Ziua Logo
  17:16, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-11-27
Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2006-11-27 17:29
Cum "intoxicheaza" SRS

1. "Am ramas noi cu buza umflata, in urma unei tranzactii acuzata de multi drept mita politica, pentru a obtine bunavointa Austriei in raport cu intrarea Romaniei in UE"

Fals poate ar trebui ca vre-un diplomat de la ambasada austriaca sa ii scrie lui nea srs care au fost "criteriile" austriece pt intrarea Romaniei in UE. Asta e din top ca sa-si protejeze "fostul coleg".

2. "Ei bine, chiar daca asa stau lucrurile, oamenii politici, impreuna cu presedintele Traian Basescu, ar fi trebuit sa stie din capul locului ca acest contract cu OMV nu poate fi nici anulat si nici anchetat de catre procurori."
"Pentru ca un contract comercial, oricare ar fi el, nu poate sub nici o forma fi anulat de catre o institutie prezidentiala."

Contractul nu poate fi anulat de catre procurori(nu ei anuleaza contracte) dar ei pot oricand la cererea institutiilor abilitate (CSAT in cazul asta) sa ancheteze. Si asta fac si sper sa-i prinda si sa-i lege pe vinovati. In Romania exista o lege care nu se aplica niciodata. Se numeste legea raspunderii ministeriale. Pot incepe cu contractul omv aplicarea legii asteia.
Deci e "bla bla" aia cu anularea prezidentiala. Anularea poate veni doar in urma unei judecati in fata unui tribunal. Pana atunci in mod clar OMV va accepta "concesii" ca nu vor sa se faca "de cacao" complet. Deja si-au scos "banii" platiti.

3.>Ar urma, conform logicii prezidentiale, sa fie pusa in discutie buna-credinta a >unui Guvern in ansamblul lui. In aceasta logica, evident, s-ar putea aplica o >sintagma la moda cel putin de cand au luat comunistii in stapanire Romania, >si anume cea a unui grup criminal organizat. A unei conspiratii anti-statale >savarsite chiar de Guvernul legitim al Romaniei. Sa zicem ca ar fi asa. Nici in >aceste conditii, presedintele Basescu nu poate face nimic cu tot CSAT-ul, pe >care il conduce, si cu toata comunitatea serviciilor de informatii, pe care si-a >pus-o pe degetul mic. De ce? Pentru ca in cazul acestui contract s-a intamplat >inca ceva. El a fost supus dezbaterii Parlamentului Romaniei. Si votat. >Contractul are putere de lege.

CSAT-ul are toata puterea posibila sa cerceteze si nu numai in caz de conspiratie antistatala, etc.
Fals. Contractul nu a fost votat de parlament. Contractul nu are putere de lege. Ceea ce a "votat" parlamentul a fost un "act de ratificare" nicidecum contractul. De ce? Pt ca era secret pana si pt parlamentari. Deci au votat ceea ce a zis guvernul ca "trebuie" cu "hei rup" romanesc unii iar altii ca sa nu-si "incalce doctrina"(stupid controlezi inainte de a semna). Si e intradevar si vina opozitiei cat si a puterii care au votat pt fara sa stie in ce consta votul. Din cate tin minte prm a votat impotriva. Bravo lor. Nu mai discutam de "continutul" privind politica fiscala care nu poate exista intr-un contract.

De aici CSAT poate chiar cere parlamentului sau ministrului de justitie sa studieze modificarea unor legi care sa nu mai permita "clause de confidentialitate" in contractele cu statul indiferent de cine cere.

Concluzia:
"A fost doar o demonstratie prin reducere la absurd. Pentru a incerca, astfel, sa intelegem ceva din logica presedintelui Romaniei. Dintr-o balbaiala populista la nivel foarte inalt."

A fost o demonstratie ridicola bazata pe falsuri, exagerari si subantelesuri. Balbaiala de data asta "populista" ii apartine doar lui srs in lupta lui "perpetua" cu basecu.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-11-27 18:23
"CSAT poate cere parlamentului", dar nu are mijloacele legale sa anuleze nici un contract

sau clauze de confidentialitate.
CSAT, controlat in intregime de catre preaiubit, poate incerca sa ceara multe, dar asta nu inseamna ca va si primi. Vorba aia, nu-i prost cine cere, ci acel care da...

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2006-11-27 19:10
Re: Cum "intoxicheaza" SRS si eu ce am zis rachela?

"CSAT poate cere parlamentului", dar nu are mijloacele legale sa anuleze nici un contract

sau clauze de confidentialitate.
CSAT, controlat in intregime de catre preaiubit, poate incerca sa ceara multe, dar asta nu inseamna ca va si primi. Vorba aia, nu-i prost cine cere, ci acel care da..."

Pai si eu ce am spus ca poate? Poate insa sa ceara procurorilor sa cerceteze si de 1000 de ori. Iar de la procurori se ajunge "uneori" si la tribunal. Aia au toate posibilitatile sa anuleze si "contracte". Jocul de-a manipularea a lui nea srs e cusut cu "ata alba". Contractul ala o sa faca o gramada de victime pe la psd rachela. Deh asta daca nu se cade ca de obicei "la pace".


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.