Ziua Logo
  15:17, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-12
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2006-12-12 09:20
Draga donsoara, sau juna doamna

(daca fotografia e recenta!)
mai lasati-ma-ti cu partidu stat. Habar n-aveti ce-i ala (daca fotografia e recenta!). Ala era inainte de 89. Pre bune. Partidu devenise mai mult decat statu , era centrul vital al natiunii. Asta cu PSD partidu stat e banc de adormit copchii si speriat soriceii de biblioteca.
Apoi mai era si ceva hara intre palate si-n 2000-2004. Buni i-a reprosat aroganta nepotului Adi, si a dat vina pe tineretea excesiva (sireacu doar 50 de anisori!). A marait ceva si Aditza, cam obraznic. Si toti au tipat ca ce se amesteca presu in viata intima a unui partid? Pai se poate?! Acu se poate sa se bage nu numa-n partidu sau (din partea mea zic ca are dreptu sa se bage-n PD, ca totusi e in famelie) dar nu se sucare nimeni cand se baga si-n casa altora (PCR si PNL). Asa ca nu vaz nica reconfortant ca presu sa-si bage nasu in famelia Tariceanului.
Iar cu promovarea celor 2 Lenute ... Ce sa zic. Ptr una se incalca reglementu (are motive importante, no 3!) si alta e fica lu ba'secu. Dar imi aduc aminte ca pe Zoia pina-n dec 89 (la arestare. a fost pe bune ca dupa legile lu tat'su nu avea voie la parai!) n-am vazut-o decat o singura data - era juna aia de la vizita in India care era singura care chiar adnira Taj Mahalu' (nu-i fac ei vina si nici lu tat'su ca oricum in 707 puteai sa mai ei o persoana, ci e vina aluia de facu montaju ca s-a lasat furat de peisaj. Am mai vazut-o odata in 78 la Revelion , la Manuc da asta nu se pune ca era intre particulari. Oricum de notat ca l-a facut imporeuna cu tot vulgu (parca 350 lei tacamu). Dar pe Nuta lu Baselu .... o vaz cam des pe stecla!
Uite d'aia era mai bun Ilici : nevasta nu se afisa , cu famelia cam rece, asa ca numa nepoti de conjunctura - Petrica-fara-degat , Adi 4case si Creata.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00698 sec.