Ziua Logo
  13:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-02-16
buratino din Maglavit (...@rol.ro, IP: 71.140.3...)
2006-02-16 06:01
stirea lu' peshte

shi ne spune simpaticul D.E. "Ministrul italian al reformelor, Roberto Calderoli, a anuntat ca poarta tricouri avand imprimate caricaturile cu profetul Mahomed." aha. deci nu l-a vazut de fapt nimeni purtindu-le. doar a anuntat el ca le poarta... prin casa? la buda? pe supt pulover? le poarta in sacosa? bine ca n-a zis ca poarta chiloti cu caricaturile aluia :-) cita iresponsabilitate!

unde e, dom'le, investitoru strategic sa faca rapid la Vinju Mare o fabrica de tricouri cu caricaturi sa dublam esporturili Romaniei? s-ar vinde ca piinea calda :-)

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2006-02-16 14:19
ministrul leghist, Roberto CASTELLI

<< Vorbesc de Elvetia. Elvetia aceea unde fiii lui Allah au devenit de-acum mai numerosi , mai puternici, mai aroganti decat la Mecca, si unde dupa pofta lor in 1995 a fost varat art. 261 bis din CODUL PENAL.

Datorita acestui articol un imigrant musulman poate castiga orice controversie ideologica or sindicala or privata, doar apelandu-se la rasismul religios si la discriminatia rasiala. (adica: "nu m-au dat afara din slujba pt. ca am furat, ci pt. ca sunt musulman"; "nu m-a luat la pumni pt. ca am atins fundul nevestei lui, ci pt. ca sunt musulman").

Si cu un dossier incarcat greu, trimis prin ANBASADA Elvetiana de la Roma, in nov. 2002 Biroul Federal de Justitie din Berna a indraznit sa ceara STATULUI Italian sa ma extradeze ori sa deschida impotriva mea si a editorilor mei o procedura penala in baza continutului din cartea "The rage and the proud". (nota trad: scris in 2001 dupa atacul din N. York).

Procedura de condus in baza art. 261 si 261 bis din Codul penal Elvetic, ca sa vezi, solicitat de un grup de musulmani din Elvetia: "Centrul islamic si Asociatia Somalienior din Geneva", "Sos Racisme" din Lausanne si de un domn "Nustiucine" din Neuchatel. Niste tipi, care dupa asa- zisele injurii scrise de mine despre Islam, spun ca "eu as pune in pericol linistea publica". (Chiar asa domnilor: linistea publica).

Cererea fu respinsa tout-court de Ministrul Justitiei Italiene Roberto CASTELLI (nota trad. din Lega Nord), care i-a atras atentia colegului helvetic ca ART. 2 si in particular ART. 21 din CONSTITUTIA Italiana garanteaza cetateanului ITALIAN inviolabilitatea dreptului sau de a manifesta liber propria gandire in scris si in vorbire.

Cererea inaintata Statului italian ca sa ma proceseze pt. ca mi-am manifestat ideile mele, adica legitima expresie de critica politica si ideologica, ar fi lezat un principiu fundamental din Constitutia noastra si deci demnitatea Statului italian.
Iar apoi, am auzit multe personaje asa-zis alto-locate din asa-zisa Extrema Stanga, protestand si urandu-mi sa fiu procesata si condamnata macar in Elvetia.

Si pt. ca se stie ca Elvetia are naravul de a procesa in contumacia si fara stirea imputatului, s-ar putea foarte bine ca treaba asta elvetica - kafkiana sa fi ajuns deja la o concluzie.>>

de Oriana Fallaci

Concluzia? Elvetienii aui lasat-o balta.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00639 sec.