta decat de catre
> presa? Cu protejarea romanilor din Timoc sau cu fundatia godju? Sau
> poate cu "avionul la scara". Nici gioana nu astepta asta.
>
> Care reforme sunt alea ale lui base? "Serviciile e numai ale mele si
> numai eu le foloseste(rimeaza cu care este)"? Si mai are niscaiva
> "incercari legislative" neconstitutionale. In rest "populism" cu
> tona.
> Am uitat are o pozitie transanta de independenta energetica fata de
> gazul rusesc dar din pacate doar atat. Ca "licuricii" mari sau mici
> tot nu ne iau in seama.
>
>
> > Mare si miraculoasa
> > coincidenta.Grupul numit comunisto-securist lupta pentru reformarea
> > tarii,a justitiei,agriculturii,a pozitiei Romaniei in lume,in timp ce
> > purii anticomunisti,liberali rasati si originali de tipul
> > petroliberalilor au certificat de virginitate.Ati auzit ceva despre
> > dl.Patriciu,Voiculescu,Tariceanu,Norica Nicolae,Olteanu,Crin
> > Antonescu,Olteanu,nepotul tovarasei Ghizela Vass care era a treia in
> > rang in comitetul executiv al PCR(adica dupa Nicolae si Elena
> > Ceausescu) ?
>
> E clar ca ala de e nepot de comunist e mai vinovat decat comunistul
> sadea nu? Debilitatea nu se trateaza? Patriciu intamplator nu e lider.
> Posibil sa fi fost secu ca astia sunt asa "descurcareti". Taricelul nu
> e decat fiul lui tacsu vitreg (grav amarnic pt aplaudacul de
> serviciu), de norica nu stiu dar de cand a votat nepoata pt ea trebuia
> cercetata in stare de arest, crin habar n-am ce a facut dar nu "tine"
> ministere si nici mare putere nu are pe mana.
>
> > Sigur ca s-a auzit,s-ascris in ziare cum au colaborat cu
> > securitatea,cum provin din familii comuniste notorii, si care intr-un
> > fel sau altul au fost salariati ai magnatului petrolului, dar ei sunt
> > chipurile anticomunisti si liberali autentici,fac parte adesea din
> > grupuri de putere a banilor prin care s-au si impus puteriii.
>
> Da-mi si mie linkul unde scrie ca sunt sau au fost pe listele de plata
> ale lui patriciu. Il ai sau doar "minti"? Si pt multa minciuna exista
> un nume de boala in psihiatrie nu-i asa? Se trateaza insa. Totul e sa
> vrei. E drept ca eu il am pe unul care a fost pe lista de plata a lui
> tofan grup cand s-a semnat sublimul contract cu mapn. Cat o fi fost
> "partea variabila" daca sti ce-i aia?
>
> > Ei sunt
> > insa dusmanii reformelor si reformatorilor din PNL si din Romania,ei
> > se opun reformelor dar ofera sau primesc servicii bune la mii de
> > apropiati cum s-a exprimat chiar renumitul dl.Crin Antonescu...deci
> > sunt foarte buni.
>
> Ia baga "linkuri" daca ai. Stii ce e aia "reforma"? Reforma nu este sa
> faci presiuni ca sa cumperi energie de la producator sub pretul pietei
> cand piata energiei este liberalizata. Si nici sa nu fi in stare in 2
> ani sa tragi "un km" de autostrada in schimb sa poti schimba "cum
> trebuie" caietele de sarcini. Recunosc ca e "reformator" sa pui camere
> video pe plaja pacat ca reforma s-a oprit doar la 3 si alea fara
> "legatura" la politie, doar de frumustete.
>
> > Macovei,Basescu,Nicolaescu,Ungureanu.Fluture,Stoica,Stolojan sunt
> > comunisti si securisti,au chiar necuviinta de a spune ca actualul PNL
> > trebuie reformat,ca grupurile oligarhice trebuesc inlaturate de la
> > conducerea tarii. NUMAI CA PROVERBUL CHINEZESC SPUNE MINCIUNA NU ESTE
> > NICIODATA PERFECTA
>
> E bine ca i-ai citit si pe chinezi "tinere studente" si "filozof". Mai
> multe miciuni ca matale putini au putut sa sustina pe forum. Minciuna
> are picioare scurte si ai cam fost "prins". Asta era zicala pur
> romaneasca.
>

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2006-12-15 17:48
Re: Sarmanul Davidescu...

>Poate ca in viata privata sunteti un om cinstit,poate ca la betie chiar puteti >plange,dar in postura de pe acest forum nu sunteti un interlocutor ci un >activist.

Sigur eu sunt activistul pe care dvs il cunoasteti asa de bine nu? Ala care avea nevoie de origine sanatoasa ca sa poata sa faca filozofie sau drept. Ma bucur ca nu am ajuns "profesor" in conditiile astea. Multumesc "domn profesor".

>ramaneti cu prietena dv.Raquel cu care va asemanati,

Multumesc dvs ramaneti cu prietenii de la partid(nu asta de acum ci ala vechi) ca sunt tot aia. Cu Raquel nu sunt "in gasca" dansa e la psd viitori dvs aliati.

>A face pe altii prosti,a face ca scriu rau,dar cine sunteti dv.,cu ce va laudati in >viata,ca stati la calculator su souneti de toti care nu va impartasesc ideile ca >sunt nelogici,ii luati in deradere.

Nu v-am facut "prost" doar "mincinos" si am acuzat si "debilitatea" in sustinerea "vinei de parinti" exact ca in societatea comunista si multilateral dezvoltata care v-a format si v-a utilizat.

> Numai aceasta si nivelul dv.uman nu prea face multe parale.
>Scrieti domnule ce vreti,fiecare cu sufletul si constiinta lui

Umanismul nu face parale ci cel mult idei. Masurarea umanului ma indoiesc ca o puteti face dvs. Nu prea aveti "bazele" cu toate facultatile "facute".

Cand veniti cu "idei", argumente si nu minciuni sau plagiate mai vorbim pana atunci cautati-va de suflet ca mai e doar putin inainte de Craciun. Si nu se face sa purtati minciuna inaintea Craciunului. De constiinta nu va "abuzez" daca nu ati descoperit-o pana acuma nu cred sa mai existe sanse. Doar sufletul va poate da "solutia".


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00611 sec.