Ziua Logo
  07:16, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-03-16
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 67.70.34...)
2006-03-16 05:51
Iluzie

Ne-am facut iluzia ca ungurii ne pot fi prieteni. Sau macar vecini. Buni.
Din pacate nu este asa. De cate ori Romania a fost la inghesuiala , ungurii,sau mai precis reprezentantii lor ne-au sabotat. Marko Bella mananca pine romaneasca ,si nu orice paine de vreo 15 ani.Face parte din guvernul Romaniei si nu al Ungariei. Are pretentia ca romanii sa vorbeasca ungureste. Frunda este ,culmea reprezentantul Romaniei la ce. Unde numai interesele Romaniei nu le reprezinta.Din Ungaria ,#vecina si prietena# ne vin fel de fel de semnale. Mai nou o #fundatie#din Ungaria reclama Romania pentru nerespectarea drepturilor copiilor.Nici ca se putea ca fundatia sa fie din alta parte. Mai acum o luna s-a prezentat in Europa un film cu ceangaii. Ca n-au drepturi ,etc., S-a vazut ca nu tine ,s-a trecut la secui. Vor dintr-o data autonomie. Asta le lipsea ca in rest aveau de toate.
Din pacate cei ce nu inteleg strategia ungurilor sunt in mare parte bucurestenii. Imi aduc aminte cum acestia pe vremea impuscatului angajau in Ardeal la atelierele Electronica , Artic ,numai unguri. E meseriasi,ziceau bucurestenii obisnuiti cu traiul bun. Romanii lucrau prin combinate ,in schimburi,ungurii cu letconul in mana (cand lucrau) erau meseriasi. Nu are rost sa mai continui ,ca mi se face scarba.
Ungurul de pe strada ,ca romanul. Si mai bun si mai rau.
Asa ca frati romani bucuresteni. De la putere.Luati seama cu cine aveti de-a face. Pana nu-i prea tarziu. Nu-i mai invitati la putere. Ca sunt dusmani.Punct.





« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00677 sec.