Ziua Logo
  17:20, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-24
carmen magdalena moldovan din Romania (...@yahoo.com, IP: 194.54.130...)
2006-11-24 08:16
Copii ne aduc nu doar bucurii , ne mai aduc si tristeti

Imi pare rau ca fata presedintelui a facut o greseala casatorindu-se cu acest Bodo. Dar toti cei care au copii ar trebui sa priveasca lucrurile cu mai multa intelegere avad in vedere faptul ca ceea ce azi li se intampla altor parinti, miine ni se poate intampla noua.
Aceasta doamna Niculae cred ca este o persoana razbunatoare , o doamna nu suna pe la redactii sa faca rau fostului sot. Daca acesta a batut-o , daca a chinuit-o ar fi trebuit sa il uite cu desavarsire si nu sa faca valuri. Ma intreb de ce a sunat la "Ziua"? Pentru ca acest ziar si-a propus sa duca o campanie permanenta, sustinuta impotriva presedintelui ? Pentru ca cineva a promis ca il va distruge pe Basescu? Acum cu privatizarile astea dubioase se pare ca se inmultesc si atacurile.
Cat despre Omar Hayssam, sa fim seriosi. Toti solistii din baruri au legaturi cu asemenea persoane. Sa nu uitam ca acesta (Omar) il insotea pe Iliescu in vizite oficiale , ca se vizita cu Hrebenciuc, atunci de ce nu putea sa il cunoasca acest Bodo?
Imi pare rau pentru Ioana Basescu, imi pare rau pentru tatal Traian Basescu si mai ales doamna Maria Basescu. Nimeni nu ar trebui sa uite ca sunt parinti si ca i-a durut casatoria cu acest om dar mai ales ii doare acest divort care se pare ca va fi exploatat la maximum de presa.
Ce ar fi sa va ocupati mai mult de matusa Tamara, de Rompetrol, de afaceri necurate si sa lastai o doamna isterizata ( fosta sotrie) si pe actuala victima a lui Bodo sa isi rezolve problemele?
Nu stiu insa de ce aceasta fosta doamna Marin inregistreaza toate convorbirile telefonice? Este cam neobisnuit pentru o persoana onesta !!!

Adi din Japonia (...@yahoo.com, IP: 150.29.211...)
2006-11-24 09:55
Re: Copii ne aduc nu doar bucurii , ne mai aduc si tristeti

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-11-24 18:26
Sigur ca ar fi intors toate fetele, ca-i pentru preaiubitul ei idol,

si sigur doamna Carmen se numara printre acesti fani-base credinciosi - atat de credinciosi, incat acuza pe taota lumea, inclusiv "Ziua", ca-l persecuta pe idolul ei. Saracutul de el, mititelul....


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00744 sec.