Ziua Logo
  12:19, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-14
ioang din Bucuresti (...@clicknet.ro, IP: 86.35.18...)
2006-09-14 09:57
Pentru ionion

Este adevarat ca starea masinilor este deplorabila.Dar cate din ele sunt chiar din Giurgiu? Si in ce fel colectarea celor aproape100 de euro de masina ajuta reabilitarea parcului auto al Giurgiuvenilor sau a altor obiective de interes local. A trecut Curtea de Conturi sau Garda Financiara sa dea un ochi pe acolo?
Cei de la capatul celalalt al podului percep doar 7 euro de masina. Ce e drept bulgarii sunt mai saraci si dorinta de imbogatire peste noapte a autoritatilor - mai mica.Ori ce european trece pe acolo se intreaba de ce acelasi serviciu costa 7 euro intr-o parte si aproape 100 dincolo. Eu nu ma intreb. Tot cei care inventau fumaritul pe vremea fanariotilor, taxa pe sticle si hartie - mai in zilele noastre ,au inventat si TAXA de GIURGIU. Macar sa fi fost un Maglavit acolo, sa vad o minune si merita. Apropo Giurgiu este singuruln punct de Intrare-Iesire din Romania? Daca nu, in celelalte puncte de ce nu s aplica vestita hotarare de guvern? Poate punand aceasta intrebare dau idei si celorlalti cacinumai ce este rau poate prolifera cu asemenea repeziciune.
Cu stima Dl. ionion si in ce priveste soseaua de ocolire aveti perfecta dreptate.

ionion (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2006-09-14 13:10
Re: Pentru ionion/ioang

* nu este problema cate masini sunt din Giurgiu care au starea tehnica defectuoasa, dar cate masini cu stare tehnica defectuoasa trec prin Giurgiu indiferent ca sunt masini cu nr romanesc sau strain ?
* descentralizare, domnule, descentralizare ! Daca la Giurgiu se va percepe 100 sau 500 de euros de masina de ce si la Nadlac sa fie aceiasi, poate la Nadlac sunt alte conditii de poluare ! Organele locale sunt in masura sa ia asemenea masuri si nu Bucurestiul (Guvernul).
* multumesc pentru sustinere in legatura cu soseau de ocol a orasului Giurgiu.




     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00560 sec.