Ziua Logo
  11:21, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-19
lucid (, IP: 194.102.59...)
2006-09-19 11:01
Agentul de influentza Ratzinger ?

Constient sau nu, Ratzinger impinge lumea la crime si macel interreligios.
Individul mi-a displacut de cand i-am vazut pantofii maro Gucci - comanda speciala - pe care-i exhiba cu ostentatie. Nu ma pot retzine sa nu-i compar cu pantofii butucanosi, negri, de moda veche ai Papei Wojtyla. Si tonul sau iezuitic mieros mi-a displacut, tot in comparatzie cu rostirea calda chiar cand era plina de suferintza a lui Ioan Paul II. Ciudat acest papa care face primul pelerinaj nu la Lourdes, Fatima sau Czestochowa ca predecesorul sau, ci la Auschwitz sub ploaia de blitzuri si camere beta ale ziaristilor chematzi special ca la o decernare de Oscar-uri. Ciudat acest papa fatzis antiortodox care nu numai ca refuza sa viziteze vreo biserica rasariteana - spre deosebire de ilustrul sau inaintas - dar da un semnal clar de ostilitate Ortodoxiei renuntzand la titlul de Patriarh al Bisericii Apusene - SINGURUL titlu pe care i-l poate accepta un ortodox - si pretinde sa fie numit doar Vicar al lui Christ si Supremus Pontifex al Bisericii Universale. Noua romanilor ne-a mai trimis o dovada de dragoste fratzeasca acordandu-i acum cateva luni obscurului mitropolitul unit de Blaj titlul de Preafericirea Sa, adica egal cu Patriarhul.
Stranie si programarea acestui discurs pe 9/11 concomitent cu discursul bushist. Dar cel mai straniu este folosirea de catre acest antiordodox declarat a unui citat dintr-un imparat....ortodox, chiar al capitalei ortodoxiei. Totul pare sa indice o provocare pusa atent la cale de cei care-l manevreaza din umbra pe Ratzinger si-i cunosc anumite detalii ale trecutului. Dar chiar daca nu ar fi asa, Ratzinger a comis o groaza de prostii:
- a "uitat" ca la Regensburg s-a intors nu fostul profesor de dogmatica de acolo ci PAPA, loctziitorul Sf Petru pe tronul episcopal al Romei
- a "uitat" sa mentzioneze ca textul citat reprezenta parerea unui om politic, sau, ma rog, de stat, care trebuia sa faca fatza unei agresiuni (cea otomana) tot politice, si numai colateral religioase
- a "uitat" ca impunerea cu fortza a unei religii (cam toate au procedat la fel) s-a facut INTOTDEAUNA nu de Institutzia religioasa (biserica la crestini) ca atare ci de UN IMPERIU care afisa acea religie, in scopuri clar imperialiste, care isi lua deseori ca anexa pentru scopurile sale expansioniste ierarhia religioasa care-i era supusa
- a "uitat" ca turcii au stapanit cca 600 de ani peste greci, bulgari sau sarbi si nu i-au islamizat cu fortza
- a "uitat" ca arabii stapanesc peste coptzi si bisericile orientale (chaldeii, siriacii) de peste un mileniu si nu i-au islamizat cu fortza, chiar daca abuzuri au avut loc (dar spaniolii si portughezii in America Latina ce au facut?)
Grav este insa ca Ratzinger pune IN PRIMEJDIE DE MOARTE CRESTINII DIN LUMEA MUSULMANA si nu intamplator majoritatea acestora sunt ortodocsi si necalcedonieni, consideratzi de fostul hitlerjugend "eretici".
Asa ca singura actziune intzeleapta a episcopatului catolic este fie sa-l faca pe Ratzinger sa-si ceara sincer iertare pentru prostia comisa (daca e prostie sau rea intentzie nu conteaza acum), fie, daca refuza, sa-l depuna si sa-l trimita la manastire.
Un astfel de individ pur si simplu profaneaza titlul de Vicar al Bunului Pastor in lumea de azi.

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.12...)
2006-09-19 11:43
Re: Agentul de influentza Ratzinger ?

Crezi ca este un illuminat, ca si alti predecesori bavarezi (Adam Weishaupt)?

Seherezada (, IP: 87.65.165...)
2006-09-19 12:24
Re: Agentul de influentza Ratzinger ?

roy (...@hotmail.com, IP: 192.117.141...)
2006-09-19 12:51
Re: Agentul de influentza Ratzinger ?

PANTAGRUEL din Havana (...@hotmail.com, IP: 62.49.15...)
2006-09-19 13:07
Re: Lucius linisteste-te, nu va fi niciun razbel. Nu inca

cat despre faptul ca ateu fiind pui islamul deasupra crestinatatii este o chestie de interpretare personala, dar sa devii tu insuti agent de influenta este cam mult pentru un diplomat ca dvs.Va sugerez sa cititi mai cu atentie spusele papei si sa imi explicatii reactiile VIOLENTE ale strazii arabe la CITATUL papei si sa justificati aceste violente.fara raspuns din partea dvs consider ca nu aveti replica.

simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-09-19 13:52
Re: Agentul de influentza Ratzinger ?- maxim

Giculica zbanghiul-turbat din Lumea de Apoi, acolo unde merg sufletele dupa moartea trupului. (...@yahoo.com, IP: 81.180.13...)
2006-09-19 20:17
Re: Agentul de influentza Ratzinger ? / ''Lucidule'' agent de influenta esti si tu! Cine te manavreaza din umbra!??


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01154 sec.