Ziua Logo
  17:25, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-01-12
Buru Ion din Afganistan (...@yahoo.fr, IP: 193.249.51...)
2006-01-12 22:54
Si daca a fost "lucrat" si din interiorul MISA?

Un alt articol din Averea (Capii sectei MISA fug de ancheta procurorilor DIICOT, din 12/12/2005) da niste detalii foarte interesante cu privire la patrimoniul imobiliar al MISA care se declara sus si tare ca o societate non-profit.
Ce mi se pare interesant e ca "donprof" e citat cu "numai" doua apartament in Bucuresti pe care le detine in coproprietate cu presedintele si vicepresedintele MISA. Aproape ca mi-a devenit simpatic.
Mai departe Trandafir Claudiu e citat cu 13 case si Catrina Nicu e citat cu numai vreo 10. Articolul da o imagine despre patrimoniul imobiliar al MISA.
Am sustinut de mult timp (vezi comentariile mele despre banii MISA) ca e ceva putred cu banii pe care MISA i-a facut si pt care unii si altii (Enzo) raspund imediat ca au fost controale etc....
Dupa care mi-am zis asa intr-o doara da daca "donprof" a fost lucrat si din interiorul MISA? Ca una e sa fii yoghin sarac dar cinstit si alta e sa fii proprietar de 10 sau 14 case. Caci chiar daca s-a intamplat cu acordul lui "donprof" sa devii proprietar, dupa ce s-au facut actele la notariat intri in alta divizie...Si nu-ti mai vine sa le dai inapoi, sau altuia, sau sa te lasi tuns si muncit de "donprof"....
Presupun deci ca interese din interiorul MISA au coincis cu interese din exterior si faptul ca donprof e integrat in Suedia si vodka ei (Absolut) probabil ca multumeste pe multa lume. Ca cineva tre sa ramana sa administreze biznisul mai departe.

Pe de alta parte il admir pe Enzo nu pt cauza ce o apara ci pt efortul pe care il depune. In toate forumurile posibile si imposibile, de pe la nu mai stiu ce ziare...Atata munca merita toata admiratia (sa fie oare faimoasa energie sexuala pe care noi profanii o pierdem degeaba si pe care el o sublimeaza pe forum?)




« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00558 sec.