Ziua Logo
  12:33, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-14
mandra din brasov (...@yahoo.com, IP: 86.123.15...)
2006-08-13 23:08
Acest Ion Ilici Iliescu este blestemul neamului nostru, blestemul luI Ceausescu

pe care el l-a impuscat. Si-a inceput "domnia" cu crime, multe crime, pana sa-i umpuste pe Ceausesti a impuscat si cateva mii bune de romani,ca sa-si legitimeze puterea, a mai tocat la noi, la mineriade, si pe din dos, cu ajutorul securitatii , si acum vine sa-si dea cu parerea. Indrazneste sa se aseze in rand cu Corneliu Coposu, si sa spuna ca nu e bine ca a inceput dosarida, care o sa dea de cap si asa zisei revolutii si mineriadelor si tuturor mizeriilor pe care lea- comis, asa, ca sa ne invatam minte si sa nu mai strigam pe strazi FARA COMUNISM, FARA COMUNISTI!
Individ mai abject cred ca nu exista. Este ata tde abject incat nici varsta sa inaintata, care ar trebui sa ma opreasca sa spun aceste vorbe grele, nu ma mai face sa am vreo jena.
Uita Iliescu ca noi nu uitam ca ne-a furat libertatea attia ani, uita ca are sange pe maini ?
Nu va scapa de judecata, asa cum nu au scapat nici alti!

luckyflora din nz (...@yahoo.com, IP: 210.246.13...)
2006-08-14 07:01
Re: Acest Ion Ilici Iliescu este blestemul neamului nostru, blestemul luI Ceausescu

Asa este !
O guvernare abuziva instalata prin crima !Si asta exact cind alte tari de aceeasi parte a Cortinei de Fier(numiat de Churchill!)se asezau in faza opusa comunismului.
La noi insa s-au repezit sacalii comunisti sa isi asigure beneficiile mai mari in dauna aceluias popor obidit de 2 generatii, sfidind orice conduiota morala, nesocotind Tara si Pamantul Romanesc!
Sa se aduca la drepta judecata toti ..jumatate de tara sau mai mult..Doar dupa ce se va spala sangele crimelor se va indrepta tara pe o cale normala..Pina atunci:zbaterea hydrei!
(-semnez:a2a generatie de sacrificu ! scarbita si exilata-)

catalin_mattei din bucuresti (...@caramail.com, IP: 217.10.222...)
2006-08-14 11:54
super tare!!!

ma uit la comentariile de mai sus si ma ingrozesc.. iata ce modalitate de penetrare a urii comuniste s-a instalat in noi.. negam dar se pare ca securitatea comunista ne-a invins cu totul.. caci a reusit sa inoculeze in noi gindirea agresiva dupa care se ghida...
Iliescu poate fi cel mai nenorocit om de pe acest pamint dar totusi sa nu uitam ca a fost sustinut in frunte nu prin crima, nu prin furt ci prin alegeri.. alegeri ce au fost legitimate de observatori internationali ca fiind democratice .. si stiti stimabililor care a fost cauza?.. acest mod de a gindi a unora care urlau ca numai incultii il voteaza.. asa de inteligente crase au fost ei incit i-au aruncat in bratele lui iliescu pe cei pe care CDR il considera prea inculti pt a fi votantii lor... acelasi cdr care a falimentat penibil dupa 4 ani de guvernare.. si vom aduce iar pe iliescu si psd la putere caci cu o ultima sclipire de viata s-a crezut ca ce naste din fsn este altfel. (aici e vorba de pd-ul basescian)...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00671 sec.