Ziua Logo
  15:20, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-01-05
Hiperborea (, IP: 70.52.26...)
2006-01-05 02:19
Yoga si puterile supranormale

Parerea mea e ca guvernantii de atunci au inceput sa se sperie de amploarea fenomenului spiritual MISA. In China a fost o miscare similara ca si continut, adica, " a da putere omului de rand in a-si imbunatatii viata prin autocunoastere si de a scapa de sub imperiul controlului de stat", e vorba de Falun Dafa ( sau Gong). Chinezii au intrat in masa in aceasta miscare ( 100 de milioane ) si in scurt timp reprezentau o forta imposibil de manipulat. A urmat interzicerea, arestarea, acuzatii contrafacute, exilarea liderului, etc .
Incapabili sa vada beneficiile la nivel individual a acestei metode antice, de Yoga vorbesc, de a mari capacitatile individuale ale omului, de pe nivelul lui, guvernantii s-au speriat, cum s-au speriat si parintii lor comunistii de Mediatia Transcedentala. Intreagul tam tam cu MISA este doar o inscenare si sper intr-o zi cineva sa plateasca pentru aceasta palma data imaginii Romaniei, dar ce vorbesc... a platit cineva pentru crimele comuniste ?, aiurea , la romani merge orice. Mai mult, inclusiv mari oameni de cultura romani ( Marin Sorescu de ex.) au trecut pe langa in a intelege acest fenomen ( M. Transcedentala vorbesc ).
As vrea sa amintesc a aici ca Eminescu, Eliade, Brancusi, Cioran au studiat in profunzime aces fenomen si operele lor geniale au la baza cunoasterea reformulata din vehile scripturi indiene. Simplu spus G Bivolaru n-a vrut sa reformuleze intelectual ci doar sa practice prin ritualuri sacre sutrele ( versetele ) din scripturi.

Prin arestarea unui " distrugator de ignoranta" caci asta inseaman 'gu-ru' in sanskrita Romania sa pozitionat in evul mediu ca si capacitate de a intelegere a fenomenelor de constiinta. Romanii vor ramane, in marea lor majoritate, limitati la invataturile bibilce sintetizate in " la inceput a fost cuvantul si cuvantul a fost dumnezeu". Ei bine stimati religiosi si politicieni, exista ceva dincolo de cuvant si yoginii stiu asta.

As vrea sa comunic celor din Romania un indemn dintr-o carte componenta a MahaBahratei: "Invatati...invatati...invatati "si nu va lasati manipulati de semidocti si de oameni de nimic.

Cu putin noroc acei mostenitori ai comunismului erau cat pe aci sa-si consolideze definitiv pozitia in saraca Romanie, norocul poate a stat in cei 20 de mii de yogini.

Pt. D-l SR. Stanescu: Dumneavoastra si colegii jurnalisti purtati o vina majora in a acuza inainte de a intelge acest fenomen care dadea speranta romanilor sa ramana in Romania. Imi amintesc si acum ce scriati atunci despre intraga miscare. Un adevarat linsaj mediatic. Acum faceti pe nez-naiu.

Am luat un curs de Tantra Yoga aici in Montreal, cu o discipola a lui Bivolaru, Viorica se numeste, si impreuna cu inca 19 canadieni am ramas extrem de placuti impresionati de profunzimea cunoasterii si decenta prezentarii.

Rusine Justitiei si Guvernantilor de atunci ai Romaniei !!!. Nu ma mai mir ca ne fac in fel si chip toti cei de la vest de Tisa.


diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 193.230.156...)
2006-01-05 09:37
Re: Yoga si puterile supranormale... Salut acest punct de vedere !


Totusi am o intrebare. Stmabilul jurnalist spune: "ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor". Este vorba de un minor sau o minora ?

Ca daca este vorba de un minor si ar fi avut relatii homosexuale, aspectul da nastere la cu totul alte interpretari, favorabile punctului de vedere al autoritatilor romane. Dar daca este vorba de o minora care, intre timp, a devenit majora, atunci lucrurile acestea se intampla si la alte case, unele, chiar in casele demnitarilor de astazi si sunt musamalizate cu sarg, de procurori.

Si poate ca acesta constituie punctul real de plecare in cazul unei analize atente si obiective, cum cred ca ar fi trebuit sa faca jurnalistul bine cunoscut pentru pareri sale contradictorii, etalate numai dupa cum dicteaza interesul sau de moment.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2006-01-05 10:59
Re: precizez si multumesc

Expresia "relatii cu un minor" este de fapt o tehnica de manipulare si derutare a cititorului . Daca nu stie cazul, acesta ajunge la concluzia ca Bivolaru oricum trebuie condamnat macar moral, pt ca a avut totusi relatii cu un minor. Degeaba l-au salvat suedezii, ca in ochii lui este tot un depravat moral. "minorul" se numeste Madalina Dumitru, este majora de peste un an de zile si a dat dovada ca nu este iubita lui Gregorian, pentru ca in Suedia s-a dus numai doua zile pentru a depune marturie, dupa care s-a intors in Romania, nu a ramas langa Gregorian. Mult mai grav cu Madalina este faptul ca datorita autoritatilor a piedut un an de liceu, deoarece acestea nu i-au permis sa vina in Bucuresti sa-si contiunie liceul pe care il incepuse. Dar asta este un alt caz conex, la fel de grav, care va fi si el in raportul de tara si tot in spinarea autoritatilor romane. Ca sa-ti faci o imagine si mai clara, acum se incearca infundarea Madalinei in procesul de la Sibiu, pentru ca a avut curajul sa demaste un abuz in Suedia.

Scorilo din Buridava (...@yahoo.com, IP: 160.36.51...)
2006-01-05 21:26
Re: Yoga si puterile supranormale


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00718 sec.