Ziua Logo
  17:14, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-24
Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-11-24 04:22
Daca Bodo ar fi inceput si el sa vorbeasca, situatia ar fi fost cu adevarat nasoala !

Sa nu uitam casele fara numar adunate precum o furnicuta de catre fiica cea mare a presedintelui, si asta fara sa aiba serviciu(!!), in timp ce dragutul de sot abia declara la fisc 10-15 mii de euro venit anual. Are atat de multi bani, incat a platit chipurile operatia tatalui ei - asta numai niste oligofreni ar putea sa creada ! Amandoi locuiesc bien-mersi intr-una din aceste case, luata chipurile cu prioritate la cumparare sau asa ceva - o aiureala ! Oricum, Bodo nu-i tampit sa dea cu piciorul la traiul bun si contracte grase picate din cer doar pentru ca este ginerele cui este. Nici fiica nu arata grozav, dar si Bodo este destul de consumat, parca-i cu 20 de ani mai batran.
Daca Bodo obisnuia sa-si altoiasca nevasta, nu cred ca si-a pierdut acum indemanarea, caci la astfel de psihopati le se pune uneori pata atat de rau, incat uita atunci pana si ai cui gineri sunt - se cred atat de viteji, invincibili, si nu se gandesc la consecinte. Mizerabil lucru sa-ti bati nevasta ! Faptul ca marele cantaret are numai 10 clase nu e o scuza, intrucat violenta in familie atinge toate mediile sociale, inclusiv cele ale intelectualilor.
Daca intre cei doi exista neintelegeri, nici un consilier matrimonial sau prezidential nu va reusi sa le salveze casatoria.

Vasco da Gama (...@hotmail.com, IP: 202.22.16...)
2006-11-24 05:58
Consilierii

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-11-24 06:38
Re: Consilierii

Daca dna Saftoiu stie atat de bine sa-si tina "frumusetea" de barbat in lesa, poate-i va da sfaturi bune si beizadelei celei mari ale preaiubitului. Vad oricum ca se ocupa de cele mei ingrate probleme ale sefului ei si-mi aminteste de "salubristii" care curata de toate mizeriile scena crimei.
Ma intreb doar care a fost relatia ei cu Elena Udrea, o femeie foarte voluntara si aroganta, care cred ca nu-i sufla in bors dnei Saftoiu. Imi amintesc cu cata superioritate le privea Elena Udrea pe dna Saftoiu si pe Renate Weber, ca pe niste vietati ciudate - se prea poate ca de aici sa i se fi tras blondei vopsite mazilirea de la Cotroceni...
Ma mira insa un lucru : unde este postarea presedintelui la acest articol ??!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00800 sec.