Ziua Logo
  17:25, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-09-12
niculina (...@hotmail.com, IP: 72.136.64...)
2006-09-12 02:11
aceiasi carturari

Iisus avea ceva impotriva carturarilor pentru ca ei carturarii erau cei care distorsionau adevarul divin. In ziua de azi biserica lucreaza mana in mana cu guvernele chiar daca official trambiteaza autonomia.
Toata masinaria este controlata de carturari si toate mijloacele sunt folosite pentru a satisface bankerii la care sunt acestia angajati.
Iisus ne invata sa nu ne facem griji pentru ziua de maine pentru ca ajung grijile zilei de azi, corpul nostru nu este important, sa nu ne facem comori pe pamant ci in ceruri. Iisus ne vorbeste despre fericiri in predica de pe munte. In opozitie cu ce ne invata Iisus prin scripturi bankerii ne spala creierii cu milioane de reclame care mai de care mai impotriva scripturii. Biserica se face ca nu vede pentru ca intre biserica si guverne exista o tainica intelegere. Domnul Severin nu face decat sa contribuie si el ca un distins carturar la nimicirea totala a adevarului. Scuza lui este ca nimic din ce sustin scripturile nu este dovedit. Ce dovada ne da insa viata seculara? In aparenta viata seculara ne spune ca totul este posibil, dar nimic de fapt nimic nu este sigur. Dovezile vietii seculare sunt toate trecatoare, schimbatoare de la secunda la secunda. Stiinta ne poate invata formule chimice, fizice, matematice cu care sa transformam materia dar cand vine vorba de adevar divin toate stiintele devin neputincioase. Toate teoriile materialiste se impotmolesc in necunoscut. De ce asadar se pretinde ca materialismul este mai de crezut? Toti materialistii sfarsesc in acelasi mod ca si idealistii sau sfintii. In tarana. Abea dupa ce plecam de pe pamant vom vedea care este secretul existentei. Asa ne spune scriptura. Pana atunci nimic nu poate fi dovedit pentru ca taina este alui Dumnezeu si nu a oamenilor. Daca prin absurd noi oamenii am avea taina atunci am incepe imediat sa o punem la vanzare sa facem bani, sa fim “puernici”. Scriptura ne spune ca nemurirea este foarte aproape. Dar pentru a o atinge este nevoie de smerenie si deci sa renuntam in totalitate la mandrie, la egoul ce ne sufoca. Este foarte greu chiar si pentru cei care de mici sunt formati la scoli spirituale daramite pentru cei care toata viata au studiat marxismul. Asa ca bataliile sunt multe dar razboiul este unul singur: razboiul pentru eliberarea noastra de sub puterea fiarei. Orice alceva este doar acceptare a puterii ei sau in cel mai bun caz amanare a confruntarii cu ea.


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00564 sec.