Ziua Logo
  11:26, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-03-31
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 69.156.216...)
2006-03-31 06:10
Pacat !

Cu cat trece timpul imi dau seama ce pacat a fost ca taranistii au iesit din politica romaneasca. Si datorita noua ,ca alegatori si datorita lor,ca naivi.
Am asteptat guvernarea CDR cu mari sperante. Numai ca n-a fost o guvernare cdr-ista. Sau nu numai. Au fost si pd-istii ,un fel de ex.. mai docili, aceiasi nelipsiti udm-risti plus cateva asociatii #civile#.
Naivul Ciorbea muncea ca si prim ministru iar in timpul acesta marinarul nostru ce facea? Dadea interviuri. Cu umorul binecunoscut baga soparle. Putea in locul lui Ciorbea sa fi fost Hristos si tot cadea.
Aici intervine stiinta alegatorului roman. Ce le stie pe toate. Si are criterii solide de apreciere. Ai vazut ce bine le zice ? (fie el Base sau vadim)
Ai vazut draga nici ochelarii nu-i stau drept la Ciorbea pe nas.
Apoi a venit randul lui Constantinescu. Profesorul Constantinescu ,cu doua licente la activ a devenit #tapul#. Pai daca asa l-a poreclit Vadim.
Nu-i mai putin adevarat ca in teritoriu cel putin ,taranistii au avut oameni foarte slabi.Buna parte dintre intelectualii cunoscuti ce trebuiau in mod normal sa se bata alaturi de Conventie au demisionat. la propriu si la figurat.Plesu ,Sora,ziaristul ce a fost numit ministru imi scapa numele.
Si uite asa partia s-a deschis. Pentru liberali,mai mereu in scandaluri si in perioada interbelica ,plus PD cum am mai spus un fel de PCR mai modern.
Cat despre Basescu ,el a speculat.Lipsa de profesionalism ,de psihologie a maselor ( taranistii mai mereu cu #jos comunistii#).
Basescu este totusi o mare speranta. Una dintre ultimele.Si pare ca stie ce trebuie sa faca. Sa dea D,zeu.



« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00680 sec.