Ziua Logo
  17:20, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-08-30
simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-08-30 13:02
masa critica

un simpatic ,inginer parca era la baza , a tot observat el frumoasele contradictii ale vietii de zi cu zi si le-a transpus intr-o carte <legile lui murphy> ce zice baiatul asta simpatic legat de lideri politici?< intuiesti directia in care se indreapta o masa de oameni te pui in fruntea lor - si uite liderul politic.> d-lui severin nu-i pot iesi din cap cateva lucruri simple. nu trebuie sa fii superscolit pentru a sesiza incapacitatea dansului provenita din formarea ideologica de-a nu le da acestor lucruri sensul lor real. spune d-l severin<totalitarismul comunist >
si se ascunde dupa cires vorba folclorului. pai cum putea sa fie comunismul stimate d-le severin? democrat?cu fata umana ?
atunci nu era comunism.
exponentii mesei critice impreuna cu masa critica cu tot spune dansul putea genera doar o revolta o rascoala nu o revolutie. pai d-l severin draga gresiti si aici. niciodata fara masa critica de care vorbiti, revolutiile n-au fost mai mult decat teorii . masa critica de care vorbim chiar nu a avut nevoie de esalonul doi , trei sau patru . a avut nevoie de o rupere completa cu toate esaloanele. dar esaloanele noastre au fost bine infiltrate s-au invartit bine acaparand parghiile de comanda si culmea ipocriziei isi inchipuie prin portavocea d-lui severin ca numai ei puteau fi in frunte. fara esaloanele astea ce se intampla cu masa critica? o lua razna crea anarhie era vai de capul ei! ce ne faceam noi amaratii daca nepotii si nepotelele, copii si copilasii celor care ieri formau omul nou nu se trezeau la timp sa ne spuna ca omul nou e vechi de cand lumea si sa ne invete binefacerile capitalismului salbatic. sa-si renege dragii de ei invataturile parintilor si bunicilor , sa se jertfeasca pe altarul improprietaririi si imbuibarii prin orice mijloace . cata grija pentru masa critica, cate probleme grele de rezolvat, cata munca de dimineata pana seara oare oamenii astia nu merita mai mult decat consideratia noastra?
bineinteles ca merita .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00671 sec.