Ziua Logo
  11:24, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-04-01
Adrian v.D. (, IP: 84.162.102...)
2006-04-02 16:15
Unde este "partidul crestinilor" din Romania??

Interesant tot ce spuneti aici: "Biserica din Nord"(protestanta),"Biserica din Sud"(catolica) dar mai nimic de Biserica Orientala, Ortodoxa.
Mesajul articolului este clar :in randurile PPE se pune problema "radacinilor idaico-crestine", care lipsesc din acea Constitutie Europeana.Dar de ce la PPE aceste teme?! Membrii partidelor polulare si crestine sunt singurii politicieni in Europa care vorbesc despre religie.Cei din partidele social democrate se feresc ca ...de tamaie sa pomeneasca ceva de religii.Crestinii germani, de ex.,voteaza in marea lor majoritate pentru CDU(PP-ul german).

Ce se intampla in Romania?
Va aduceti aminte , mai ieri, de concluziile saptamanii? Oamenii fostei securitati au ocupat toate posturile importante din viata politico-socialo-economica a Romaniei.Straniu, crestinii din Romania nu au un partid crestin democrat! In Romania se semnalizeaza un record(in Europa)de credinciosi(mi se pare in jur de 90% dintre locuitori!!)iar singurul partid care are in ideologia lui ...crestinismul, primeste 3%.Nu sunt nici "ei" supraoameni, sa le invarta pe toate perfect!Aici se vede si din avion:prea e cusuta cu ata rosie.....
Partidul lui Coposu a fost distrus,brutal, cu cat mai mare a fost incapatanarea "batranilor", sa scape de fostii securisti din partid.Ai spune:f. bine, oamenii voteaza cu atat mai mult acest partid.Adica :si crestinii(cei multi) si cei care doresc sa vada tara "libera de comunism"Dar care oameni?! 3%?! Se vorbeste muuuult in Romania.Se face putin in Romania!
Ar mai fi o cauza: BOR s-a opus pe fata lui Ticu Dumitrescu, n-a scapat de preotii-capitani(nu cei din Armata!)nici nu arata semne ca ceva se schimba acolo.De aceea BOR-ul a fost cu Iliescu(de precizat:Iliescu este un "liber cugetator"!-adica un ateist;normal intr-o democratie, dar ce sa aiba un astfel de individ in comun cu BOR-ul???)dar mai ales, in 2004, cu Nastase......Fara comentarii.
Din pacate, in Europa crestinismul este ...in retragere.Doar in Irlanda si Polonia(tari "catolice")Bisericile sunt pline....

Ce este de facut?!
Am observat ca acesti crestini europeni sunt masa de oameni cea mai ...linistita.Nu fac greve,nu fac blocade,nu devin anarhici, nu dau foc la masini, nu lupta pentru balene sau impotriva globalizarii.Adica,crestinii nu apar in mass media din Europa.Ei nu exista ......pentru stiri.
Trebuie sa se schimbe ceva.De aceea si aceste discutii de la Roma.

Adrian

CONU (...@hotmail.com, IP: 24.45.143...)
2006-04-02 18:11
Re: Unde este "partidul crestinilor" din Romania??

La 2006-04-02 16:15:05, Adrian v.D. a scris:

Politica nu trebuie amestecata cu religia,.... PUNCT !
Un asemenea "coctail" se introduce numai in armamentul nuclear.

chirica 07 din raiul de aici (...@web.de, IP: 86.34.48...)
2006-04-02 20:13
Re: Unde este "partidul crestinilor" din Romania??

"Am observat ca acesti crestini europeni sunt masa de oameni cea mai ...linistita.Nu fac greve,nu fac blocade,nu devin anarhici, nu dau foc la masini, nu lupta pentru balene sau impotriva globalizarii.Adica,crestinii nu apar in mass media din Europa.Ei nu exista ......pentru stiri."
Acesta este de fapt scopul pentru care crstinismul a devenit religie oficiala ... conducatorii statelor au dorit intotdeauna sa aiba masa de oameni usor de manevrat.... si au reusit ca doar ei pe lumea asta nu au pretentii si rasplata o primesc pe lumea aialalta.... ha ha ha !

CONU (...@hotmail.com, IP: 24.45.143...)
2006-04-02 22:05
De acord,...pina la un punct. Totusi, religia-si are locul in biserici, nu in parlamente...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01125 sec.