Ziua Logo
  12:18, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-14
ak47 (...@personal.ro, IP: 82.77.126...)
2006-09-14 12:12
Giurgiu

Fix amu 4 saptamani reveneam din Bulgaria, traversam podul prieteniei si buf! un crater de 40 cm adancime ne face varza mashina, portbagajul de deasupra se desprinde, zgarie cu suruburile de fixare caroseria, parbrizul si partea din fatza. Pana in Ro drumuri excelente, in RO - in zona libera - buf poc! Un gainar de politist de frontiera beleshte okii la noi. Strigam: Bai, de ce nu ati semnalizat groapa cu ceva? El zice: am semnalizat, dar cineva o loat ce am pus acolo. Si atunci de ce nu ati pus la loc? Da ce, credeti ca sunteti singurii care or avut accident aici? Sa lesin, nu alta...

La politie, alta hiba: aia nu ne credem ca am intrat in groapa, ci dau vina pe noi ca am avut viteza... ca sa vina sa vada craterul si sa vorbeasca cu gainaru' de politist de frontiera trebuia sa vina in zona libera, cu pasaport, cu tot ce vrei... trebe procura sa poata parasi teritoriul tzarii mele... etc. Rahat de rahat. Am semnat procesul verbal care tot noua ne era nefavorabil fiindca trebuia sa ajungem in Sibiu, deci mai aveam drum berechet de facut, si deja petrecuseram 2 ore in frumosul orash, certandu-ne cu doi oameni cu chipiu sictiriti si ofuscati.

Si asta pe fondul taxelor aberante percepute de un rahay de primarie de 2 lei, care nu stie cum sa te mai jecmaneasca. Eu o iubesc pe tzara mea.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00619 sec.