Ziua Logo
  13:25, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-03
belean (, IP: 82.79.74...)
2006-10-03 14:16
PARCURS LINIAR ! FELICITARI UDMR-eule !

Am dovedit in istoria recenta ca orice atac la adresa suveranitatii si integritatii statului ne-a prins ca pe autoritatile actuale zapada si inundatiile adica nepregatiti. de unde si zicala "iarna nu-i ca vara". Cand aceasta initiativa, ca toate cele ale UDMR-ului, se va materializa vom da vina unii pe altii si totul va ajunge subiect pentru Divertis. Daca populatia vizata va fi mobilizata sa creeze presiune pentru acest scop partida este pierduta. Deja parte dinsuveranitate si independenta am pierdut-o formal prin aderarea la tot felul de organizatii. Deci orice reactii ale noastre vor fi in litera si spiritul aquisului comunitar si natoidal, precum sacrificarea porcului. Poate ca nu este un subiect demn de inserat in paginile multor ziare, inca, poate ca multa strigare are efectul amplificarii problemei in plan emotional, dar cu siguranta este un mic pas din cei multi scurti si temeinici care in mod absolut cert va conduce la autonomia maghiarilor din acest spatiu .Problema nu este daca ci cand se va implini.
Avantajele UDMR :
Au conducatorii bine implementati in capitalismul de tip "romanesc"
Probabil daca ofera avntaje de ordin material "colegilor " damboviteni,reactia lor va fi oral - vehementa si lipsa de actiune va imbraca forma " ciocul mic ca se supara UE'.
Potentialul populatiei propusa ( prelucrata ) prima autonomizarii este predictiv bun datorita densitatii si usoarei izolari.
Totusi noi ce facem ? Propun sa crestem vanzarile de dictionare si cursuri de invatare a limbii maghiare si sa sondam licuricii .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00588 sec.