Ziua Logo
  13:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-06-13
Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-13 06:46
Videanu = Ceausescu 2,

demolatorul de biserici, omul care nu asculta de critici si face doar ce-l taie capul si mai ales ce-i dicteaza interesul.
Daca a avut tupeul sa-l amestece in troaca lui pestilentiala pe Moscovici, isi va primi rasplata cu siguranta, dar vom suporta si noi cu toti consecintele faptelor sale, facandu-ne partasi la pedeapsa pe care UE si comunitatea internationala o va aplica primarului pentru actele lui iresponsabile. Faraonul Videanu concureaza cu succes la locul intai in clasamentul celor mai detestabili oameni din Romania.

Cel mai bun om din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 193.239.233...)
2006-06-13 08:25
Re: Videanu = Ceausescu 2,

La 2006-06-13 06:46:07, Raquel a scris:

> demolatorul de biserici, omul care nu asculta de critici si face doar
> ce-l taie capul si mai ales ce-i dicteaza interesul.
> Daca a avut tupeul sa-l amestece in troaca lui pestilentiala pe
> Moscovici, isi va primi rasplata cu siguranta, dar vom suporta si noi
> cu toti consecintele faptelor sale, facandu-ne partasi la pedeapsa pe
> care UE si comunitatea internationala o va aplica primarului pentru
> actele lui iresponsabile. Faraonul Videanu concureaza cu succes la
> locul intai in clasamentul celor mai detestabili oameni din Romania.
>

Cel mai bun om din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 193.239.233...)
2006-06-13 08:49
Am solicitat oprirea lucrarilor de constructie in 4 aprilie 2006!- SUNT PRIMUL!!!

Am solicitat oprirea lucrarilor de constructie a cladirii de langa Catedrala Sf. Iosif in ziua de 4 aprilie 2006. Deci, eu SUNT PRIMUL CETATEAN AL ROMANIEI care a facut aceasta solicitare: la Presedintele Romaniei cu nr. 10845/4.4.2006 si la Primarul General cu nr. 784/4.4.2006, CRM 526630/4.4.2006. Dupa 70 de zile! (nu dupa 30 de zile, asa cum prevede Legea 486/2003) nu am primit nici un raspuns. La Presedintie mi s-a spus (dupa 32 de zile) ca trebuie sa astept 45 de zile; dupa 45 de zile am fost trimis (verbal!) la Primaria Capitalei (de catre o femeie care era acolo - la Presedintie - ) de pe vremea Presedintelui Iliescu!!!
La Primarul General nu am primit nici un raspuns scris (le este frica?); nici ziarul Ziua nu mi-a acordat nici o atentie (am solicitat de 4 ori o intalnire cu un reporter). Am depus memorii privind oprirea constructiei si "construirea" pe acest loc a "GRADINII MAICII DOMNULUI", asa cum a spus Sfantul Parinte Papa Ioan Paul al II-lea despre Romania. Nu am primit nici un raspuns nici de la: Patriarhul Teoctist, Ministrul Educatiei si Cercetarii, deputatul Ecaterina Andronescu, senatorul Corneliu Vadim Tudor, ziarele Gandul si Ziua, posturile PRO TV, REALITATEA TV, NATIONAL TV, EPISCOPUL ROBU, PRIMARUL SECTORULUI I. FARA COMENTARII!
SI BISERICA REFORMATA ESTE GRAV AFECTATA DE CONSTRUCTIE, DAR NIMENI NU SPUNE NIMIC DE ACEASTA; NICI MACAR VICEPREMIERUL MARKO BELA, CARE SI-A PUS SIGLA PE EA!
BISERICA ALBA - BISERICA ORTODOXA - ESTE AFECTATA DE ZGOMOTUL FACUT DE UTILAJELE CARE LUCREAZA MEREU!
CINE ARE DE CASTIGAT?
EU STIU CINE ARE FOARTE MULT DE PIERDUT: POPORUL ROMAN!
Catre ziarul ZIUA: Aveti in redactie numarul meu de mobil; daca sunteti obiectivi, ma veti suna; daca NU, ...

Vasile Bleaga din London (...@yahoo.com, IP: 86.122.21...)
2006-06-13 08:54
Re: Videanu = Ceausescu 2, basescu= Ceausescu cat?

cand Base si-a batut joc de Catedrala Neamului, n-ati facut un cor asa frumos!

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-13 09:15
Ba da, Vasile, dar erau toti cazuti in admiratia lui si nu auzeau

protestele. Si apoi toti popii l-au votat, inclusiv cei catolici, dar acum aparam un lacas de cult si trebuie sa uitam ca primesc ce-au meritat si cautat.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2006-06-13 09:56
Re: Cu riscul de a ma repeta...

Daca investitorii de la Milenium acceptau cererea monseniorului de a-i acorda 2 etaje si 10 locuri de parcare, nimeni nu mai iesea in strada, buildingul se construia fara probleme si presa nu mai avea ce sa scrie. Toti cei care scrieti aici, trebuie sa intelegeti ca traim intr-o tara in care se vrea instaurarea democratiei. Autorizatia de constructie nu poate fi anulata. In cel mai fericit caz, prefectura poate recomanda consiliului general al municipiului Bucuresti sa reanalizeze conditiile in care a fost elaborat planul de urbanistic zonal care a stat la baza autorizarii. Consiliul este un amalgam de partide si de interese, iar reanalizarea are mari sanse sa ramana asa cum s-a dat. Asta este legea.
Desi parerea mea este ca este o aberatie arhitecturala (indiferent cat de frumoasa este) care nu trebuie amplasata in acest loc, sunt constient ca din punct de vedere legal sunt foarte putine sanse ca sa fie anulata.
Iar acel Necula este cred intr-un impas financiar si spera sa-i iasa si lui ceva din acest clinci. Din punctul meu de vedere format pe baza discursului lui, este un impostor.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-13 10:19
De ce repeti minciuni, Enzo ?! Ce interes ai ?

L-am vazut pe monseniorul Robu la Cristoiu dumineca seara, pe Antena 3, si a povestit cu lux de amanunte relatia Episcopiei cu constructorii. Si te rog, da-mi voie sa-l cred pe IPS Robu, nu pe tine, mai ales ca pe sfintia sa il cunosc de multi ani si am o parere excelenta despre persoana sa cat si de intreaga lui cariera ecleziastica - un mare cleric si un om de o rara cultura, dublat de un caracter ireprosabil !

Justitiarul de Bucuresti din Bucuresti (...@creditinfo.ro, IP: 82.76.161...)
2006-06-13 11:16
Re: Am solicitat oprirea lucrarilor de constructie in 4 aprilie 2006!- SUNT PRIMUL!!!


De unde stii ca esti primul? daca a mai fost cineva pe data de 3 aprilie care a solicitat oprirea constructiei?

Sunt cei de la ziar obligati sa ia neaparat legatura cu tine?

Terenul respectiv e proprietate privata - proprietarului terenului trebuia sa propui acest lucru. Sau bisericii catolice, ca sa cumpere acel teren.
Cum nu exista utilitate publica in exproprierea pentru Esplanada (fiind oun proiect privat) nu poate exista utilitate publica pentru o gradina proprietate privata (sunt alte terenuri din parcuri deja existente care au fost retrocedate si primaria trebuie sa le rascumpere - in nici un caz nu ar merita cumpararea celui teren).
Atat timp cat e proprietate privata terenul, proprietarul (cu respectarea legii) poate construi ce doreste acolo. Probabil ca solutia ar fi construirea unei cladiri de dimensiuni normale, care sa nu eclipseze catedrala. Dar daca Biserica catolica vrea gradina memoriala - trebuie sa cumpere terenul.
Ce legatura are biserica ortodoxa cu aceasta propunere? Nu biserica ortodoxa e proprietara terenului - iar firma respectiva (cea care construieste) este din Israel....
Ministrul Educatiei? Ecaterina Andronescu? Vadim Tudor? ... pai tu esti un apucat din aceia care arunca cu petitii in toti, indiferent daca au vreo legatura cu subiectul sau nu se pare. Oameni ca tine pot compromite un protest indreptatit.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2006-06-13 11:55
Re: De unde stii ca nu e adevarul ???

Eu ma raportez la hartiile pe care le am, semnate de monsenior, in ciuda celor pe care le spune pe posturi. Si eu aveam o parere buna despre el pana am citit acele documente oficiale (care au creat efecte in timp). Dar este treaba ta ce crezi si pe cine crezi. In orice caz, sa stii ca si eu sunt de parere ca acest building nu trebuia construit acolo. Iar in alta ordine de idei, sa stii ca nu prea am obiceiul sa spun minciuni: ceea ce am postat aici sunt lucruri care au trecut si prin mana mea.
Relatii cu constructoriii spui ??? Pai ei l-au dat in judecata pentru a obtine dreptul de acces in Catedrala. Daca era de buna credinta, le cerea acestora sa-i consolideze Catedrala, nu sa obstructioneze actiunea.
Este corect din partea monseniorului sa dea vina pe un profesor universitar care a murit recent, dar care l-a ajutat si l-a conseiat cel putin 20 ani ??? Si pe acesta l-am cunoscut si am colaborat tehnic cu el si cu mana pe inima sustin ca nu era in stare de asa ceva. Asta este parerea mea.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-13 12:52
Enzo, orice mi-ai spune,

cu oricate argumente si dovezi ai veni, eu am o parere atat de buna despre IPS Robu, pe care nimeni si nimic nu mi-o poate zdruncina. Chiar daca a gresit(sa zicem) cred ca a facut-o din motive demne de lauda si nu din calcule meschine. Daca iti inchipui ca biserica ortodoxa ar fi mai putin mercantila si mai putin orientata temporo-spatial, doar pentru ca Grig v-a indrumat spre ea(stii, calea majoritatii din tara asta, ca sa va accepte mai usor), te inseli amarnic. Stiu niste exemple cand a fost lacoma, chiar hrapareata, si asta nu se asorteaza cu imaginea idilica pe care o ai despre ea si reprezentantii ei.

Justitiarul de Bucuresti din Bucuresti (...@creditinfo.ro, IP: 82.76.161...)
2006-06-13 13:04
Re: Enzo, orice mi-ai spune,

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-13 13:25
Re: Enzo, orice mi-ai spune - Justitiarule,

repet : "oricate argumente si dovezi ai veni, eu am o parere atat de buna despre IPS Robu, pe care nimeni si nimic nu mi-o poate zdruncina". Cred ca asta inseamna incredere si devotament.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2006-06-13 13:33
Re: Rachela,

Orice mi-ai spune din ceea ce ai intentia, cred ca deviem de la subiect. Despre solicitarile monseniorului stie mai mult lume. Daca te-as cunoaste fizic, ti le-as arata. El a gresit de mai multe ori: a cerut si nu mai recunoaste acum si a bagat subliminalul cu "mortul e de vina" cu privire la ajutorul pe care prof. dr. ing. Alexandru Cismigiu l-a acordat monseniorului si bisericii timp de 20 ani cat a fost consilier (gratis !!!). Despre Biserica Ortodoxa, ma abtin, dar asta nu inseamna ca nu stiu si eu cate ceva.

Justitiarul de Bucuresti din Bucuresti (...@creditinfo.ro, IP: 82.76.161...)
2006-06-13 13:45
Re: Enzo, orice mi-ai spune - Justitiarule,

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-13 14:01
Justitiarule, parca spuneai ca aperi catedrala, nu ca o demolezi DEJA !!

Lasa-l pe monsenior, ca oricum, cu sau fara devotamentul meu, tot aia e ! Acum e vorba sa salvam catedrala de VIDEANU, ASTA E DUSMANUL, nu monseniorul Robu.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2006-06-13 14:22
Re: De ce supralicitezi, Rachela ???

Cine ti-a spus de demolat ??? Problema este ca aceasta "afacere" este atat de bine lansata, incat erorile sesizate nu pot conduce la anularea intentiei de a construi. Si nici pe Videanu nu se poate da vina.
Iar atitudinea monseniorului nu este cea a capului bisericii romano-catolice ci este specifica unui om de afaceri. Iubeste-l in continuare !!! Mai bine ti-ar fi mila de credinciosii care ies in strada si protesteaza, manipulati fiind. Revin din nou si spun: daca EI isi dadeau palma, totul era perfect, asa cum e acum.

Justitiarul de Bucuresti din Bucuresti (...@creditinfo.ro, IP: 82.76.161...)
2006-06-13 14:29
Re: Justitiarule, parca spuneai ca aperi catedrala, nu ca o demolezi DEJA !!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.