Ziua Logo
  13:21, luni, 8 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2006-10-24
JMJ (, IP: 24.91.178...)
2006-10-24 18:06
Cred ca totul se explica prin pelicula electromagnetica

Din tot ce am citit in lecturile lui Cayce si religie, inteleg ca noi oamenii avem in noi o particica din Divinitate - adica suntem inzestrati cu o cantitate de energie electromagnetica ce porneste de la El. Fara asta inima inceteaza sa mai bata.
Carte Vietii, unde sunt scrise toate actiunile si gandurile noastre, este o pelicula electromagnetica ce se gaseste undeva deasupra pamantului. Deci oameni cu o dezvoltare spirituala superioara pot avea acces la informatiile de pe aceasta pelicula si prevede totul despre oricine.
Asa era de ex. Sfantul italian, Padre Pio (decedat in 1968), care stia atat pacatele ce le facusera cei ce mergeau la el la spovedanie, cat si ce vor face in viitor. Iar cei ce faceau o spovedanie sincera si completa obtineau vindecarea pentru ei sau copiii lor.
Mesajele ce le-am scris ieri m-au facut sa inteleg ceva mai bine (asta-i dovada ca atunci cand Il servim pe Dumnezeu transmitand si altora ceea ce stim, El ne va da pasul urmator) ca tot pe principiul eletromagnetismului se produce si schimbarea oamenilor ce fac meditatie. Poate nu intelegem cum actioneaza telecomanda (sau cum ii zice la aparatul ce schimba canalele la Tv), dar vedem ca o face; in acelasi mod Creatorul nostru ne face schimbarile cerute de noi prin rugaciuni, cand ne asezam in meditatie.
Cayce spunea ca prin rugaciuni cerem ceva lui Dumnezeu, dar e necesar sa facem meditatie pentru ca El sa ne acorde ceea ce cerem. Si asta se face prin schimbarea peliculei mintii noastre, dandu-ne abilitatile de a obtine singuri ceea ce dorim.
Insa trebuie sa ne informam bine cum sa facem meditatia, caci foarte usor putem deveni posedati, intrucat ne aflam intr-o stare de relaxare in care se deschid centri glandulari. Spune sa ne inconjuram cu constiinta univerasla a Mantuitorului ca sa fim directionati prin acele influente care iti pot fi incredintate tie. Deci este ca si cum am avea calauzitori in lumea nevazuta. Cayce spunea Tatal nostru inainte de a intra in transa.
In lectura lui Cayce se spune despre meditatia yoga ca sunt "...acele influente ale stiintei fara intelepciune, care te vor inrobi or te vor inputernici cu lucru materiale care gratifica pe moment". Ce-o urma dupa aia, Dumnezeu cu mila...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00608 sec.