Ziua Logo
  11:27, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-03-23
JMJ (, IP: 24.63.97...)
2006-03-23 17:30
G. Andreescu tot va ajunge sfant pentru ca ne provoaca la discutii despre Dumnezeu

Pe cand altii ignora subiectul, adica sunt caldicei - cum zicea Iisus, si pe acestia nu-i va recunoaste printre oile Lui.
Ar fi mai bine sa mergem la esenta lucrurilor.
Dupa cum spunea pastorul Creflo A. Dollar in dimineata asta la TV, Biblia ne ofera toate invataturile necesare, dupa care sa traim pentru a realiza Imparatia lui Dumnezeu - sau Regatul in care se traieste dupa acele reguli. Numai asa se vor realiza promisiunile Lui pentru noi, adica viata mai din abundenta - sa traim BINE ...nu sa mancam mult, dar sa fim sanatosi, sa avem viata lunga, pace, fericire si dragoste.
Mai intai au fost evreii alesi de Dumnezeu, carora le-a dat invaturile, si Vechiul testament ne reda istoria lor, din care reiese ca regii care au respectat comandamentele si au indrumat poporul sa faca la fel, au domnit multi ani si poporul a properat, iar cand nu au facut asta, au avut de suferit.
Dupa descoperirea Americii, si-au gasit aici refugiul o toti cei persecutati pentru credintle lor din alte parti ale lumii, astfel ca America a devenit Noul Ierusalim. Si s-a intemeiat pe invataturile Bibliei.
Poate contesta cineva ca nu este cel mai avansat <<Regat>> din lume?
Adevarat ca nu toata lumea traieste dupa Biblie, dar asta pentru ca nu toti au ajuns la stadiul de <adulti>. Cum zice Sf. Paul in Corintieni 13 : "CAnd eram copil, vormeam ca un copil, intelegeam ca un copil; dar cand am devenit barbat, am lasat deoparte lucrurile copilaresti."
Deci chestie de nivel de intelegerea legilor divine. Sa nu-si inchipuie cineva ca ar putea rasturna aceste legi.
La fel de adevarat este ca in ultimii 30 de ani, si in America a luat-o unii pe panta liberalismului si ateismului. De-asta s-a putut intampla actul terorist de la 9/11. Insa acesta a avut darul de a trezi natia si a reinvigora crestinismul.
In ce tara mai gasesti atatea canale tv religioase, si sali cu cate 10.000 de oameni ascultand Cuvantul lui Dumnezeu, cu Bibliile in mana si luandu-si notite?
Insa canalele tV crestine sunt precum universitati de la care inveti in linistea caminului tau. Poate nu toti pastorii sau preotii sunt foarte inspirati, dar sunt unii, care dupa o viata de studiu al Bibliei, au o capacitate de sinteza si observatie extraordinare. Si oamenii pot recunoaste adevaratele valori, caci, atunci cand cineva iti prezinta o idee extrasa de el din din anumite versete - idee care era la indemana oricui daca ar fi facut efortul sa sudieze si sintetizeze - acela impresioneaza lumea pana la lacrimi.
Dupa mine, e fantastic sa poti asculta atatia pastori cultivati in materie, dar si sa mergi la biserica pentru a primi impartasanie - Corpul si Sangele lui Cristos - pentru ca el sa creasca in noi... pentru ca "nu eu traiesc, ci Cristos traieste in mine" - cum zicea Sf. Paul.
Si America este inca departe de fi cu adevarat REGATUL LUI DUMNEZEU (l-am numit asa pt ca preotii vorbesc numai de Imparatia ce va veni dupa moarte, iar multa lume nu-i interesata de asta), insa calea pentru a ajunge la acest Regat este cunoasterea si aplicarea Bibliei in viata. Faceti asta si nu va mai fi nevoie ca populatia sa emigreze prin alte tari si nici sa se cheltuiasca sume enorme pentru imbunatatirea imaginii tarii. Dumnzeu ii ridica in rang pe cei ce-L iubesc si Il asculta.

simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-03-23 18:11
Re: G. Andreescu tot va ajunge sfant pentru ca ne provoaca la discutii despre Dumnezeu

George-Felix (...@yahoo.com, IP: 132.195.96...)
2006-03-23 18:38
Re: G. Andreescu tot va ajunge sfant pentru ca ne provoaca la discutii despre Dumnezeu

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 24.63.97...)
2006-03-23 18:56
Re: G. Andreescu tot va ajunge sfant pentru ca ne provoaca la discutii despre Dumnezeu

chirica 07 din raiul de aici (...@web.de, IP: 86.34.48...)
2006-03-23 21:48
Re: JMJ

Faptul c America e Number one are o cu totul alte explicatie si anume ca aici crestinii asezati au fost protestanti ...elita .....remeber WASP white anglo saxon protestant .... si daca vezi si in Europa stiinta s-a dezvoltat in nordul protestant si nu in sudul catolic .... exact asta face si diferenta intre dezvoltata America de Nord si cea de Sud care e catolica si ramasa in urma ....
Quod erat demonstrandum!

chirica 07 din raiul de aici (...@web.de, IP: 86.34.48...)
2006-03-23 21:54
JMJ intrebare

Care este institutia creata de mana omului in care Dumnezeu face zilnic mii si mii de minuni ......
si care sunt cauzele care duc la aceste minuni?


Sa nu-mi zica cineva ca biserica ca ii dau cu vaporu in cap .... la miile de biserici asaltate zilnic de milioane de oameni nu se intampla nici o minune dumnezeiasca .... dar in locul pomenit de mine se intampla zilnic MII !!!!!

Domnule bati total campii... Edgar Cayce nu este decat un satanist asa cum zice biblia matale despre toti care se ocupa de prezicer ... vezi Cayce si Mama Omida!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00479 sec.