Ziua Logo
  15:23, marti, 16 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2005-09-26
Olga Khan (, IP: 68.104.210...)
2005-09-26 02:54
. . . . o sticla plina cu coniac

Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???
Am si eu o sticla, cu o coronita turnata in sticla cu numar de serie si numele lui Napoleon pe aici colo !!! Am si o poza la "mormantul" lui langa sicriu in L'Hôtel des Invalides, mai expun cateva Tee-shirt-uri cu PARIS si vad ce mai am prin casa: parfumuri si cozmetice, sticla de Grand Marnier inceputa si sint gata sa deschid un muzeu privat !!!
Cat sa cer la intrare ??? ca pretul de alte coniace ce se vinde in bucatarie merge la tarif de Los Angeles/Hollywood ca in ori ce bar pe Rodeo Drive !!! Suta de grame incepe la $500 !!! in ambianta muzicala cu Edith Piaf si altii.



CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 65.71.212...)
2005-09-26 03:54
Re: . . . . o sticla plina cu coniac

La 2005-09-26 02:54:32, Olga Khan a scris:

Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???
Am si eu o sticla, cu o coronita turnata in sticla cu numar de serie si numele lui Napoleon pe aici colo !!! Am si o poza la "mormantul" lui langa sicriu in L'Hôtel des Invalides, mai expun cateva Tee-shirt-uri cu PARIS si vad ce mai am prin casa: parfumuri si cozmetice, sticla de Grand Marnier inceputa si sint gata sa deschid un muzeu privat !!!
Cat sa cer la intrare ??? ca pretul de alte coniace ce se vinde in bucatarie merge la tarif de Los Angeles/Hollywood ca in ori ce bar pe Rodeo Drive !!! Suta de grame incepe la $500 !!! in ambianta muzicala cu Edith Piaf si altii.


_______


Olguto, mi-a adus acum citeva zile cineva din tara un coniac. Am in vitrina de vreo zece ani un coniac Napoleon. Nu stiu cit am dat pe el. Ma rog, este ceva mai special, dar habar nu am cit a costat. Am baut din acea sticla sa zic asa, cam cit ai pune intr-un dop atunci cind l-am cumparat. Eu si cu bautura suntem ca traktoristul cu desteptaciunea. Nu ne avem bine. Pot sa beau cam o bere pe an si cam atit. Aaa, sa nu mint, anul asta am facut-o lata. Am baut in Cacanada citeva pahare de vin. Am trecut peste norma. Poate ca de-aia m-oi fi si imbatat. Mai stii ? Dar ce doream eu sa zic ?, ca m-am luat cu altele. Aaa, da, si ziceam ca mi-a adus cineva din tara un CONEAC. Vreau sa-ti spun ca numai ce l-am desfacut si m-a izbit un miros placut. Nu dau o mie de sticle de coniac frantuzesc pe coniacul romanesc. Am pus limba pe deschizatura sticlei si am lasat sa mi-atinga continutul limba dupa care i-am pus dopul si am asezat sticla la colectie. Deci, e ca neinceputa, doar c-am dezvirginat dopul. Tu cum stai cu dezvirginatul ?

california din http://ziualibera.blogspot.com/ (...@yahoo.com, IP: 68.186.49...)
2005-09-26 04:14
Re: . . . . o sticla plina cu coniac

Pai dai free pass daca suta de ml e 500 de dolari si se bea in ambianta de bucatarie, nu de Rodeo Drive:))

La 2005-09-26 02:54:32, Olga Khan a scris:

> Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???
> Am si eu o sticla, cu o coronita turnata in sticla cu numar de serie
> si numele lui Napoleon pe aici colo !!! Am si o poza la
> "mormantul" lui langa sicriu in L'Hôtel des
> Invalides, mai expun cateva Tee-shirt-uri cu PARIS si vad ce mai am
> prin casa: parfumuri si cozmetice, sticla de Grand Marnier inceputa
> si sint gata sa deschid un muzeu privat !!!
> Cat sa cer la intrare ??? ca pretul de alte coniace ce se vinde in
> bucatarie merge la tarif de Los Angeles/Hollywood ca in ori ce bar pe
> Rodeo Drive !!! Suta de grame incepe la $500 !!! in ambianta
> muzicala cu Edith Piaf si altii.
> 
> 
> 
> 
> 

traktorist din SMT (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-09-26 04:34
Cine nu stie , sa asculte comanda la mine !

La 2005-09-26 03:54:18, CALUGARUL a scris:

> La 2005-09-26 02:54:32, Olga Khan a scris:
> 
> Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???

Reteta originala de cognac avea un adaos de ceva foarte dubios. Erau puse paie de secara la macerat in urina de cal. Dupa aprox o luna se filtra, apoi se decanta intr-un vas special. ce ajungera la Robinetul de sus ( ca la teoria chibritului ) mergea direct la nobili si era de mare cautare.
Coniacul francez nu mai are decit in cercuri mici reteta originala. Industrial, se face aroma de la paie macerate , cu chimicale. Vor sa reproduca reteta originala , pe care eu nu dau doua parale.
Nu stiu ce pun romanii pt a reproduce aroma, dar nu e rau.
De baut nu-l beau decit daca vine uraganul ca-n New Orleans ( Gomora americii ) si nu mai gasesc nimic altceva.

Anticomie din USA (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2005-09-26 04:42
Re: . . . . o sticla plina cu oh, cognac

La 2005-09-26 02:54:32, Olga Khan a scris:

> Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???
> Am si eu o sticla, cu o coronita turnata in sticla cu numar de serie
> si numele lui Napoleon pe aici colo !!!

Dupa ani de zile de spalat la creier, am ajuns la onorabila varsta cand nu mi-e rusine sa admit deschis, fara nici o teama de cum voi fi judecata de compatrioti: NU-MI PLACE COGNACUL !!! Le-am sampluit pe cele mai fine, si cum ziceam, spalatura la creier ma obliga sa le "apreciez".

Acum insa nu dau o sticla de visinata nici ptr. un Hennessy, Napoleon negru cu initiale, whatever. Prefer bauturile alcoholice dulci, lichior de ciocolata, sau Puckers, lichior acrisor si verde din mere, care aluneca foarte usor si periculos fiindca potoleste in acelasi timp si setea.

Scorilo din Buridava (...@yahoo.com, IP: 160.36.225...)
2005-09-26 05:44
Re: . . . . o sticla plina cu oh, cognac

La 2005-09-26 04:42:43, Anticomie a scris:

> La 2005-09-26 02:54:32, Olga Khan a scris:
> 
> > Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???
> > Am si eu o sticla, cu o coronita turnata in sticla cu numar de serie
> > si numele lui Napoleon pe aici colo !!!
> 
> Dupa ani de zile de spalat la creier, am ajuns la onorabila varsta
> cand nu mi-e rusine sa admit deschis, fara nici o teama de cum voi fi
> judecata de compatrioti: NU-MI PLACE COGNACUL !!! Le-am sampluit pe
> cele mai fine, si cum ziceam, spalatura la creier ma obliga sa le
> "apreciez".
> 
> Acum insa nu dau o sticla de visinata nici ptr. un Hennessy, Napoleon
> negru cu initiale, whatever. Prefer bauturile alcoholice dulci,
> lichior de ciocolata, sau Puckers, lichior acrisor si verde din mere,
> care aluneca foarte usor si periculos

Zice-o vorba din batrani: "Dulce, dulce; da' te duce..." ;-))

> fiindca potoleste in acelasi
> timp si setea.
> 

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.104.210...)
2005-09-26 07:06
Re: . . . . o sticla plina cu coniac

La 2005-09-26 03:54:18, CALUGARUL a scris:

> La 2005-09-26 02:54:32, Olga Khan a scris:
> 
> Piesa rara de muzeu o sticla plina cu coniac adica neinceput a ???
> Am si eu o sticla, cu o coronita turnata in sticla cu numar de serie
> si numele lui Napoleon pe aici colo !!! Am si o poza la
> "mormantul" lui langa sicriu in L'Hôtel des
> Invalides, mai expun cateva Tee-shirt-uri cu PARIS si vad ce mai am
> prin casa: parfumuri si cozmetice, sticla de Grand Marnier inceputa
> si sint gata sa deschid un muzeu privat !!!
> Cat sa cer la intrare ??? ca pretul de alte coniace ce se vinde in
> bucatarie merge la tarif de Los Angeles/Hollywood ca in ori ce bar pe
> Rodeo Drive !!! Suta de grame incepe la $500 !!! in ambianta muzicala
> cu Edith Piaf si altii.
> 
> 
> _______
> 
> 
> Olguto, mi-a adus acum citeva zile cineva din tara un coniac. Am in
> vitrina de vreo zece ani un coniac Napoleon. Nu stiu cit am dat pe
> el. Ma rog, este ceva mai special, dar habar nu am cit a costat. Am
> baut din acea sticla sa zic asa, cam cit ai pune intr-un dop atunci
> cind l-am cumparat. Eu si cu bautura suntem ca traktoristul cu
> desteptaciunea. Nu ne avem bine. Pot sa beau cam o bere pe an si cam
> atit. Aaa, sa nu mint, anul asta am facut-o lata. Am baut in Cacanada
> citeva pahare de vin. Am trecut peste norma. Poate ca de-aia m-oi fi
> si imbatat. Mai stii ? Dar ce doream eu sa zic ?, ca m-am luat cu
> altele. Aaa, da, si ziceam ca mi-a adus cineva din tara un CONEAC.
> Vreau sa-ti spun ca numai ce l-am desfacut si m-a izbit un miros
> placut. Nu dau o mie de sticle de coniac frantuzesc pe coniacul
> romanesc. Am pus limba pe deschizatura sticlei si am lasat sa
> mi-atinga continutul limba dupa care i-am pus dopul si am asezat
> sticla la colectie. Deci, e ca neinceputa, doar c-am dezvirginat
> dopul. Tu cum stai cu dezvirginatul ?

 
******************************

Odata ai umblat la dop, este o sticla desfacuta !!!

Eu nu l-as dezface pentru nimic in lume, adica un motiv foarte serios va trebui sa am, de gustat pot sa gust si alte sticle de coniac.

Am gustat si eu in RO anul trecut coniac din HU foarte bun, am baut cateva sticle vreo 16 persoane toata noptea ca si eu beau doar de ocazii speciale cand ma intilnesc cu fosti prieteni si rude in RO. Tuica de Maramu' am baut si nici macar durere de cap n-am avut a doua zi, dar era facut tot de prieteni acasa, mai am ca am adus si aici cativa litri.

Sticla mea de coniac il am de peste 20 de ani dar era vechi si unde
l-am gasit, tot sa aiba vreo 75-80 de ani dar este lichid si nedesfacut !!!

Beau un Gatorade albastru acum !!! ca am transpirat azi destul si ceea ce contine bautura asta moderna, repune in sistem ce am pierdut prin transpiratie, adica mineralele si . .. . ... ?!?!? asa mi-a spus doctorul.

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.104.210...)
2005-09-26 07:11
Re: . . . . o sticla plina cu coniac

La 2005-09-26 04:14:34, california a scris:

> Pai dai free pass daca suta de ml e 500 de dolari si se bea in
> ambianta de bucatarie, nu de Rodeo Drive:))


Unde ai vazut ca in muzeu se bea ??? TIn in bucatarie sticlele sa fie la rece, ca un bar de unde iti iei paharul si stai in living room pe sofele noi, covor de matase pe jos facut cu mana etc., ambianta foarte placuta.

Olga Khan (, IP: 68.104.210...)
2005-09-26 07:43
Reteta originala !?!?

La 2005-09-26 04:34:15, traktorist a scris:

>  Reteta originala de cognac avea un
> adaos de ceva foarte dubios. Erau puse paie de secara
> la macerat in urina de cal. Dupa aprox o luna se
> filtra, apoi se decanta intr-un vas special. ce
> ajungera la Robinetul de sus ( ca la teoria chibritului )
> mergea direct la nobili si era de mare cautare.
> Coniacul francez nu mai are decit in cercuri mici reteta
> originala. Industrial, se face aroma de la paie macerate
>  , cu chimicale. Vor sa reproduca reteta originala , pe care
>  eu nu dau doua parale.
> Nu stiu ce pun romanii pt a reproduce aroma, dar nu e
> rau.
> De baut nu-l beau decit daca vine uraganul ca-n New
> Orleans ( Gomora americii ) si nu mai gasesc nimic
> altceva.


Sa stii ca nu m-ai speriat cu reteta ta de coniac, dar de ocazii special e perfecta bautura, de Craciun si pe la noi merge o sticla cand e o nopate mai racoroasa si dupa o plimbare buna pe jos e tocmai ce-ti lipseste din atmosfera de sarbatoare.

S-au imbatat musafirii mei care prima data au baut coniac in viata lor !!!
abia am putut baga in masina o femeie, sotia unui coleg al stului, americani. Nu s-au suparat ca doar nu le-am fortat si povesteste cu
mandrie ca a gustat si Grand Marnier si Coooooniac.

Olga Khan (, IP: 68.104.210...)
2005-09-26 09:25
Gusturi teribile !!!

La 2005-09-26 04:42:43, Anticomie a scris:

> Dupa ani de zile de spalat la creier, am ajuns la onorabila varsta
> cand nu mi-e rusine sa admit deschis, fara nici o teama de cum voi fi
> judecata de compatrioti: NU-MI PLACE COGNACUL !!! Le-am sampluit pe cele mai fine, si cum ziceam, spalatura la creier ma obliga sa le
> "apreciez".
> 
> Acum insa nu dau o sticla de visinata nici ptr. un Hennessy, Napoleon
> negru cu initiale, whatever. Prefer bauturile alcoholice dulci,
> lichior de ciocolata, sau Puckers, lichior acrisor si verde din mere,
> care aluneca foarte usor si periculos fiindca potoleste in acelasi
> timp si setea.



Eu fac declaratii din astea deschise mai demult ca nu pot inghiti cate ceva si cred ca este bine sa stie si altii ca nu sint singuri in anumite suferinte: arsuri la stomac, acid reflux, indigestie etc.

Nici eu nu pot sa beau dar nici inainte n-am fost bautoare doar la ocazii.

In tinerete era altceva, mancam un pui intreg la ceaun cu mamaliguta si mujdej, am baut cat mi-a placut, am si dansat toata noaptea si nu am avut probleme de nici un fel, cred ca nici n-am auzit cuvintul obezitate.

Purtam in numar american 3 sau 4 la rochie fara sa ma pedepsesc sau renunt la ceva, sa numar calorii sa merit o felie de tort sau o inghetata.

A fost de un 8 Martie un show la tele romanesc si o persoana Ecaterina si nu mai stiu numele a vorbit despre viata, rolul si locul femeii romane in societate, acasa si la locul de munca.

Pentru acele timpuri a fost ceva enorm, precis va mai amintit de acel program ??? Ea a vorbit de "sedentarism" in fotolii de vizionat meciul si dauneaza sanatatii, n-am putut sa inteleg de ce mobila asa de scumpa te si imbolnaveste !!! Mai tirziu am inteles ca se si maninca in fotolii comode unde se sta la norma eventual, si pe urma DOARE !!!

La fel si cu mancarea sau bautura, mai incolo in viata deranjeaza totul: sauce-ul tomat, juice-ul de portocale, castravetii proaspeti nestorsi de zeama, la fel si ardeii grasi si rosiile cu seminte, de la cojile dor intestinele ca nu se mai digera daca n-ai fierea, nici carnea de vita sau ceva conserva sau preparat de carne nu se mai pot manca. Branzeturi tip cascaval doar in Fondue mai merg cu ceai fierbinte cu Rom.

Fulgii de ovaz n-au efecte secundare !!! fierte in apa sau lapte, interesant nu-i asa ??? Trebuie mancat cel putin de doua ori pe zi cate un polonic bun pentru sanatate si buna functiune al inimii si vaselor sanguine.

Clatitele sint bune dar si picul ala de ulei prajit face arsuri teribile dar merg bine cu Grand Marnier chiar daca mor a doua zi tot maninc cateva.

Dintr-un motiv si mi-mi plac bauturile dulci si sampania cu piscoturi !!! am vazut la TV ca este original franceza ideea, dar mie mi-a placut mereu
cu tort sau o prjitura ca Dobos ca mai lua din aciditate daca era sec/dry.

De asta folosesc Grand Marnier in toate ca are si gust si aroma placuta, e dulce si tare cat am nevoie si merge si pe inghetata, salata de fructe si unde vreau. Folosesc si lichior de cafea, am facut afinata dar visinata de casa n-am ca nici nu se vind visini pe aici.



Anticomie din USA (...@aol.com, IP: 152.163.100...)
2005-09-26 19:24
Re: Gusturi teribile !!!

La 2005-09-26 09:25:06, Olga Khan a scris:

> Nici eu nu pot sa beau dar nici inainte n-am fost bautoare doar la
> ocazii.

Cred ca m-ai inteles gresit: eu beau cu multa placere la orisice ocazie. Spre oroarea connoisseurilor insa, prefer bauturile dulci, y compris vinurile dulci. Aici imi atrag antipatia evreilor cunoscatori de vinuri: ador Manischewitz dulce, pot sa beau o intreaga sticla.

> A fost de un 8 Martie un show la tele romanesc si o persoana Ecaterina
> si nu mai stiu numele a vorbit despre viata, rolul si locul femeii
> romane in societate, acasa si la locul de munca.

Cred ca era Ecaterina Oproiu, a si scris o piesa "Interview" (Teatrul Bulandra la Gradina Icoanei, pe cand juca si Caramitru acolo) pe aceeasi tema. La vremea respectiva scrisul dansei era un act de mare curaj.
> 
> Pentru acele timpuri a fost ceva enorm, precis va mai amintit de acel
> program ??? Ea a vorbit de "sedentarism" in fotolii de
> vizionat meciul si dauneaza sanatatii, n-am putut sa inteleg de ce
> mobila asa de scumpa te si imbolnaveste !!! Mai tirziu am inteles
> ca se si maninca in fotolii comode unde se sta la norma eventual, si
> pe urma DOARE !!!


Suna exact a Catrinel Oproiu. Avea si o resedinta la "tzeara" unde cica lucra de dimineata pana seara: batea covoare, plivea buruieni etc. Era f. energica, nu stiu daca mai traieste.

Scorilo din Buridava (...@yahoo.com, IP: 160.36.51...)
2005-09-26 20:00
Re: Gusturi teribile !!! - Manischewitz

La 2005-09-26 19:24:21, Anticomie a scris:

> La 2005-09-26 09:25:06, Olga Khan a scris:
> 
> > Nici eu nu pot sa beau dar nici inainte n-am fost bautoare doar la
> > ocazii.
> 
> Cred ca m-ai inteles gresit: eu beau cu multa placere la orisice
> ocazie. Spre oroarea connoisseurilor insa, prefer bauturile dulci, y
> compris vinurile dulci. Aici imi atrag antipatia evreilor cunoscatori
> de vinuri: ador Manischewitz dulce, pot sa beau o intreaga sticla.

Nu tre' sa fii neaparat mare cunoscator si nici macar evreu ca sa stii de Manischewitz ;-). Par iegzemplu, subsemnatu'.

Personal Manischewitzu' mi se pare ca are un gust prea apos, desi-i foarte dulce. N-are aroma de strugure. Personal, dintre vinurile evreiesti, prefer Carmelul. Daca vrei sa bei insa un vin si dulce si bun, incearca niste vinuri basarabene... Garantez io ca nu mai pui gura in viata dumitale pe Manischewitz.

> > A fost de un 8 Martie un show la tele romanesc si o persoana Ecaterina
> > si nu mai stiu numele a vorbit despre viata, rolul si locul femeii
> > romane in societate, acasa si la locul de munca.
> 
> Cred ca era Ecaterina Oproiu, a si scris o piesa "Interview"
> (Teatrul Bulandra la Gradina Icoanei, pe cand juca si Caramitru acolo)
> pe aceeasi tema. La vremea respectiva scrisul dansei era un act de
> mare curaj.
> > 
> > Pentru acele timpuri a fost ceva enorm, precis va mai amintit de acel
> > program ??? Ea a vorbit de "sedentarism" in fotolii de
> > vizionat meciul si dauneaza sanatatii, n-am putut sa inteleg de ce
> > mobila asa de scumpa te si imbolnaveste !!! Mai tirziu am inteles
> > ca se si maninca in fotolii comode unde se sta la norma eventual, si
> > pe urma DOARE !!!
> 
> 
> Suna exact a Catrinel Oproiu. Avea si o resedinta la
> "tzeara" unde cica lucra de dimineata pana seara: batea
> covoare, plivea buruieni etc. Era f. energica, nu stiu daca mai
> traieste.
> 

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2005-09-26 20:39
lumeeeee, lume.... canta anaconda XXL

si te mai dadeai rotunda fatza de suedeze... m-apuca rasul !

Acum am inteles, tragi pe gat pishinate dupa pishinate "care aluneca foarte usor si periculos" si vii pe forum, anaconda beata !
Te bate Olga in finetze pina si la ... sticle, mah !
"La onorabila ta varsta" - pariam ca esti o hoaspa innacrita ! Ti-a sutit sotul una tinerica, or ai ramas fata batrana: una din doua. Clasificata. Punct.

*
La 2005-09-26 04:42:43, Anticomie a scris:
Dupa ani de zile de spalat la creier, am ajuns la onorabila varsta
> cand nu mi-e rusine sa admit deschis, fara nici o teama de cum voi fi
> judecata de compatrioti: NU-MI PLACE COGNACUL !!! Le-am sampluit pe
> cele mai fine, si cum ziceam, spalatura la creier ma obliga sa le
> "apreciez".
> 
> Acum insa nu dau o sticla de visinata nici ptr. un Hennessy, Napoleon
> negru cu initiale, whatever. Prefer bauturile alcoholice dulci,
> lichior de ciocolata, sau Puckers, lichior acrisor si verde din mere,
> care aluneca foarte usor si periculos fiindca potoleste in acelasi
> timp si setea.
> 

Eurika1 (...@yahoo.com, IP: 205.188.116...)
2005-09-26 21:02
Re: lumeeeee, lume.... canta anaconda XXL

La 2005-09-26 20:39:17, Oriana a scris:

> si te mai dadeai rotunda fatza de suedeze... m-apuca rasul !
> 
> Acum am inteles, tragi pe gat pishinate dupa pishinate "care
> aluneca foarte usor si periculos" si vii pe forum, anaconda
> beata !
> Te bate Olga in finetze pina si la ... sticle, mah !
> "La onorabila ta varsta" - pariam ca esti o hoaspa innacrita
> ! Ti-a sutit sotul una tinerica, or ai ramas fata batrana: una din
> doua. Clasificata. Punct.
> 
> *
> La 2005-09-26 04:42:43, Anticomie a scris:
> Dupa ani de zile de spalat la creier, am ajuns la onorabila varsta
> > cand nu mi-e rusine sa admit deschis, fara nici o teama de cum voi fi
> > judecata de compatrioti: NU-MI PLACE COGNACUL !!! Le-am sampluit pe
> > cele mai fine, si cum ziceam, spalatura la creier ma obliga sa le
> > "apreciez".
> > 
> > Acum insa nu dau o sticla de visinata nici ptr. un Hennessy, Napoleon
> > negru cu initiale, whatever. Prefer bauturile alcoholice dulci,
> > lichior de ciocolata, sau Puckers, lichior acrisor si verde din mere,
> > care aluneca foarte usor si periculos fiindca potoleste in acelasi
> > timp si setea.
> > 
> 
> 
Cind vine vorba de bautura hop si mahalagioaica. Cum se face ca astazi i-ai lasat pe fiscali?

Anticomie din USA (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2005-09-26 21:24
Re: lumeeeee, lume.... canta anaconda XXL

La 2005-09-26 20:39:17, Oriana a scris:

> si te mai dadeai rotunda fatza de suedeze... m-apuca rasul !
> 
> Acum am inteles, tragi pe gat pishinate dupa pishinate "care
> aluneca foarte usor si periculos" si vii pe forum, anaconda
> beata !
> Te bate Olga in finetze pina si la ... sticle, mah !
> "La onorabila ta varsta" - pariam ca esti o hoaspa innacrita

Aici o nimerisi exact!


> ! Ti-a sutit sotul una tinerica, or ai ramas fata batrana: una din
> doua. Clasificata. Punct.

Ambele doua. Sau prima o exclude pe a doua? Oricum, de cand mi-a suflat barbatu una tinerica, m-am calugarit, asa ca poti sa-mi zici si fata batrana, ca din gura matale orice insulta e compliment. Mai grav ar fi s-o dai pe complimente nca credeam ca-ti plac fetele batrane a la Condy Rice.


PS. Roaga pe cineva sa-ti traduca "De gustibus non disputandum" ca eu m-am saturat sa-ti dau mereu lectii de bune maniere. Bine macar ca s-au prins, chiar si partial, criticile cu Italieneasca de balta, adica, in fine, te-ai prins ca parvenitii sunt primii care-si uita originile de care se jeneaza.


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01747 sec.