Ziua Logo
  09:23, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-03-16
Necunoscut (...@gmail.com, IP: 72.64.91...)
2006-03-16 05:01
Istenem, Istenem

Iar RDMSZ forteaza nota si iar nu-i nimeni printre nealcosii nostri pseudo-politicieni sa le dea peste nas. Maine poimaine o sa ne trebuiasca viza ca sa intram in "Tinutul Secuiesc". Mr. Bela impreuna cu clica lui de ultra-separatisti si anti-nationalisti nu se potolesc curand.....Si totul a inceput cu nevinovatele placute bilingve.....Daca nu se tremina nici acum....nu se mai termina veac. Si daca Bela and Co. nu "poate" manca paine decat la auzul graiului unguresc sa pofteasca peste hotare si sa ciripeasca atat cat i-a pofti inimioara de secuiasca obarsie si sa-i priasca painea cea de toate zilele. Tot respectul pt secuime dar sincer cred ca ar fi cazul sa se trezeasca si sa nu mai trimita in Parlament bezmetici debusolati care nu-i reprezinta cum ar trebui. Obsesia asta pt autonomia secuiasca nu-i da pace preamaritului lider UDMR-ist din doua motive:
1. spera sa ajunga candva presedinte....presedintele Romaniei veac pururi asa ca....fa-ti tara ta daca astia nu te vor presedinte.
2. se rusineaza omul de litere ca nu poate face acoarde asa cum se cuvine in romaneste.....rade lumea de el....nu-i place...asa ca ce-ar fi sa forteze el pe romanii sa invete maghiara sa poata si Maria Sa sa chicoteasca la greselile functionarului.....adica de....numa el sa fie pricina de ras?
Parerea mea.
Concluzie: Bela ce vrei tu exista deja.......la vest de Ardeal....simte-te liber.....hihihihi


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00559 sec.