Ziua Logo
  12:19, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-23
moroianu (...@k.ro, IP: 89.120.136...)
2006-09-23 21:04
D-lui Duru: "Care bunici au fost rusi ?": Naiva intrebare -


... izvorand din convingerea ca cineva nu poate contrazice o opinie gresita despre un popor sau grupare umana decat daca e legat prin anumite fire biologice sau de interes de poporul ori gruparea respectiva!

D-le Duru, traim in secolul XXI, iar romanii nu au nimic de castigat tarand dupa ei prejudecatile nascute din ignoranta sau traume istorice!!

Pozitiile virulent anti-indiferent-ce ma deranjeaza ca ROMAN, fiindca ma sperie inapoierea alor mei, nu fiindca as avea vreo slabiciune pentru alte neamuri, sau din "corectitudine politica"...

(La d-ta in Franta oare cum sunt priviti cei care vorbesc cu superioritate despre germani, englezi sau maghrebini? II admira cineva fiindca sunt xenofobi?)

PS Pentru informarea d-tale, spre deosebire de mari "specialisti" in materie (cazul d-nei Z. P.!), vorbesc in cunostinta de cauza deoarece imi place sa citesc in ruseste, la fel ca si in germana, franceza, etc: sunt, toate, limbi europene!

PPS Imi pare cu atat mai rau, cu cat in alte chestiuni (de ex. Basescu-PNL) impartasim exact aceleasi puncte de vedere...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00674 sec.